perjantai 28. helmikuuta 2014

But everything looks better when the Sun goes down

Helmikuu on mennyt aika tehokkaasti töitä tehden ja Olympialaisia katsoen. Kävin myös Ruotsissa SISTERin levynjulkkareissa :)
Heittäydyin villiksi Ruotsissa ja kokeilin jotakin uutta :


Tosiaan, pienestä välikuolemasta aion anteeksipyytelemättä syyttää Olympialaisia ja eritoten miesten jääkiekkoa. Otin töistä vapaata ja vaihdoin sopivia vuoroja niin, että näin Suomen pelit. Idioottimaista, ehkä, mutta minkäs sille voi jos rakastaa lätkää niin paljon!
Tunnelma oli korkealla, fiilis ihan uskomaton ja todella jännittävät melkein kaksi viikkoa minkä pelit kestivät. Eksyin myös baariin katsomaan pari matsia ja päädyttiin Ilta-Sanomien sivuille haastattelun merkeissä. Ai että! Pronssia lopulta irtosi, ja komeasti se voitettiinkin. Oli tunteet pari päivää pinnassa voiton myötä ja niiden Leijonien takia jotka päättivät lopettaa uransa maajoukkue-paidassa. Wou. Parempaa Leijona- ja lätkä-postausta tulossa, joten olkaapi kuulolla ;)
Olisipa jo toukokuu ja MM-kisat!!

Yayyyyy!!! We won bronze in men's icehockey at Sochi Olympics!

Kiitos Leijonat! Kiitos Kimmo Timonen, Sami Salo ja Teemu Selänne kaikesta mitä olette suomalaisen jääkiekon eteen tehneet, mitä olette saavuttaneet, ja kuinka montaa ihmistä olette inspiroineet. Lahjakkuutenne ja persoonanne ovat vertaansa vailla!

Tässäpä tämmöinen pikakelaus, alankin kirjoittamaan tästä vähän syvällisempiä postauksia.
Tänä viikonloppuna on myös erityisen maittava musiikki-tarjonta Helsingissä, itse valitsin täksi illaksi Amoralin Virgin Oilissa ja huomenna Stam1na Nosturissa. Tulkaahan mestoille, keikkojen hinnatkaan eivät päätä huimaa! :)


Translation ;

Wow, how short february were. I have been just working, watching Olympics and went to Sweden for SISTER's new album release-party. Not bad month, just a bit boring after all.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!