keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Crawling from Hell, fallen from grace and now there's nothing left to take

Ensimmäiseksi ajattelin esitellä Black Milk-vaatteitani mitkä eivät varsinaisesti kuuluu mihinkään tiettyyn mallistoon.
Minä tutustuin merkkiin joskus vuonna 2012 jos ja kun muistan oikein. Ensimmäisen kerran olen tilannut tammikuussa 2013 ; Legolas-mekon Middle-Earth-mallistosta ja Leg Bones-leggingsit. :) Se oli sitten menoa se ...

Esittelen suurimman osan BM-vaatteistani mallistottain mutta nämä seuraavat vaatteet luokittelen albumiin X koska ne ovat vähän sieltä sun täältä vanhoista julkaisuista.
Vielä on monen monta unelmaa hankittavana näistä vanhemmista mallistoista, viime aikoina tuotanto on ollut niin kovin karkkimaista ja pastellimaista eikä oikein iske mun mustanpuhuvaan tyyliini.
Lompakko kiittää ja voi rauhassa leikkiä oman elämänsä C.S.I. agenttia kun etsii netin ihmeellisestä maailmasta omassa koossaan unelmiaan, hehe.


Ribs Black dress.
Tilattu suoraan Black Milkiltä. / Ordered straight from Black Milk.


Skull Black dress.
Second hand.


Galaxy Rainbow dress.
Second hand.


Ribs Black swimsuit.
Tilattu suoraan Black Milkiltä / Ordered straight from Black Milk.


Cross Of St. Peter Black skirt.
Second hand.


Leg Bones leggings.
Tilattu suoraan Black Milkiltä / Ordered straight from Black Milk.


Lava leggings.
Second hand.


Jos on jotain kysymyksiä Black Milkiin liittyen niin kysy ihmeessä jättämällä kommenttia. :)
Jos mietityttää tilaaminen, tuleeko perille, koot jne. Laadultaanhan nämä ovat ihan eri universumista kuin perus kauppojen leggingsit tai trikoo-mekot. Printti ei veny tai vanu käytössä eikä haalistu pestessä kunhan noudattaa hoito- ja pesu-ohjeita.
Mulla on kaikki paketit jotka olen tilannut suoraan Black Milkiltä tai vaihtoehtoisesti second handina ostetut, Usasta, Euroopasta ja Australiasta, tulleet aina ongelmitta perille.
Yksi uikkari ei kerran koskaan saapunut mutta siinä kävikin niin että sain selville ettei myyjä ollutkaan sitä koskaan postittanut ... kannattaa siis second hand-asioissa olla aina tarkkana, tarkastaa myyjän palaute ja mielellään vaihtaa pari sanaa myyjän kanssa ennen ostamista että saa vähän tuntumaa siihen millainen tyyppi kyseessä.


Translation;

Here is the first part of my Black Milk-collection.
I get to know BM in 2012 and I bought first time in january 2013 when I ordered Legolas-dress from Middle-Earth-collection and Leg Bones leggings.

These are some pieces from the older collections, I started to buy more items in the end of 2013 which why I add these to X collection hehe.
There are still lots of wants from older collections, specially because prints were a lot more darker back then, most of the stuff is nowadays so candy, colorful and pastel which is not my style at all. Of course there are usually at leats piece or two in every collection what I like but ... it's actually better thing because this way my wallet doesn't cry so much and I still have lots of in-store wants, older wants and Middle-Earth collection wants. :)

If you have any questions about Black Milk feel free to ask. :)
All items what I have had bought from Black Milk I have received. All my second hand items I have received as well, even they have been posted from USA, different parts in Europe or Australia. Sometimes it just take a looooooong time because they come from other side of the world but if you haven't seen any marks of your order after 4 weeks of ordering it, then you should be worried and contact to BM or seller - whoever you bought that certain item.
About the quality all I can say it's a lot better than the ones what you get from regular shops. The print doesn't fade or stretch after using them, like it stay as the same as it was before you wore them though the fabric is pretty stretching. But I also would suggest to do as told when it comes to take care of your nylon or how to wash them.

2 kommenttia:

 1. Nää on aivan ihanan tyylisiä vaatteita! Ite en ole koskaan tilannut tätä merkkiä vaikka kiinnostais, joten tulikin näitä kuvia ihastellessa mielen kysymys:
  kangas näyttää kaikissa vaatteissa tosi samantyyliseltä kuin tuo uimapuku-kangas.
  Onkos tuo kovasti kehuttu vaatteiden laatu ja kangas just sitä "uimapuku-kangasta"
  tai sen tuntuista siis?
  Eroja varmasti on, mut nuiden leggingsien kangas ainakin kiinnostais :)
  Perus-vaatekauppojen leggarit kun just tuppaa olemaan sellaisa äkkiä venähtäviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ne on kyllä ihan todella upeita. :)
   Uimapuvut on ihan uimapuku-kangasta, muuten on erilaista trikoota/nylonia. Vahvan ja jämäkän oloista kangasta, joka joustaa niin että on mukava päällä mutta ei kuitenkaan veny ja vanu mahdottomasti ja niin että printti levahtaisi jotenkin. Kangas on liukkaampaa ja 'viileämpää' materiaalinsa puolesta kuin perus leggingsit, en sanoisi sen olevan mikään miinus ja laatu on ehdottomasti parempaa kuin perus henkkamaukka jne.
   Tietysti pientä joustoa ja käytön jälkiä näkyy, lähinnä saumoissa kun muotoutuvat kantajalleen ja saattaa tulla ''seam stretchingiä", mutta itse printti harvemmin venyy/kuluu/yms. Ellei ihan puhki käytä ja pese/säilytä huonosti.

   Ainakin omasta puolestani voin suositella näitä! Ovathan ne kalliimpia kuin perus leggingsit mutta ainakin minun mielestäni ihan hintansa väärti. :)

   Poista

Scream for me!