keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Boys and Girls - stay away from the Light

Olen viime aikoina painanut duunia suht tehokkaasti mutta ehdinpähän vähän nauttimaan hyvästä musiikista viime viikonloppuna, kun oli kerrankin perjantai ja lauantai vapaa. :P
Perjantaina kävin katsomassa Sister Siniä On the Rocksissa Helsingissä ja lauantaina Deathstarsia Klubilla Tampereella.
Oli ihan parasta! Voi että kuinka olen kaivannutkaan keikkoja. Hymyilin kuin idiootti molempien keikkojen aikana varmaan koko ajan koska olin niin onnellinen. Oli myös todella kiva nähdä hyviä ystäviä pitkästä aikaa. :) Pystyin olemaan ihmisten ilmoilla ilman hirveää stressiä, ahdistusta ja paniikkia, tosi kivaa ja vapauttavaa. Ei ihme että nytkin vielä on hyvä fiilis!
Laitan omat postauksensa aiheesta tulemaan loppuviikolla kunhan saisin kuvia asianomaisilta hehe.


Uusi duuni on lähtenyt pyörimää kivasti, sitä onkin takana kohta 1,5 kuukautta. Kuinka aika rientääkään ... ja kohta on jo joulukin. Apua!
On tosi kiva olla työpaikassa jossa viihtyy, jossa sua arvostetaan, saa rakentavaa kritiikkiä ja positiivista palautetta, uskaltaa kysyä neuvoa ja ehdotuksia, oppii jotain ja joka ei loppujen lopuksi edes tunnu kamalasti työltä. On jotenkin tosi hämmentävää nauttia työstään, niin ettei siitä stressaa tai mieti että "mä haluan täältä pois!" koko ajan. Vaikka työ ei itsessään olekaan juuri mun alaani niin se on kuitenkin 'aiheesta' joka kiinnostaa mua. Kiva juttu.

Innostuin myös varaamaan matkan ja nyt toivon että suunnitelmat pitävät ja kaikki onnistuu ainakin suht suunnitelmien mukaan. Jännittävää! Sekä kampaajan. Nyt äkkiä jotain sutinaa jne. :D

Liikunnan suhteenkin on mennyt kivasti, teen kaksi kertaa viikossa pt:n minulle tekemää järkyttävän rankkaa ohjelmaa ja siihen päälle palauttavia lenkkejä sekä venyttelyjä kotona. Kädet tärisee vain niin paljon treenin jälkeen että siitä on tosi kiva lähteä töihin kun ei pysty oikein meikata ...
Tällä viikolla olen ollut sen verran kipeä, lähinnä kurkussa inhottava tunne, että en ole salille mennyt. Ehkä perjantaina ... en vain halua ottaa riskejä että tämä flunssa pahentuisi. En tykkää olla kipeä yhtään!
Mitään sen kummempia tuloksia ei ole vielä näkynyt vaikka takana on jo vajaat 4 viikkoa tätä uutta ja ihmeellistä elämää. Tai en ainakaan itse huomaa ja olinpahan vielä lihonutkin kilon. Helvetin hienoa haha! Tai no olen kyllä huomannut että minulla ja askelkyykyllä sekä punnerruksilla on hyvin kiero viha-rakkaus-suhde hahaha.

Mitäs muuta ... ahkerana suunnittelen vaatteita omaa merkkiä varten, sinänsä huono juttu kun jo valmiiksi on valinnan varaa ... että mitäs sitä sitten ensin julkaisisi. Pitäisi myös suunnitella loppuun ns. bisnes-suunnitelmani. Tekemistä riittää ... as always.

Syksy on vaan jotenkin niin inspiroivaa aikaa. Ilmat on olleet tosi upeita ja jotenkin imee luonnosta inspiraatiota kuin vampyyrit verta ihmisistä. Vampyyritkin on kiehtovia ja inspiroivia eikä mua haittaisi vaikka sellainen imisi verta musta hähää.
Olen aina ennen inhonnut syksyä, syystä tai toisesta, mutta nykyään se on lempi vuodenaikojani. Mielenkiintoista! Tai no olenhan pimeyden lapsi ja Halloween on syksyllä ... joten ... eiköhän teroiteta kulmahampaat, veistellä vähän kurptsoita uuteen uskoon ja olla synkkiä, pelottavia ja hulluja. Ihan niin kuin 365 päivänä muutenkin vuodessa.


Translation ;

My weekend was full of so much fun, good friends, glitter and good music!! I went to see Sister Sin and Deathstars, both played killer shows. Don't know what they have in their water in Sweden but damn don't stop drinking it haha. I enjoyed both gigs and good company so much, I smiled like an idiot all the time because I was so happyyyyyy.

Otherwise I have been mainly just working and planning stuff. I have been working now almost 1,5 months in my new job and I have to say I really like it. It's somehow weird how I don't need to stress or worry about my job 24/7 ... it feel good but also it's a very weird feeling after 2 years of feeling like a total stressful loser.

I'm also making interesting plans for my upcoming clothing label. Still need to fix my business-plan, design more stuff and decide what I will release first ... hard decisions. :P

Autumn is just so inspiring season! For years and years I have always hated autumn but now I think it's one of my favorite seasons. For now autumn have been pretty in here and I just suck the inspiration from it like vampires suck blood from humans haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!