keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Gettin' heavy with the Devil, you can hear the wedding bells

En ole käynyt kampaajalla pieneen ikuisuuteen ... päätinkin kokeilla vihdoin ja viimein erästä tiettyä lookia Sisterin levynjulkkareihin joka on mielessä pyörinyt jo tovin. Mun etuhiukset on kasvaneet sen verta pitkiksi että päätin niellä omat ennakkoluuloni ja "ei enää ikinä keskijakausta"-lupaukset.
Halusin myös luoda illuusion puoliksi mustista hiuksista, mikä toi oman hankaluutensa asiaan koska oikeasti mulla ei ole kovinkaan iso sluibura mustaa - "otsatukasta" osa juu mutta siihen se jääkin.

Sinänsä riskiä, että jos olisi mennyt totaalisesti pieleen, en olisi ehtinyt laittaa hiuksia enää uudelleen. Ja koska mulla oli käytössä klipsi-pidennykset niin ne nyt vaan piti laittaa tietyllä tavalla ja tietyssä järjestyksessä että koko homma onnistuisi. Pelotti ihan sikana! :D

Ostin myös ensimmäisen kerran viimeiseen viiteen vuoteen poskipunan ja kaksi uutta huulipunaa. Toinen vähän perus kirkkaanpunaista tummempi punainen sekä toinen todella tumma vähän luumuun tai munakoisoon menevä puna. Pistin siis oikein ranttaliksi Ruotsissa ja sama jatkuu Suomessa! Olen etsinyt tietynlaista tummempaa punaista nyt jonkin aikaa, Ruotsista en viitsinyt ostaa meikkikynää jolla sen olisi saanut aikaan mutta korjasin mokan täällä Suomessa. Make-Up Storen meikit ovat vain liian upeita!Omasta mielestäni toi onnistui loppujen lopuksi ihan okei, vaikka edelleenkin arveluttaa että mun pää on liian iso ja otsa Alexi Laiho-tyylisesti elämää pidempi. Kiharat tein uudella Remingtonin kihartimella, löysin sen saman mitä Kylie käyttää täältä Suomesta, Anttilasta ja vielä alennuksesta. Aijaijaijai tätä ihanuutta! Se on vaan ihan PARAS.
Tämän kuva-sarjan ensimmäisessä kuvassa toisessa silmässä on irtoripset ja toisessa ei. Varmaan huomaa heti että kummassa on ja kummassa ei :D
Vaikka olen vähentänyt mustan luomivärin käyttöä ( no hei! ainakin vähän! :D ) niin musta näytän edelleen ripsettömältä jos en laita irtoripsiä. Mun omat ripset on mielestäni aika lyhyet enkä jaksa ostaa mitään monen kymmennen euron ripsivärejä koska tiedän, etteivät ne saa aikaan mitään sen suurempaa ja mullistavaa pidennystä. Joten jotain perus kamaa vain ja irtoripset naamaan vain. Saattavat olla jonkun makuun turhan luonnottomat irtoripset, mutta mä tykkään näyttävästä meiningistä. Musta ei vaan saa harmaata hiirulaista tekemälläkään!
Mun mielestä näytän jotenkin "aika loppui, en ehtinyt meikata kokonaan"-tyyliseltä jos lähden tuonne jonnekin heilumaan ilman irtoripsiä vahvan meikin kanssa. Ne vaan on osa sitä juttua. Kaikki tai ei mitään, perkele :D
Nämä H&M:n ripset on siinäkin mielessä aika ns. isot, koska ne on ulkoreunoista vielä pidemmät kuin muuten ... mutta mun mielestä ne on kauniit silti. Ja hintaansa nähden todella kätevät ja laadukkaat - kunhan muistaa pestä liimat pois ja muutenkin pitää paketissaan hyvin eikä heitä laukun pohjalle niin kestävät käyttää monia kertoja :)Mitä te olette mieltä? Ihan hirveä moka vai toimiiko?
En vieläkään ole itse ihan varma että onko jees, tosi jees vai nääääh :D


Translation ;

I haven't visit in a hairdresser for a looooooong time. Thats why my hair have grow pretty much and specially my bangs.
For Sister's release-party I decided to try this new look. I remember that back in days I promised to myself that I wouldn't put my hair like this EVER AGAIN. Well, never say never? :D
I also wanted to create an illusion of that I would have half of my hair as black color, which wasn't the easiest thing to do, because the black part in my hair is in the end pretty small.

There was a big risk, because I haven't try this ever before and I wasn't totally sure how to do it. And if it would go somehow totally wrong or look horrible, I wouldn't have time to fix it because I had to do layers in certain order and way ... so complicated haha. I was so scared!
But yeah, here are the results. I think it turn out pretty well, though I'm still a bit afraid that my head looks too big and my forehead look longer than my life lol.

What do you think? Okay or totally no?

6 kommenttia:

 1. Upeat hiukset! Olen itsekin aika kriittinen keskijakauksia kohtaan, mutta saan aina yllättyä uudelleen ja uudelleen miten hyvi se saattaakin käydä pitkiin hiuksiin : D Susta tulee mieleen vähän herttakuningatar!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Se kyllä sopii hyvin erityisesti pitkiin hiuksiin. Mua itseäni vaan epäilyttää se että onko mun pää ihan typerän muotoinen tolla tyylillä :D
   Uuu herttakuningatar, siistiä! >: ) Kiitos!

   Poista
 2. Kirjotaksää murupulla joskus meidän Coriolanus-seikkailusta? 8D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kirjoittaakin! :) Harmi etten oikein ottanut kuvia :/

   Poista
 3. Wow miten upea tukka! Ja älyttömän kaunis sinä :')

  VastaaPoista

Scream for me!