perjantai 22. tammikuuta 2016

Kaikki loputon kauneus, kaikki järjettömyys, kaikki ruoskivat toiveet, kaikki päättämättömyys, ovat lopulta tarkoituksen palasia, osa Arvoitusta

Kirppis-löytöjä jälleen kerran!
Kävin nopsaa uudella kirpparilla, mikä tänne on avattu sekä käytiin yksi viikonloppu äidin kanssa Orimattilassa kirppiksillä. Pitäisi taas päästä käymään Lahden kirppiksillä, ahh.
Nämä on tosin marras-joulukuulta, joulukuussa kävin vielä hamstraamassa vajaat 10 kirjaa kirpparilta. :)


Matkalaukku 5,00 € - siistissä kunnossa ja ehjä, mahtava löytö. Juuri ehti edellinen matkalaukku hajota.
Pieni kehys 1,00 €
Iso kehys 2,50 €
Aidot Tony Mora bootsit 2,00 € ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
Vetoketjut 0,50 € / kpl
Neuletakki 2,00 € ( tuo epämääräinen musta kasa matkalaukun alapuolella )
Vyölaukku nahkainen 0,50 €
Vyölaukku kankainen 1,00 €
Käsikorut 0,30 € yhteensä
Kirja 1,00 €
Tummanruskea vyö 3,00 €
Vaaleanruskea vyö 0,50 €

Mä en yksinkertaisesti voinut jättää noita kahden euron bootseja sinne kirpparille, vaikka ne onkin ruskeat! Niiden look on kuitenkin käytetty, mikä tekee niistä kivemman näköiset, on kuitenkin hyvässä kunnossa. En meinannut uskoa silmiäni, Tony Moran bootsit KAKSI EUROA!
Ajattelin että kyllähän nämä menee mustan kaverina asuissa, mutta toki piti näille kaveriksi hommata jotain muuta saman sävyistä asustetta. Uudelta kirpparilta sitten löysin nämä kaksi vyötä, kalliimpi on Dieselin vintage-vyö ja halvemmasta en löytänyt mitään merkkiä. Molemmat on western-tyylisiä ja niissä on nuo nimenomaiset ihanat soljet joita rakastan! Ja hopeisina. Kultaiset ei tulisi kysymykseenkään. :P

Vyölaukut ... ahahahah apua. No ei vaan, nämä on oikeasti käteviä festareilla, sitä varten nämä ostin. Tämä kankainen versio on vähän inhimillisempi. :D Heiluin tänä kesänä useasti repun kanssa festareilla, näin ollen toinen olka ei kipeydy laukusta jne. Mutta reppu on siitä hankala, että saa koko ajan pelätä että jos joku pölliikin sieltä jotain. Siksi vyölaukku, kaikessa karmaisevaisuudessaan on loistava valinta. Näin ollen helpompi vahtia sitä ja kädet jää täysin vapaiksi! Toki sinne ei mahdu esim takkia tai hupparia mukaan niin kuin esimerkiksi reppuun. Mutta kuumina päivinä palvelee varmasti hyvin.


Translation ;

My latest second hand purchases. :) Really dig the boots and belts though those are BROWN. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!