tiistai 11. helmikuuta 2014

This is our Legacy ; Bleed From Within at On the Rocks 9.9.2013

Kävin tosiaan silloin viime vuoden syyskuussa katsomassa yhtä loistavaa metalcore bändiä, Bleed From Withiniä, On the Rocksissa erään työkaverini I:n kanssa. Meillä oli oikein mukavaa ja taisi osa hilpeydestä johtua niistä muutamasta shotista ja tequilasunrisesta mitä nautittiin. Hups.
Tapahtuma oli muuten sallittu myös alaikäisille, joko 15- tai 16-vuotiaista vanhemmille. Ihan kiva juttu siinä mielessä että jengiä tulee enemmän paikalle -> järjestäjät huomaavat että tämän tyylisiä bändejä kannattaa tuoda enemmänkin tännepäin.

Lämppäri-bänditkin oli tosi hyviä, etenkin POLAR. Jonka jätkiltä ostin niiden bändipaidan ... ja tietenkin päätin haluta sen vasta silloin kun ne olivat kasanneet kaikki paidat laatikoihin ja olivat roudaamassa niitä pois. Hankala asiakas forever :D Mutta pari jekku-shottia, komeita brittejä, britti-aksentti - mä oon niin myytyä naista, olisin varmaan ostanu kaiken jos mulla olisi ollut kaikki rajat kadoksissa. Harmi ettei niitä miehiä saanut kaupan päälle! Tosi mukavia tyyppejä kaiken kaikkiaan.Bleed From Withinin aikana siirryttiin lavan edustalle rokkailemaan, ai perkele että oli menoa ja meininkiä! Nuo herrat ne ovat oikeita priimuksia mitä tulee moshaamiseen, jos joskus jaksan sen videon Youtubeen ladata niin näätte ne yli tyylikkäät tuulimyllyt. Tosi hyvä ja hauska keikka, olin yhtä hymyä sen jälkeen vaikka jouduin kävelemään keskustasta kotiin ja eksyin matkan varrella :'D Onneksi ei ole pitkä matka eikä ollut kovin kylmä.

Keikan jälkeen jäätiin tosiaan hetkeksi hengailemaan Rocksiin ja juteltiin myös näiden BFW:n jätkien kanssa. Ne vasta mukavia onkin! Tuli ummet ja lammet juteltua etenkin Scottin kanssa ja Graigille taisin mainita liiankin monta kertaa kuinka upeat sen hiukset on ... mutta kun ne ovat.Ollaanpas sitä muikeana :D
Olin ekaa kertaa keikalla tennareissa varmaan ... muutamaan vuoteen? Festarit nyt on asia erikseen mutta että baari-keikalle, ehei mä oon korkkari-tyttöjä. Yritin kai vain sulautua siihen emo-laumaan parhaimpani mukaan.

Päällä oli Lip Servicen maailman paras mekko, jotain sulka-korviksia joihin olen ihan rakastunut sekä muuta rihkamaa kaikessa mahdollisessa muodossa. Simppeliä meininkiä pienellä twistillä.
Näitä kuvia katsellessa houkuttelee enemmän kuin vähän leikata otsis takaisin. Mutta tämä nykyinen yli-kasvanut malli on siitä helppo että saa pidettyä kätevästi hipsteri-nutturaa joka on erittäin kätevä juttu etenkin salilla. Aijaijai ... valintoja, valintoja!


Translation ;

Like I told before, I went to see Bleed From Within to On the Rocks in the beginning of september 2013. The gig was simply awesome, so much energy and positive feeling in the air! And those guys are masters what come to head-banging hehe.

Amazing evening, thank you guys for great evening and gig! Hope to see you soon again :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!