tiistai 25. maaliskuuta 2014

People fear what they don’t understand and so now Beauty has become the fucking Beast

Olen pikku hiljaa alkanut laittamaan meikkipussia uuteen uskoon. Tulipahan tuosta mieleen että voisi ostaa uuden meikkipussinkin, uhrata joku mustista maljakoistani tuleville siveltimille yms. Haluan myös ehdottomasti vanhanaikaisen peilipöydän, ja maalaan sen mustaksi ... Noo, päivitellään noista sitten myöhemmin ja takaisin aiheeseen!


Heittäydyin villiksi Ruotsin reissulla tuossa helmikuun puolessa välissä kun kävimme katsomassa ruotsalaista humppa-yhtye SISTERiä heidän uusimman levyn Disguised Vultures-levyn julkkareissa paikallisessa, uuteen uskoon pistetyssä ROCKS-klubilla. On muuten super hyper hyvä levy, kannattaa kuunnella!!
Kiitos erään kosmetiikka-hullun ystäväni ( tiedät kuka olet! ;> ) ja Tumblrin olen täysin hullaantunut meikkaamisesta. Päässä pyörii erilaisia ideoita ja toivon että jaksan niitä parhaani mukaan jossain vaiheessa toteuttaa. Sain sitten päähän pinttymän perus kirkkaanpunaista tummemmasta punasta. Semmoinen ... verenpunainen ... ei rusehtava, eikä liian lila koska minulla on väri-ongelmia : ei lila sovi punaisten hiusten kanssa :D Ja rusehtava on muuten vain hirveä.
Oikea ongelma-asiakas, mutta ystävän suosittelemana ja Tumblrin eksyin paikallisen "Stockmannin" MAC-osastolle. Jessus mikä taivas. En löytänyt erästä tiettyä sävyä mitä olin nimenomaan etsimässä joten pitkin hampain lähdin osastolta pois ... kunnes katse huomasi MAKE-UP STOREn osaston. Eiköhän sinne menty kurkkimaan ja tultu laittoman suuri summa köyhempänä pois.
Etsin siis erästä tiettyä huulipuna sävyä, mutta lähdin kaupasta ulos poskipunan, poskipuna-silvetimen ja kahden huulipunan kanssa, joista toinen oli vielä vierastamaani lilan sävyä? Okei, ei mennyt ihan putkeen tämä taas kerran.
Ihastuttava myyjä esitteli myös erään meikkikynän, jonka hieman rusehtavaa sävyä vierastin mutta joka molempien huulipunien pohjalla teki punien sävyistä erittäin mielenkiintoisia ja kauniita. En raaskinut sitä kuitenkaan ostaa sillä kertaa.


Huulipunat ovat sävyt Vamp sekä Black Orchid.
En ole mikään maailman paras kosmetiikka-bloggari joten nyt jää sen kummemmin punat esittelemättä, sori. Vamp muistuttaa nimenomaan vähän tummempaa punaista, verenpunaista ja Black Orchid on kaunis sävy jossain munakoison ja luumun välimaastossa.


Poskipunan sävy Sugarpink.
Olen jo pitkään halunnut ostaa jonkun poskipunan, jolla korostaa kevyesti ja tuoda vähän eloa kasvoille. Olen aina itse ollut sitä mieltä että minulle sopisi jokin persikkainen sävy mutta eräs ammatti-meikkaaja laittoi minulle Kauneus - ja Terveys-messuilla kirkkaan pinkkiä poskipunaa koska "sinulla on niin kylmät sävyt". Näytin lähinnä sirkus-pelleltä jonka seurauksena olen kiertänyt poskipunat turvallisen välimatkan päästä viimeiset pari vuotta. Ja tunkenut naamaani ainoastaan mustaa luomiväriä poskipunan sijasta koska jos kerta olen niin kylmän sävyinen niin olkoon sitten saman tien kalman kalpea!
Tällä kertaa myyjä kuitenkin ymmärsi haluamani sekä suositteli nimenomaan persikkaista, hieman hohtavaa poskipunaa joka sopii niin päivä kuin ilta käyttöönkin. Vaikka nimensä puolesta poskipunaa voisi luulla täysin muuksi kuin lämpimäksi, persikkaiseksi sävyksi niin se luojan kiitos ei ole semmoinen. Tähän olen erittäin tyytyväinen!

Myös itse poskipuna suti on ihan älyttömän pehmeä ja kaikin puolin ihana, sekä visuaalisesti miellyttää silmää - mustaa, totta kai. Aina yhtä eleganttia ja siistiä. Vaikka olikin aika törkeän kallis :D


Ja illan keikka-look!
Huulet rajattu kulmakynälläni ( ehehehehehheee se on hei oikeasti huultenrajauskynä! ) ja alla Vampia, sekä päällä ohut kerros Black Orchidia. Illan mittaan lisäsin jossain Sister öri öri 666-huumassa vielä lisää tuota BO:ta ja taisin olla aika mörkö hehe.
Silmäpussit ovat ihan omasta takaa ; jos et osaa mennä nukkumaan ajoissa sekä haluat viettää yösi hotellin sijasta lentokentän kovilla penkeillä niin avot, siinä on se silmäpussien salainen resepti.

Seuraavana ostoslistalla himottelee Viva La Divan NAKED-paletti, en tosin tiedä ostaako sen vai jonku muun ... haluaisin parin sävyn beigen/persikan/ruskean sävyisiä luomivärejä enkä oikein itsekään tiedä miksi. Valkoinen luomiväri tuntuu olevan liian huutomerkki ja kova/kylmä sävy ns. arkeen, haluaisin jotain semi luonnollista.
Pitäisi jaksaa myös panostaa mustaan luomiväriin ja tilata vihdoinkin joku oikeasti pigmenttinen esim. Sugarpilliltä jaa ... jaa ... MACin matta-huulipunat viettelee kovin, sekä se sävy jota en Ruotsista löytänyt mutta täältä Suomesta kylläkin. Myös musta huulipuna tekisi mieli kaivaa kaapin pohjalta käyttöön, tosin mattainen versio houkuttelee kovin myös ... wtf, jonkun sortin ikäkriisi selvästi menossa kun pitää tehdä näin synkkiä sotamaalauksia.
Mie taidan romahtaa!


Translation;

Bought some new make-up products from my latest Sweden trip in the middle of february!
I was supposed to go buy one MAC-lipstick but I came out from the shop with two lipsticks, one blush and one make-up brush by MAKE-UP STORE. Oopsie doopsie.
Though I do love my new stuff a lot, they're gorgeous and quality is very good! :)

4 kommenttia:

 1. Tuo Black Orchid on mm. TÄYDELLINEN sävy. Mulla on nyt käytössä Max Factorin joku Berries-sävy, jota ei enää saa. Mut onneks tiiän jo, että tuon make up storen punan tuun niin ostamaan seuraavaksi! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä tosi upea sävy :)
   Tuntuu että kaikki hyvät sävyt lopetetaan aina liian aikaisin ja niiden parhauden tajuaa vasta kun niitä ei saa enää. Perus! :D
   Niillä on kyllä hyviä sävyjä ja pigmenttikin on omasta mielestäni hyvä ^^

   Poista
 2. Sulla on nii ihanat hiukset ja tää blogi on kanssa tosi kiva! :)
  Somewhereinforeverland.blogspot.com

  VastaaPoista

Scream for me!