perjantai 5. syyskuuta 2014

I am no Villain, think before you fucking speak

Moni saattaakin muistaa että olen suuri Jeffrey Campbell-fani ja jokunen pari löytyy hyllystä jo ennestään.
Mulla oli itseasiassa neljä paria Campbelleja mutta myin kahdet koska en niitä käyttänyt eikä ne oikein ollut ihan mun juttu. Plus että Campbellilla on monia muita kenkiä jotka on enemmän mua. :)


Olen useasti yön myöhäisinä tunteina selannut netin ihmeellistä maailmaa ja mm. Campbellin kenkiä. Mulla onkin nyt erityisesti viisi paria hankinta-listalla ja yllätys niistä puolet on vanhoja malleja ja vaikeasti saatavilla. Eiköhän odotus ja etsintä jossain vaiheessa palkita!

Koska kova työ tuottaa tulosta, kuten kävi tuossa joku aika sitten kesällä. Näitä Campbellin Delia-nimisiä kenkiä olen himoinnut pitkään, tykkään ihan älyttömästi tästä simppelistä, gootahtavasta nyöreillä varustetusta mallista. Ihan täydelliset!Löysin nämä eBaysta ja onneksi myyjällä oli tarjolla postitus Suomeenkin. Ostin nämä siis Usasta, postarit oli semi suolaiset mutta näin täydellisistä kengistä olin ne valmis maksamaan. :D
En tiedä mikä RRP eli alkuperäinen hinta oli, veikkaan kyllä että paljon enemmän mitä minä maksoin posteineen ja tulleineen päivineen. En myöskään tiennyt että olin sitten maksanut paketista joka toimitettaisiin suoraan kotiovelle hehe!

Onneksi myyjä oli tosi avulias vastaamaan mun kysymyksiin koska olin itse vähän ulalla ... nämä on siis kokoa US10. Mun jalka on kokoa 41/42, ja tarkistettuani eri koko-taulukoita itkin verta koska niiden mukaan tarvisin ehkä jopa US11. Niinpä kyselin sitten myyjältä että mitäs kokoa hän yleensä käyttää, mitä kokoa Litoissa, millainen istuvuus ja leveys jne.
Onneksi vastaili kärsivällisesti mun kysymyksiin ja kun sanoin että mun litat on US9,5 niin kyllä näiden pitäisi mahtua. Tosin ne Litat on sitä vanhempaa vuosikertaa kun ne mallit oli vähän isompia.
Riskillä nämä tuli siis ostettua mutta ilokseni sain huomata että mahtuvat jalkaan perus sukankin kanssa, jee. Olisin varmaan paloitellut varpaita jos ei olisi sopinut, koska nämä on yhdet unelma-kengistä!

Kengät on uudet, vain paketista kokeillut eli käytännössä kuin uudet. Ne on kuvissa vain vähän pölyiset kun pyörittelin niitä ympäri tota mattoa etsien sopivia kuvaus-kulmia. Ne on aitoa mokkaa.
Ne on about yhtä korkeat kuin Litat, näistä löytyy myös piilotettu platopohja. Mun mielestä malli on sirompi kuin Litoissa ja nämä on jopa vielä helpommat kävellä kuin Litat! Ehdottomasti mun suosikki-kengät Litojen ohella. :)
Vetoketjut helpottaa pukemista ja nyörityksellä saa vielä hyvin istumaan jalkaan.
Ne on niin hienot ja upeat että itkin onnesta kun ne mahtui jalkaan ja näytti ihan helvetin hyvältä! :D


Translation ;

My new pretty babies, aren't they sexy and gorgeous as Hell?! :)
I bought them as second hand from eBay. They are Jeffrey Campbell and the model is Delia.

I think they are slimmer and even more easier to walk than Litas, though I think Litas are awesome too. Definitely Delia and Lita are my favorite models! Easy to walk and look good. ;)

5 kommenttia:

 1. Aika jumalaiset popottimet! Tahtoooooooooo samanlaiset ;_;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin?! :P Näitä saa myös pidempinä versioina, polvipituisina, ehkä ne sitten seuraavaksi. ;)
   Suosittelen, tosi hyvät kävellä ja ulkoisestikin kovin kauniit. ^_^

   Poista
 2. Omg mä haluan noi kengät kuuaaah ihanat <3_<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hähää! <3 Niin on, suosittelen ostamaan jos löydät jostain. :)

   Poista

Scream for me!