perjantai 27. helmikuuta 2015

You'll get a day in this life before I kill your fucking light

Mulla on ollut viime aikoina todella kivat fiilikset! Tai lähinnä toi onnistunut Slipknot-reissu teki kirjaimellisesti kutaa sekä H.E.A.T.in mahtava, iloinen keikka pisti myrtyneimmänkin ihmisen suupielet pakostakin kohti taivasta.
Kunnes ... sitä rupesi tulemaan paskaa ovista ja ikkunoista sisään. On se kyllä jännä miten toiset ihmiset onnistuu mm. aina pilaamaan päivät ja fiilikset, vaikka kuinka yrittäisi pysyä positiivisena. Onko ihmisillä joku tutka, jolla ne näkee kellä menee hyvin ja sitten sen perusteella purkaa oman pahan olonsa muihin?
Se että on yliherkkä, kärsii ahdistuksesta ja masennuksesta, on tosi raskasta ja kun sitä lopulta on joten kuten ok olo niin kyllä se pistää "pikkasen" ärsyttämään että joku Maija Mehiläinen tulee ja pilaa päivän keinolla millä hyvänsä. :D
Mä en ole ikinä tajunnut ihmisiä jotka purkaa pahan olonsa muihin. Kyllähän nyt niistä voi ystäville ja terapeuteille yms. puhua niin kuin normaalit ihmiset, mutta että huutaa pää punaisena solvauksia viattomalle ihmiselle?

Tässä on ollut tapaus per päivä mutta otetaan esimerkiksi vaikka se kun Goottikirppiksellä jouduin kunnon joukkolynkkauksen kohteeksi, olenhan sentään hirrrrrrveä huijari ja työttömien syrjijä. Vai ettekö tosiaan tienneet, että sen lisäksi että vain työttömät huijaavat nettikirppiksellä, he ovat syyllisiä myös ; tämän hetkiseen surkeaan taloustilanteeseen, 1. ja 2. maailmansotaan, Ukrainan kriisiin, siihen miksei Marsista löydy enää elämää ( joivat saatana melkein kaiken vedenkin! ), siihen että One Direction joutui perumaan toisen kesän keikkansa, siihen että siskoni uusi koira Elma pissaa mm. koko ajan. Olikohan vielä jotain muuta?

Kun nyt valittamisen makuun päästiin, niin joku saattanee muistaa kun muutama postaus takaperin kerroin iho-ongelmistani sekä sen aiheuttamista peloista / ahdistuksesta. Jos et, niin postaukseen pääset tästä!
Siinä kerroin myös siitä, kun kävin muuan professionäääl meikki-liikkeessä pikameikissä. Jossa meikkaajalle, kuten 99% kaikille muille meikki-artisteille kenen käsittelyssä olen ollut, tuli vastaan suuri seinä kulmakarvojeni suhteen. Tai siis kulmakarvattomuuteni ... Ehkä se johtuu siitä, että olen tutustunut alternative-tyyliin vuosia sitten, äidilläni on pigmentoidut kulmakarvat tai siihen, että olen piirtänyt omat kulmakarvani vuodesta 2007 asti, että en voi käsittää miten ne voi olla niin suuri ongelma kenellekkään. Eikö luovuus ja piirrustustaito ole kovassa huudossa tälläkin alalla? Eihän ihmiselläkään ole kulmakarvoja, kun sitä paperille piirtää, ennen kuin ne piirtää?


Tässäpä tulos. Varmasti se tyttö on lahjakas artisti jne, mutta en mä kyllä näitä ihan ymmärrä. Tai sitten mulle on juurtunut liian syvälle Jeffree Star-tyyliset draq-kulmakarvat.


Tähän nyt varmaan sopisi hyvin se meme että "miten meni noin niinku omasta mielestä?" :D

Loppujen lopuksi, palatakseni noihin ihmisiin jotka pilaa päivän kuin päivän ... huom! YRITTÄÄ PILATA.
En jaksa itse kantaa tollasista kaunaa ja yritän olla ajattelematta niitä sen enempää / ottaa niistä itseeni. Sille nyt ei vaan voi yksinkertaisesti mitään jos jollain ei ole elämää tai aivoja tallella.

P.s. Vaikka en kovin aina olekaan päätä pahkaa rakastunut omaan peilikuvaani / ulkomuotooni, niin osaan kuitenkin ottaa rennosti ja nauraa itselleni. Suosittelen mm. kaikille muillekin.
Että tässä sitä bloggaajan timantin hohtoista arkea parhaimmillaan! Silmien alta löytyy ainakin melkein aidot Louis Vuitton bagsit. Kulmista Burberryn maailmankuulun ruutukuosin sävyä #ripuli.

2 kommenttia:

  1. Ei jestas. :D Noi kulmakarvat on ihan väärän väriset sulle :D

    VastaaPoista

Scream for me!