torstai 5. kesäkuuta 2014

Maybe I care and maybe I don't

Black Milk Clothingilla oli museum sale tuossa kuukausia sitten eli maaliskuun lopussa. Museum sale tarkoittaa sitä, että vanhojen mallistojen vaatteiden viimeiset kappaleet tulevat myyntiin ja ne koot mitä jäljellä sattuu olemaan. Seuraava museum sale on muuten ensi kuussa ... ;)

Minua oli jo jonkun aikaa ottanut päähän että meni Middle-Earth mallistossa sivu suun monia vaatteita, kun ehtivät mennä limitediksi ja kaupaksi niin äkkiä, eikä itsellä tietenkään ollut varaa sillä hetkellä ... yksi niistä oli Statue Defender leggingsit. Suunnittelin niiden ostamista iät ja ajat, ja kun lopulta olisi ollut varaa niin ne oli loppuunmyyty! Just my luck ... ei löytynyt mistään käytettynäkään joten piti vain sormet ristissä toivossa että ne olisi museum salessa mukana. Olihan ne! Taisi vielä olla max. pari kappaletta vain hajakokoja, nappasin äkkiä oman kokoni ja toivoin ettei kukaan ehdi viedä niitä multa ennen kuin ehdin maksaa. Ei vienyt! Ja nyt yhdet maailman hienoimmat legsit on mun *rakkaus*.Noi lahkeet on kyllä samanpituiset, no worries että olisivat jotenkin eri paria lahkeet, en vaan tiedä miten ne tolla tavalla kuvassa menivät, hehe. On ne vaan upeat ja joka roposen arvoiset. Etenkin haltiat ja haltia-soturit on jotain maailman hienoimpia ja cooleimpia asioita ja nyt semmoiset vartioi minun jalkojani. Simba is veeeery happy!


Koska limitediksi mennyt Legolas-uikkari oli omassa koossa punaisella, mikä tarkoittaa sitä että kyseistä kokoa on enää max. 5 jäljellä, oli se samalla tilattava ettei menisi sekin sivu suun!
Legolas se vaan on maailman paras ja toi on ihan super hyper upea, muahahaa. Ajattelin pitää myöhemmin kesällä kun kiloja on karissut enemmän pienen photoshootin tämän kanssa ... >: )
Olihan se suht kallis jos ajattelee sen olevan suht pieni liru nailonia mutta who cares, se on niin upea!

On muuten todella vaikeaa saada näiden vaatteiden todelliset värit tallennettua kameraan ... esimerkiksi Legolas-uikkari on paljon kirkkaampi ja "vihreämpi" oikeasti, piti näyttää sille vähän photoscapea mutta silti väri jäi vähän valjuksi. Sama homma Statue Defenderien kanssa. Sama "ongelma" on kyllä BMC:n omien tuotekuvienkin kanssa, tähän asti jokainen ostokseni on ollut kirkkaampi ja syvemmän värinen luonnossa, mikä on toki vain positiivinen juttu! Kiva kun siinä meni "vain" muutama kuukausi että sain nämä kuvattua. Hups.

Kunhan olen saanut käsiini kaikki Middle-Earth mallistosta haluamani kappaleet, aion stailata niistä jokaisen niin että jengi näkee etteivät ne ihan pelkkiä koristeita ole. Ja että niitä voi pitää kuin ns. normaaleja vaatteita. Ajattelin kahta eri aihetta ; päivä - esim. työ-asu, arki-asu, kaupunki-asu jne. ja ilta ; esim. keikka-asu, illan istujais-asu jne. Olen jo kirjoittanut ylös stailaus-ideoita vaikka ei ole lähimainkaan kokoelma kasassa. Innostuin vain niin kovasti! ;)
Paha, paha nailon-kuume iskenyt, nytkin pari nailon-pakettia matkalla mutta ne sentään ovat second handia ... eikö se riitä puolustukseksi?

Oletko tilannut viime aikoina Black Milkiltä ja jos olet, niin mitä? ;)


Translation ;

Here are my two pretty new Black Milk Clothing-items. I bought them from Museum sale which was in the end of march!! Statue Defender leggings and Legolas swim, hell yeah, came to mama. ;)
Statue Defender leggings went to limited before I even noticed it and were sold out in my size when I had money to buy them, luckily I got them from museum sale! I was so sad when I noticed they were went to limited and sold out, because they were one of my favorite items in Middle-Earth collection. So pretty! Luckily I have them now. So damn beautiful!

Legolas-swim were also already limited and my size was on red, which mean there's only max. 5 items left in that size, and I had to buy it as well because I JUST NEED IT. It's so PRETTY!! I love it, so much.

Don't know why it's always so hard to take photos of BMC's clothes, like in real life all colors are a bit lighter and deeper than how they show up in pictures and BM's own pics ... but I guess that's only a good thing, like better than being more lighter in reality. :)

Have you bought stuff from Black Milk lately and if so, what? ;)

4 kommenttia:

 1. Ostaisin niin mielelläni kaikkea Black Milkiltä mutta suututtaa niin kerpeleesti kun yli puolet tuotteista on aina loppuunmyytyjä D: Kirveltää vain selailla koko sivua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos siellä lukee "out of stock" niin se tarkoittaa että tuotetta vielä on tulossa, kunhan se joskus hamassa tulevaisuudessa restockataan. :)
   Mutta jos tarkoitat limited-kamaa tai muuten vaan jo aikoja sitten myynnistä poistuneita tuotteita, niin ymmärrän mitä tarkoitat. Ennen kuin itse BM:n tutustuin niin ovat julkaisseet suht tumman puhuvaa materiaalia ja nyt ketuttaa että niistä saa pulittaa maltaita eBayssa kun ovat niin harvinaisia ... :/

   Poista
 2. Oi vitsi kui hieno toi uikkari :O Kateus, itsellä ei ole ihan varaa noin kalliiseen :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi hieno! :) Hehe, mäkin säästin pienestä palkasta noihin ja tyydyin rouskuttamaan kaurahiutaleita koko loppukuun. Kroppa ei ehkä tykännyt hirveesti mutta pikku vikoja ... :D

   Poista

Scream for me!