torstai 19. helmikuuta 2015

And now I'm here to tell you that you're just a Heartbreaker with a heart of Stone

Huh, olipas aikamoinen viime viikko! Oon jossain syväjäässä ja koomassa edelleenkin, naamallani virne joka ei varmaan koskaan lähde pois mutta päätin silti tulla äkkiä vinkkaamaan yhden meno-vinkin kaikille Tampereella asuville että myös kaikille rock-musiikin ystäville!

Olin eilen keskiviikkona katsomassa ruotsalaista H.E.A.T. yhtyettä Tavastialla ja voi morjens mikä keikka!!! Siis ihan tajutonta tykistystä sellaiset 1,5 tuntia! H.E.A.T. esiintyy Tampereella lauantaina 21.2. ( jos muistan oikein hehee ) ja kaikki kynnelle kykenevät sinne! Itse en pääse paikalle koska on töitä, yhyy.
Väittäisin että tässä on bändi joka on yksi maailman parhaimmista live-bändeistä, pesee jopa maanmiehensä Hardcore Superstarin ihan 6-1! :D


Laitan lisää keikka-kuvia niin instagramiin -> @sinnavonsuicide että ROCKHOLIC blogiin heti kunhan tästä vähän rauhoitun, enkä juokse pää kolmantena jalkana paikasta a paikkaan c paikan b kautta. Plus meillä ( okei mun siskolla! ) on uusi koira-vauva joten koitan olla paijaamatta sitä koko aikaa, niin ehdin tännekin jotain murisemaan. On kaikkea jännittävää kerrottavaa!


P.s. Olen edelleenkin sitä mieltä että VIP ja Early Entry yms. jutut on ihan perseestä, siksipä näytän niiden keksijöille ja ostajille elämää suurempaa keskaria koska kuka niitä oikeasti tarvii ;


Muahahahah. Okei en tosin kestä. Koska äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.

5 kommenttia:

 1. Voi että, törmäsin tähän sun alempaan kuvaan tumblr:ssa ja aattelin tulla kommentoimaan tänne blogin puolelle koska helpompaa. Ihan mahtavaa, että oot päässy Jamesin kans kuvaan :) Ite en päässy niiden keikalle ja tietysti harmittaa hieman mutta eiköhän joskus tuu toinen mahdollissuus. Miten muuten tää kuva sattumaa vai jotain yhteyksiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe joo, Tumblr on vähän hankala paikka vastailla. :D Kiitti!
   Eiköhän, ainakin nyt näyttää hyvin menevän bändillä. Mun mielestä oli parhaimpia keikkoja mitä olen koskaan bändiltä nähnyt.
   Hengailtiin siellä areenan takana ja sitten James, Shawn ja Sid tuli sinne hengailemaan. Ei varsinaisesti yhteyksiä mutta kyllä ne sillee tuntee. :D

   Poista
 2. En tiiä sainko mun ekan kommentin lähetettyä puhelimella mutta joo, mulla oli aika sama fiilis melko pitkään keikkojen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on tullu kommentteja! :D
   Oli kyllä ihan mahtava livenä, harmittaa että itellä oli töitä enkä päässy sinne Hard Rock Cafeeseen tai Tampereen keikalle. Ensi kerralla pitää katsoa päivät tarkemmin ja ottaa vapaata!

   Poista

Scream for me!