keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Every time I have sex with my boyfriend I think about the Chrome Division guys ...

Huh olipahan Nummirock! Siitä kylmyydestä ja koomasta on nyt toivuttu kolme päivää ja alkaa vihdoinkin olla ihmismäinen olo, hyvä niin koska Tuska Open Air kolkuttelee jo ovella. Postauksia saattaa tulla tavallista vähemmällä tekstillä koska mulla on käsi paketissa eikä tämä kirjoittaminen ole maailman helpointa sen kanssa.

Tarkempi Nummirock postaus on odotettavissa ehkä myöhemmäksi tulevan, nyt on vain pakko HEHKUTTAA.
En ole koskaan ole ollut mikään valtava Dimmu Borgir-fani mutta Shagrath on aina miellyttänyt silmiäni, se on harvinaisen herkullista norjalaista lihaa. Iced Earthin Nummessa korvasi Shaggyn toinen bändi Chrome Division joka on paaaaaaaaljon enemmän mun juttuni! Pakko myöntää etten ole sitäkään ihan hirveästi kuunnellut mutta tarpeeksi tajutakseni että nyt muuten linnouttaudutaan eturiviin nauttimaan musiikista ja silmänruoasta. Sinnehän me sitten kylttiemme kera jumituttiin jo hyvissä ajoin ja anjdohfepg38yt3p3pgp Shaggy oli siellä ihan avoimesti ilman maskeja ja aurinkolaseja säätämässä jotain lavalla! Siinä meinasi mennä pasmat ihan sekaisin koska ... WOOOOOW. Siis wow. Äää.

On monenlaisia rock-bändejä, tottakai koska on erilaisia rock-tyylejäkin. On stadion-rockia, death rockia, horror rockia, sleaze rockia, pop rockia ja sitten on sellaista rock'n'rollia joka sivelee jokaista solua sinussa, joka on räkäistä, likaista, seksikästä, vaarallista, saa sun vartalon kiemurtelemaan mielihyvästä ja pään nyökyttelemään käsittämättömän mehukkaan että täydellisen junttauksen tahtiin. Sellaista nimenomaan Chrome Division on. Livenä 57 parempaa kuin levyillä. Aivan helvetin täydellistä. Ja siihen kirsikkana kakun päälle yli-kuumat kitaristit - etenkin Shagrath ja muutenkin koko bändin upea, törkeä, anteeksi pyytelemätön lava-karisma. Aaaaaaa. PANTS OUT OF THE WINDOW. Sellaista rokkia rakastan eniten.

Vaikka lavalla oli kunnon motherfuckers-meininki niin lavan ulkopuolella tyypit oli tosi kivoja. Onnistuttiin spottaamaan laulaja ja kainosti kysymään jos olisi mahdollista tavata Shagrath mitenkään. Se lupasi hoitaa asian. SEKOAMINEN. Sen se muuten hoitikin. SEKOAMINEN.
Mä harvoin menen hiljaiseksi mutta nyt oli taas semmonen tilanne kyseessä että mun suusta ei tullut yhtään mitään ulos. Annoin Tytin ja Lauran hoitaa puhumisen ja tyydyin vain tuijottamaan monttu auki. SIIS APUA. TOSSA SE NYT ON. Hirveen lakkinsa kanssa. Ihan sama mitä sillä on päässä tai päällä, aaaaaaa.


Kun se sieltä pienestä ja heiveröisestä ovesta putkahti ulos hymyilevänä herrasmiehenä niin meidän jokaisen sydän taisi sulaa pahemman kerran. Se halasi meitä oma-aloitteisesti vuoron perään ja ainakin minä vain jatkoin tuijottamista monttu auki, siitä mihin jäin keikalla haha.
Ollaan tässä juteltu että ei edes muisteta mistä sen kanssa puhuttiin. :D Jotain Tuskasta että nähdään siellä Dimmuilemassa, jotain että keikka oli hyper hyvä, se kehui meidän kylttejä hienoiksi ja kaikkee siistiä. Sitten otettiin vähän kuvia, oli ihan hirveetä kun piti yrittää olla tosi cool vaikka teki mieli huutaa että "AAAANJMGEROGPEPGPE I LOVE YOU!". Jotenkin siinä vierekkäin avioparin näköisiksi itsemme aseteltua hän jotenkin huitaisi/koski/tms. mun kipeää kättä enkä voinut olla ulvahtamatta kivusta ja hän oli heti "oh I'm so sorry? What have happened? Hope so it'll get well soon, I'm so sorry" ja mä vaan oon "no no, it's okay, don't worry". Vaikka olisit repinyt mun käden irti se olisi ollut ihan okei. Siis ÄÄÄÄÄ.
Miksen mä ikinä ns. normaaleissa ihmisissä törmää yhtä mukaviin, kultaisiin, pitkiin ja komeisiin miehiin? En koskaan. Pitänee ettiä se planeetta mistä näitä sikiää ...

Shaggy on yksi niistä harvoista suosituista muusikoista, jotka on faneilleen mukava ja kohtelias. Siitäkin liikkuu yhtä jos toista kusipää-juttua mutta mulla ei kyllä ole pahaa sanottavaa ollenkaan. Niin ja on se kyllä yksi koko maailman komeimmista ja kauneimmista miehistä. Siis ilman noita aurinkolaseja kun näkee sen silmät niin ihan henki salpautuu! Suosittelen tarkistamaan asian - muista ottaa vaan nitroja varuille.
Ai niin, se heitti just meille plekujaan. Onneksi saatiin kiinni, vaikka olikin käsi paketissa. Se myös jakoi Nummirock-kiitos kuvaansa Facebookissa, Instagramissa jne. Me oltiin siinä kuvassa kanssa. Kollaasissa jonka se oli ihan itse tehnyt. Fanityttö-kohtaus potenssiin 57. IIIIIIIIIIIIIIIIIHIHI!


Kiitos kiitos kiitos superisti maailman paras Shaggy = 666 = sex sex sex. Tuskassa nähdään!
Muistakaa kaikki saapua myös On the Rocksiin sunnuntaina päätös-klubille todistamaan yhtä tämän hetken parasta suomalaista ( ja koko maailman ) live-bändiä Profane Omenia!


Translation ;

I/we. Met. Shagrath. From Chrome Division and Dimmu Borgir. Ahhh. Such a babe. As you can see.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!