keskiviikko 27. elokuuta 2014

I'm a human hand grenade, I'll never rot and never go away

Jotkut ehkä muistavatkin minun usein jauhaneen aurinkolaseista syntyjä syviä. Rakastan aurinkolaseja! Tänäkin kesänä ostin ainakin kolmet uudet ... hups ... niitä löytyy se 25 paria varmaan tätä nykyä ja tuntuu ettei niitä voi koskaan olla liikaa!

Nämä yksilöt löysin Anttilan alesta, olen pitkään etsinyt pyöreitä laseja ja nimenomaan mustia. Nämäkään ei ihan niin isot ja massiiviset ole kuin hakusessa oli mutta ajavat asiaa ihan tarpeeksi hyvin ainakin tässä hädässä. :)Ei, en ole hipsterisöitynyt. Haluan vain ylpeillä Pikku Myy-lookillani ja sillä että undercut on niin pitkä että se yltää tuolla lailla ponnarille! FUCK YEAH!
Harmi vaan että tänään juusri pohdin kuinka siistiä olisi leikata molemmille puolille undercutit ... eiiii ... en saa. Kirosin niin monesti kasvatus-vaiheen aikana että en tiedä kuinka pian olen sen jälleen valmis kokemaan. Mutta jotenkin tuntuu niin kovin tylsältä pelkästään näin ... hajuton ja mauton.
Tiedä sitten kuinka hajuton ja mauton voi olla jos hiukset ovat kirkkaamman punaiset kuin paloauto ...

Kampaajallekin pitäisi jossain vaiheessa lampsia mutta kun ei tiedä mitä haluaa. Tai tietää, mutta kun on liian monta vaihtoehtoa. Nyt kesällä, lenkkeillessä ja syksyllä/talvella salilla ollessa tämä hipsteri-nuttura on super helppo vastaus kaikkeen. Otsiksen kanssa elo olisi paljon hankalampaa ... mutta sitten taas ... niin.
On se vaikeaa. :D


Translation ;

My new pair of sunglasses. I know I have said it 666 times but I just fucking love sunglasses! They're so cool and mysterious, you can keep looking everyone around you but they don't realize it. How cool! Magic!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!