tiistai 10. helmikuuta 2015

I am an enemy of everything, my life is not for sale and my heart is in this fight forever.

Minäkin osallistuin Apulannan Baroona Areenan keikalle. Lippujen hankkiminen oli vähän hankalaa, mutta lopulta saatiin siskon kanssa kenttäpaikat. Mukaan lähti myös yksi siskon kaveri! Hauskaa oli vaikka mulla pukkasi pientä hius-katastrofia.


Mulla ei ole ollut punaista hiusväriä varastossa viime aikoina, joten uudeksi vuodeksi värjäsin pään pinkillä ja oranssilla. Muuten ihan kiva, mutta en tuntenut itseäni yhtään itsekseni niillä hiuksilla ja ne oli vaan tosi blääh. En kuitenkaan jaksanut niitä tälle keikalle sen kummemmin värjätä, anto mennä tämän kerran samoilla hiuksilla kerta väri oli vielä ihan hyvä. Niinkin hyvä että se loisti keltaisena uv-valoissa ... ei kiva. Eikä mitään tietoa miten mahdollista, koska mikään väri mitä päähäni laitoin ei ollut uv-shokkihiusväriä. Jännää!


Päätin myös heittäytyä villiksi ja laittaa huuliin tumman punaista huulipunaa, vaikka se ei oikein sateenkaari-hiusten kanssa sopinutkaan.
Hiuksiakaan en sen kummemin laittanut ( koska en kerinnyt, hehee ) mutta ne meni aika nätisti ennen keikkaa. Keikan jälkeen eivät olleet yhtä hienosti, sen nyt voi arvata.


Tästä opin kaiken kaikkiaan sen, että vaikka kuinka ihailen muilla sateenkaari-hiuksia ja milloin minkäkin värisiä hiuksia, niin itselle ei sovi eikä tunnu luontaiselta mikään muu kuin punainen ja musta. Aina sitä haluaa jotain uutta, vain huomatakseen että vanhassa vara parempi. :P

Surkeat bussi-kuvat tarjoaa Iphone 5S ja Porvoon Liikenne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!