tiistai 26. tammikuuta 2016

In The Shadow Of The Valley Of Death

Kerroinkin jo aiemmin tilanneeni TaterRounds Beautyn & Drac Makensin yhteistyönä syntyneestä Marilyn Manson-huulipunasetistä muutaman huulipunan.
Tilasin kolme sävyä ; Holy Woodin, Tourniquetin sekä Born Villainin. Olin alunperin tilaamassa vain Tourniquetin ja Born Villainin, mutta Holy Wood kummitteli sen verran mielessä että oli pakko laittaa myyjälle viestiä että ehtisikö se vielä mukaan pakettiin. Ehtihän se, onneksi.

Huulipunista sen verran, että TRB:n Etsy-sivuilta voi käydä kurkkaamassa huulipunien muodon, joka hieman poikkeaa tavallisista huulipunista. Lähinnä siten, että huulipunan pää ei ole 'kynän muotoinen', vaan tasainen minkä takia huulipunan levitys on aluksi vähän hankalaa. Suosittelen käyttämään huulipunien levityksessä apuna huulipunan levitykseen tarkoitettuja siveltimiä, näin ainakin rajoista tulee teräviä ja siistejä, eikä suttuisia. :)
Victoria, TRB:n omistaja, tekee huulipunat itse alusta loppuun. Huulipunissa että muissa hänen tuotteissaan on käytetty luonnollisia ainesosia eikä niitä ole testattu eläimillä. Hylsyt ovat yksinkertaisia ja paperittomia, näin hinnat eivät nouse niiden takia sekä se säästää ympäristöä.

Tässä postauksessa esittelen Holy Woodin sekä Tourniquetin.
Born Villain on musta huulipuna, jossa on punaista glitteriä seassa. Huulipuna on semi matte, kuten kaikki muutkin, ja punaisia glittereitä on aluksi hieman vaikea erottaa mutta kyllä ne siellä ovat. Huulipuna vaikuttaa helposti tavalliselta, vain mustalta huulipunalta, mutta eri valoissa punaiset glitterit tekevät väristä ainutlaatuisen.

Holy Wood on hyvin hämmentävä väri. Siinä on yhdistetty taupen ja ruskean sävyt saadakseen nudemainen ruskea väri.
Näissä kuvissa se näyttää harmahtavalta, mielestäni se on oikeasti hivenen lämpimämmän sävyinen.
En koskaan uskonut laittavani huuliini tämän sävyistä huulipunaa, mutta niin vain tämä jännittävä väri voitti minut puolelleen. En ole vielä käyttänyt sitä koskaan julkisesti, mutta olen suunnitellut yhdistäväni sen ( tumman ) harmaan ja mustan sävyihin mitä asuihin tulee. Olisi myös kiinnostavaa kokeilla miten se sopii voimakkaamman silmämeikin kanssa yhteen.

Huulipuna on, kuten aiemminkin kerroin, aluksi hankalahko levittää. Minulta ei myöskään löytynyt sopivan väristä huultenrajauskynää, joten rajasin huulet hempeän vaaleanpunaisella.
Itse huulipuna on hyvin mielenkiintoisen värinen ruskea, mutta ei kuitenkaan mikään kuran värinen. Mielestäni se on kaunis, sekä ehdottomasti meille gooteille sopiva kalman sävyinen huulipuna. ;)

Tourniquet on syvä ja ruosteinen punainen. Se tuo mieleen myrskyisät ja pimeät syysillat että vampyrismin. Täydellinen väri siis kaiken kaikkiaan mielestäni!
Omistan monia erilaisia punaisia huulipunia, mutta tämä on sävyltään täysin omanlaisensa. Se on samaan aikaan lämmin, mutta kuitenkin hieman kylmä. Erittäin mielenkiintoinen ja hyvin kaunis punainen.
Tämä on tilaukseni ehdoton suosikki vaikka pidän kaikista muistakin!

------------------------------------------

Huulipunat itsessään ovat kermaisen pehmeää punaa, sopii kuivillekin huulille ja tuntuu täysin huomaamattomalta että mukavalta huulissa. Kermainen saattaa herättää epäilyttäviä mielikuvia joidenkin mielessä, mutta tämä on ehdottomasti positiivisessa mielessä kermainen. Ei mikään rasvamöykky tai limainen, vaan ihanan kermainen.
Pigmenttiä punista löytyy, itse tosin laitoin molempia kaksi kerrosta huuliin kun halusin vain levittää niitä paljon lol. Kyseessä on tosiaan semi matte-huulipunat, nämä eivät ole täysin mattoja mutta ei mitään kiiltohirviöitäkään, mielestäni juuri loistavasti siitä välimaastosta.
Liekö sitten johtuvan puniin käytetyistä luonnonmukaisista aineista, mutta huulipunat eivät kipristele, kutita tai aiheuta mitään muitakaan ikäviä tai negativiisia tuntemuksia huulissa.

TRB:n on mahdollisuus jo myynnissä olevien sävyjen lisäksi luoda yhdessä Victorian kanssa uniikkeja sävyjä, eli mikäli on aina unelmoinut oman huulipunasävyn luomisesta tai mieleistä ei vain tunnu löytyvän, kannattaa häneen rohkeasti ottaa yhteyttä. En tiedä tuleeko custom-väreistä jotain lisähintaa, mutta muuten huulipunilla on hintaa n. 3,79€ / kpl.
Hinta ja laatu on siis kohdillaan!

Postarit nousevat sitä mukaan, mitä enemmän ostoskoriin klikkailee tuotteita. Tosin postareiden nousua kannattaa seurata, loppujen lopuksi tulee 'halvemmaksi' ostaa 3-5 tuotetta kuin 1-2 tuotetta koska postarit ovat lähes samat, muistaakseni.
Voin suositella kyseistä yritystä, mukavaa ja asiantuntevaa asiakaspalvelua että tuotteita. :)

P.s. En ole ottanut huulikoruani pois, olen hukannut tapin ja näin ollen joudun pitämään rengasta huulessa mikä olisi ollut vähän 'tiellä' huulipunia esiteltäessä. Eikä sitä aikaa ostaa uusia huulikoruja tietenkään koskaan löydy, krhm.


Translation ;

I told you a while ago that I ordered few shades of the TaterRounds Beauty & Drac Makens lipstick set which is inspired by the one and only Marilyn Manson!

I ordered the shades ; Born Villain which is black lipstick with red shimmer, Holy Wood which is the mix of taupe and brown + Tourniquet which is rusty red with cool halloween twist.
All lipsticks are semi matte so not too matte or too shiny. These are not too dry at all, creamy, smooth and very comfy on the lips.

One lipstick is about 3,79 € and you can also request for your own custom shade (s ) !
All products are hand made by the shop owner Victoria plus made only of natural products and no testing with animals.
I can totally recommen TRB, I really love the products and the quality is amazing as well the customer service.

You can find her Etsy-shop from here !

2 kommenttia:

Scream for me!