perjantai 15. tammikuuta 2016

I am burdened with glorious Purpose

Kerroinkin jo aikaisemmin, että kävin shoppaamassa Black Fridayna Lime Crimeltä juttuja.
Pitihän se heti päästä kokeilemaan sitä kauan himoittua Hollygramia!


Meikkiä tehdessä piti muistaa pitää silmämeikki suht simppelinä, koska kuvasin samalla kertaa neljä eri punaa.
Päätin ottaa härkää sarvista ja kokeilla taas 50's tyylistä cat eyelineriä. Vielä pitää harjoitella lisää ja toi on vain jotenkin niin vaikeeta tehdä, kun ei voi piirtää sitä alas jatkumaan ... tai siis voi, mutta halusin kokeilla nimenomaan sellaista lookkia jossa ei ole alhaalla muuta kuin ripsiväriä. Vähän meinasi aiheuttaa harmaita hiuksia näillä lörppäluomilla, mutta pitää harjoitella lisää.
Olen aina tykännyt eniten tämänlaisesta 50's tyylistä meikissä, panda-lookkien ohella, enkä kyllä anna lörppäluomien pilata sitä iloa minulta!
Samalla yritin veistellä luomivakoa uudella Nudes-paletilla, kohtalaisen hyvin mielestäni onnistui, tuotakin pitää vielä harjoitella.
Rajauksien tekoon käytin myöskin uutta ja esiteltyä KICKSin eyelineriä, mutta en itse käytössä lämpeä tuolle. Joko en osaa käyttää sitä tai me ei vain tulla toimeen. Tussia pitää painaa todella lujaa että sieltä tulee mustaa, muuten saa hinkata minkä kerkeää että siveltimestä tulee jotain ulos. Kun kokeilee kädelle, niin ongelmaa ei ole, mutta ei sitä nyt ihan samalla voimalla voi silmään runnoa - varsinkaan kun pitää hahmotella tarkka rajaus samalla. Ärsyttävää.
Simppeli meikki kuitenkin ja sopi kyllä monen eri huulipunan kanssa. :) Ja vähän erilaista siihen, mitä yleensä on silmissä.Huulia en sen kummemmin pohjustanut, mitä nyt laitoin kasvorasvan levityksen yhteydessä bepanthenia huuliin. Olen huono ihminen enkä käytä yleensä huulirasvaa, niin tungen aina tarpeen vaatiessa vain bepsua huuliin haha.
Tässä meikissä ei ollut vihreää rajauskynää, minkä takia rajat huulissa voi olla vähän kaltevia kuin Pisan torni. Uutena vuotena tein saman meikin uudelleen ( glitter kulmilla !!! ) ja siihen mennessä ehdin ostaa KICKSistä Viva La Divan vihreän silmienrajauskynän, joka piti kyllä kivasti huulipunat paikoillaan.
Levitin ensin vihreää huulipunaa eli Serpentinaa huulille, sen jälkeen Hollygramia. Serpentina on kyllä kaunis, metallinen vihreä ja mielestäni mukava huulilla. Ei kuiva, eikä liian pehmeä tai limainen. Hollygram taas on upean glitteristä kiiltoa, jonka levittäminen on varsin mielenkiintoisella sudilla aluksi vähän hankalaa. Mutta lähtee toimimaan kyllä kun idean tajuaa.
Ihan mahtavan värisiä luonnossa, siis wau. Onneksi ostin!


Pitihän se yhdistää tähän lookkiin Black Milkin Mermemerald-crop toppi, jota varten osaksi koko punat hankin. ;)
No okei, varsinainen inspiraation lähde on kukas muukaan kuin Loki Laufeyson, joka on saanut mun päälle ja huulille tuotua väriä jota ehdin inhota jo muutaman vuoden. Oli sen verran rankka vihreä gootti-kausi vuonna 2007 että tarvi muutaman vuoden totaalisen tauon vihreästä väristä haha.
Sitten tuli Loki ja ... no, toi vähän väriä mun elämään.

Hiuksiin värjäsin uutta vuotta varten ombren, Directionsin Ebonylla juuresta ja latvat perus punaisella. Olen ollut laiska ja olen edelleenkin, niin siksi päätin piilottaa about 5 cm juurikasvun näin. Nerokasta!
Ainut vain että Ebony haalistuu mulla sähkönsiniseksi, mikä on ihan ehdoton no-no mulle. Aionkin tässä ryhdistäytyä, tilata värejä, ja palata punapääksi juuresta latvaan.

Mitä tykkäätte? Onhan se aika naisellinen meikki ja tuntuu oudolta kun silmien alaluomella ei ole mitään mustaa, mutta kyllä mä tykkään.Translation ;

Like I told you before, I bought few lippies from Lime Crime during the Black Friday sale.
Here are my first make-up try of the Serpentina lipstick and Hollygram lipgloss, which both are super amazing, glorious metallic green colors. 

I paired them with simply 50's inspired eye make-up and Black Milk's green Mermemerald crop top, which fit together with these lipsticks SO WELL.

What do you like about the look? 
I must admit it feel a bit weird and specially the green as I haven't wear green color in aaageees but thanks to Loki, it's back. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!