torstai 12. kesäkuuta 2014

Battle of the Kings

Blogi tuntuu pursuavan Black Milk-aiheisia postauksia mutta en voi sille mitään, onhan kyse yhdestä ehdottomasta lemppari vaatemerkistäni!

Black Milk julkaisi kesäkuun 10. päivä Game of Thronesista inspiroituneen Battle of the Kings-mallistonsa joka oli suurimmalta osin erityisesti minun mieleeni, mallisto kun pursuaa mustaa, punaista ja soturi henkeä. Viime aikojen värikkäät mallistot eivät ole olleet niin omaan makuuni mutta tämä iski vähän liiankin lujaa!
Tämä mallisto on siis nimenomaan inspiroitunut Game of Thronesista, tosin Black Milk julkaisi aiemmin tänä vuonna lisenssi-malliston samasta aiheesta, joka on myös upea kokonaisuudessaan ja muutaman kappaleen aion siitäkin kotiuttaa, pikku hiljaa koska laskuja ei hirveesti nylonilla makseta.

Vaatteiden lisäksi tämä mallisto on myös visuaalisesti erittäin upea omasta mielestäni. Tässäpä onkin muutamia kuvia kuvauksista, lisää löytyy tästä. :)
Kaikk kuvat / All photos : (c) Black Milk Clothing

Nämä on vaan niin upeita että en kestä!! *______*
Ajattelin tulostaa suurimman osan ja pistää kehyksiin huoneen seinille. Olisin niin kovin onnellinen jos oman pakettini matkaan tipahtaisi postikortti tällä aiheella.
En ole käynyt oikeastaan missään viime aikoina ja festari-kesäkin tulee olemaan suht laihahko koska ei tämä selkä kestä teltassa nukkumista, nyyh, joten päätin vähän tuhlata ja hankkia aiheellista vaatetusta sisäiselle soturi-prinsessalleni!
Luojan kiitos mallistossa ei ollut montaa limited-juttua mitä halusin vaan suurin osa on ainakin ajan X saatavilla, eikä haittaa vaikka ne nyt ovat "out of stock", se sopii minulle hyvin niin ehdinpähän kerätä rahaa niiden restockia varten. :)
Meinasi aluksi iskeä hirveä ähky ja eätoivo mutta pari viikkoa mallistoa ennakkoon Pinterestistä katsottuani päätin valikoida vain ne joita tiesin varmasti käyttäväni ja istuvan omaan tyyliini. Kovin moni on niin kauniita vaatekappaleita mutta ihan kivasta ei ole järkeä maksaa noin paljon. Eniten harmittaa tuo pitsimekko, tiedä sitten kumpi arvelutti enemmän sen pituus vai se että se on noin löysä malli ... vaikka en olekaan mikään riuku niin tykkään istuvista vaatteista. En tosin ihmettelisi vaikka sen joskus eBaysta ostaisin hehe.

Seuraava mallisto onkin Disney-mallisto jossa lisenssi-kamaa mukana eli DISNEY PRINTTEJÄ!!! Se julkaistaan heinäkuussa.
Olen niiiiiiiin innoissani! Omat suosikki Disney-prinsessat ovat kautta aikojen olleet Ariel, Lumikki ja Jasmine. Toivon toisaalta että noista julkaistaan jotain super hienoja printtejä ja toisaalta taas en, koska mulla ei ole edes varaa joutua vararikkoon ostamalla ne kaikki hahaha. Tähän asti julkaistut sneak peakit eivät onneksi ole sen kummemmin hetkauttaneet, Luojan kiitos olen värivammainen mutta eiköhän se ääni muutu kellossa jossain vaiheessa. Onhan tässä kuukausi aikaa ryöstää pankki ...


Translation ;

Black Milk released 10th of june their newest collection Battle of the Kings!
This is my favorite collection in a while because the latest collections have been too colorful for my taste but this one have been like straight from a total Heaven haha!!

I think these photoshoot photos are just so damn gorgeous and brilliant!! They're so beautiful that I will print few of them and put on my wall, so damn pretty.

Luckily most of the items what I want/wanted from this collection are not limited ones so I have plenty of time to catch some money before the ones what I want will be restocked ... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!