maanantai 10. helmikuuta 2014

My back is already full of your knives so stab me again

Itse olen aika hyvin pysynyt poissa alennus-myynneistä mutta tammikuun lopussa sorruin ... voi että. Onnekseni voin sanoa että hamstrasin kädet täyteen kaikkea mahdollista kunnes järjen ääni heräsi ja sanoi että ethän sä näitä kaikkia turhuuksia edes tarvi.. Loppujen lopuksi olen ostanut kaikkea ns. tarpeellista. Okei, yksi uusi biker-mallinen takki ei varmaan ollut kovin tarpeellinen mutta ... se on niin kiva ... siinä on yli 40% villaa = se on lämmin ja ... minkä mä sille voin että en tykkää käyttää muita kuin biker-mallisia takkeja tai perus bleisereitä. Nyt voin sitten vastapainoksi myydä kaikki turhat takit ja jakut jotka on vaan "ihan kivoja".

Okei, näitä ostoksia joita tässä postauksessa esittelen saattavat olla monenkin mielestä todella turhia mutta mä olin ihan pähkinöinä kun löysin nämä!
Rakastan maskeja, naamioita yms. Ne on upeita koristeita ja ne on vaan niin kauniita. Mulla on nyt joku kolme tai neljä tämmöistä naamiota ja ne sopii niiiiin hienosti mun tulevan kämpän sisustukseen.
Molemmat naamiot on Gina Tricotista ja -70% alennuksen jälkeen hintaa jäi n. 3 euroa / per kappale.Tämä naamio on siitä kätevä että siinä sangat - kuten aurinkolaseissa tai silmälaseissa eli todella kätevät pitää. Ja niin paljon kaikkia ihania koukeroita!Tässä naamiossa toimii kiinnityksenä satiini-nauhat. Ja tuo kuviointi on niin kaunista tässä naamiossa että ihan silmä onnesta lepää tätä katsellessa.

En malta odottaa että pääsen näillä sisustamaan kämppää. Enkä malta odottaa ottaa kuvia näiden kanssa! :P


Translation ;

I love masks. They're so beautiful, so mysterious and full of secrets. I bought these ones from Gina Tricot and they were in -70% sale - after it they cost about 3 euros / per mask. Not bad price in my opinion.

Can't wait to get back to my flat and decorate it with these and can't wait to take some photos with these!

2 kommenttia:

Scream for me!