keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

We'll find beauty in the pleasures of the Beast

Lupasin kertoa tästä nerokkaasta ( väliaikaisesta ) ratkaisusta lörppäluomille, kun on kyse winged eyelineristä, tuttavallisemmin kissarajauksista.
Koittakaa parhaanne mukaan olla välittämättä homssuisista hiuksista, likaisesta Mötley Crüe-paidasta ja juurikasvusta.Joku aika sitten ostin MACin perus mustan luomivärin, taisin siitä täälläkin mainita? Vihdoinkin mustaa luomiväriä. Saatan silti, kunhan saan joskus aikaiseksi, ostaa mustan luomivärin myös Sugarpilliltä kun sieltä pitäisi tilata myös valkoista ja punaista. 
Tämä on totta tosiaan mustaa luomiväriä, mutta mielestäni sitä on vaikea häivyttää. Toki voi olla että taidoissani on parantamisen varaa, jotenkin koostumus ei vain ole yhtä häivyttyvää/levittyvää kuin toivoisi. Näin ollen käytin meikissä mukana myös jotain ikivanhaa Wet'n'Wildin hieman hohtavaa "mustaa" myös, jonka häivytys on ihan helppoa.

Toinen meikin upouusista tuotteista on Make-Up Storen matta musta rajauskynä. Tämä on muuten oikeasti musta ja pysyy! Ennen olen tykännyt Lancômen omasta, mutta sekin on vain kuiskaus mustasta tämän rinnalla. Puoleen hintaan oli KICKSissä, olisi ehkä pitänyt ostaa kaksi samalla kertaa.

Lisäksi meikissä käytin muutama postaus takaperin esiteltyä halpaa Essien nude-palettia, joka on kyllä ihan mukavasti ajanut asiansa tämmöiselle perus-suttaajalle. :)
En siis kuvannut mitään tutoriaalia tästä, koitan parhaani mukaan selittää idean. :D

Tärkeintä tässä on se, että rajausta ei suinkaan vedetä silmäkulmasta lähtemään niin kuin "normaalit" ihmiset tekee, vaan rutkasti loivemmin. Look syntyy parhaiten kun alaluomellekin laittaa mustan rajauksen, mutta eiköhän se toimi pienen kikkailun jälkeen ilman sitäkin alaluomella.

Aloitan koko operaation piirtämällä kulmakarvat. Tässä tilanteessa ne on ensiksi piirretty ruskealla kynällä, jonka jälkeen väritin ne tavalliseen tapaan punaisella, joka sai aikaan hieman luonnollisemman punaiset kulmakarvat ( jos nyt ylipäätään punaisia kulmakarvoja voi millään asteella sanoa luonnollisiksi ). Kulmien puuterointi, uudelleen väritys, ja homma jatkuu.
Sen jälkeen kun kulmat on kondiksessa, on aika aloittaa silmien maalaus. Ensimmäisenä levitän valkoista luomiväriä kulmaluulle ja kulmakarvojen juureen ohuelti koko matkalta. Sitten levitän Essien paletista toiseksi vaaleinta luomiväriä koko luomelle.
Seuraavaksi vuorossa on koko homman pääpointti; aloitan rajaamalla normaaliin tapaan silmät kauttaaltaan MUS:n kynällä. Sen jälkeen, kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, katson kuinka pitkälle alaluomella tulisi rajata ettei tuleva rajaus lähtisi liian ylös jäädäkseen luomen poimuun. Sen jälkeen otan meikkiniksin numero 333 käyttöön, eli teipin! Itse käytän maalarinteippiä, koska sitä sattuu aina työpöydän laatikostosta löytymään mutta kai sitä tähän melkein mikä vain teippi sopii. Tämä kikka on monille varmasti tuttu, sen avulla saa siis rajauksesta pommin varmasti veitsenterävän! Sangen kätevää, etenkin näillä luomilla.
Kun teippi on laitettu paikoilleen silmäkulmaan, piirrän rajauksen alaluomelta yhtymään teipin alareunaan - ja kas rajauksen alareuna on valmis. Hyvin ohuelti siis, koska nyt ei ole mikään Amy Winehouse-look hakusessa.
Tämän jälkeen levitän MACin luomiväriä rajauksien päälle kulmakarvasiveltimellä ( se on kai se, luulisin, se on juuri sopivan muotoinen ja ohut tähän hommaan! ), jonka jälkeen epätoivoista häivyttelyä. Sen jälkeen lisään W'n'W:ia MACin päälle ja häivytän nuden luomivärin kanssa rajan sopivan sumuiseksi. Tämä kaikki toistetaan koko rajauksen matkalta ja tottakai siiven päässä häivytellään kohti korvia, että se jatkuu kauniisti.
Alaluomen rajauksen paksuutta on helppo vaihdella, tällä kertaa levitin hyvin kevyesti luomiväriä alussa tehdyn ohuen rajauksen päälle, ettei meikistä tule hirveän raskasta.
Lopuksi lisätään irtoripset ja SE ON SIINÄ.

Osaan minäkin restin' bitch facen.


Toki tämäkin look näyttää hieman paremmalta jos lörppäluomi-ongelmaa ei olisi lainkaan, mutta luomien ollessa ns. lepotilassa se näyttää silti hienolta koska siipi on niin loiva ja häivytetty ettei se jää häiritsevän tarkasti luomen poimujen väliin.

Kiva opetella 'uusi' meikkityyli, joka ei ole ihan super raskas ja hirveä sotamaalaus. Vähän nopeampi tehdä ja toimii ilman huulipunaa sekä sen kanssa. :)


Siinäpä se! Hienoa jos joku sai tästä selostuksesta jotain tolkkua haha!
Olen kyllä niin vakavasti päättänyt mennä siihen luomien leikkaukseen, jossa ylimääräinen iho saksitaan pois. Sen lisäksi että se ärsyttää kosmeettisesti, niin voin kertoa että tämä on hyvin tuskallinen yhdistelmä kesällä allergian kanssa. Ei riitä että silmät turpoaa muutenkin, mutta tämmöisillä luomilla se on vielä kahta kauheampaa.
Tiedä sitten että onko tämä vielä tarpeeksi häiritsevää että pääsisi tällä vuosituhannella siihen leikkaukseen, vai pitääkö odotella siihen asti että on joku 100-vuotias. Yksityinen puoli on toki vaihtoehto, mutta ei ole vieläkään Orlando Bloomin laittamaa rinkulaa nimettömässä, että se ei nyt valitettavasti ole ajankohtainen vaihtoehto.

Sain myös vihdoinkin otettua itseäni niskasta kiinni ja varasin tatuoinnin suunnittelu-ajan perjantaille ja tatuoinnit on toivottavasti hakattuna ihoon ennen kesää!
Jännittää, suunnittelin ensin pientä fiksausta tuohon Sister-tatuointiin ja toiselle puolen kaulaa jotain väkkyrää, mutta homma taisi lähteä taas vähän käsistä. :D


Translation ;

I have always hated my eyelids. Those are very ''heavy'' which why is almost impossible to do nice make-up looks with them as the lids ruin everything. Specially classic winged eyeliner!

Luckily I found a way to do it in a way which lids doesn't ruin that badly. Have to draw the line a bit different way than "normal" people, not so winged, and also blend the liner so it won't look so "sharp".
This is quite ok, but these are still disturbing me so much that I can't wait to get to cosmetic surgery at some point to fix them.

4 kommenttia:

  1. Sulla on niin kauniit silmät, huulet ja koko kasvot! :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin sama luomiongelma ja tämä tutoriaali on auttanut mua eniten kissarajauksen kanssa!
    https://www.youtube.com/watch?v=GBcBLyoL5aM

    VastaaPoista

Scream for me!