perjantai 27. toukokuuta 2016

If I can't be free, then I never was at all

Ajattelin vähän jutella mukavia keväästä ja kesän suunnitelmista. Huomasin kauhukseni että olen käynyt tänä vuonna ALLE kymmenellä keikalla!!
Oon myös muutamassa muussa tapahtumassa piipahtanut, huh onneksi.




6.1. U20-Leijonien kultajuhla Helsingissä
18.1. Slipknot, Hartwall Areena, Helsinki
30.1. Sharkie-miitti Helsingissä¨

9.2. Slipknot, Alexandra Palace, London UK
10.2. Slipknot + meet&greet, Alexandra Palace, UK
26.2. Sister, Harry B James, SWE

18.3. Hollywood Undead, Circus, Helsinki

8.4. Profane Omen, Bar Bäkkäri, Helsinki
19.4. Hall of Faces Helsingissä
29.4. Entwine, Torvi, Lahti

13.5. Entwine, Virgin Oil, Helsinki


Siis ... mitä tähän nyt enää sanoisi haha. Toki täällä ei käy samaan tahtiin hyviä bändejä kuten jossain Englannissa tai jopa Ruotsissa, tosin osan olen sitten ihan omasta vapaasta tahdosta missannut kuten Halestormin - joka näin jälkeenpäin ärsyttää. No ensi kerralla sitten. On ollut useampia keikkoja samalla bändillä Suomessa, mutta olen raahannut luuni vain Helsinkiin tai muualle lähelle.




Syitä?
No tietenkin se ettei tarjontaa olen ihan mahdottomasti. En jaksa rampata enää ihan okei keikoilla muuten vaan heilumassa koska se on rahan tuhlausta ja mulla on sille rahalle parempaakin käyttöä. Toisinaan on vain niin epämääräinen ja sulkeutunut olo, etten halua lähteä ulos. Useimmiten toki illasta tuleekin ihan mukava ja niin, mutta joskus sitä vain alistuu siihen synkkään mielentilaan eikä viitsi lähteä.
Suurimmat syyt on tosin se, ettei mua kiinnostavat bändit soita täällä ja projekti Uusi-Seelanti! Aion siis mennä sinne pidemmäksi aikaa ensi vuonna, en tosin ole vielä päättänyt lähdenkö sinne vain lomailemaan vai töihin viisumilla. Toisaalta lomailu houkuttaa koska sitten voisi samalla piipahtaa Jenkeissä matkan varrella  ja kierrellä siellä vähän. Haluaisin käydä Minnesotassa ja nähdä edes yhden NHL-matsin ja tavata Koivun, Granlundin ja Haulan yhyy!
Mutta katotaan mitä tapahtuu. Toisaalta tekisi mieli vain ottaa ja lähteä - katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
Siksi olisi parempi mennä sinne töihin, koska siten voisin toivottavasti säästää rahaa jos / kun vain haluaisinkin palata takaisin, voisin muuttaa pois Suomesta Englantiin. Mulla on tiukka budjetti joka kuulle ja X määrä rahaa menee aina säästöihin ja on tietty määrä myös käytettävissä vapaa-ajalle ja keikoille.



MAAILMAN HIRVEIN YHTEISKUVA. SIIS MUN NAAMA FOR REAL.

Team ärsyttävistä kusipäistä eroon.

Tämä myös tarkoittaa sitä, että ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2008 tai 2009, en mene ulkomaille festareille. Enkä välttämättä edes Suomessa, luultavasti yhdelle, mutta siihen se jääkin.
Olin jo menossa Graspoppiin perinteen mukaisesti kunnes Zombie julkaisi muutaman keikan Euroopan kiertueen ja oli pakko valita kumpaan menen. Molempiin ei ole rahaa, ellen halua lingata Uusi-Seelanti reissua hamaan tulevaisuuteen asti ja sitä en halua.
Valitsin Zombien koska ne on kuitenkin mulle yksi niistä the bändeistä!
Mutta nyt ei mennyt ihan jakeluun tämä Uusi-Seelanti juttu, koska Slipknot kiertää Lamb Of Godin kanssa Australiaa ja Uutta-Seelantia lokakuussa 2016. Eikö sitä voisi siirtää vuodella? ;)

Viskisilmät ja viskihuulet ne yhteen soppii.


Kesän ja syksyn suunnitelmat on jotenkin selvillä. Kesäloma alkaa 6.6. ja yritän olla keksimästä liikaa tekemistä. En saanut sitä silloin kun halusin mutta sellaista se elämä välillä on.
Meillä on töissä aikamoista sirkusta, koska kesälomat niin en varmaan jaksaisi edes rampata ympäri maailmaa. Kaipaan LEPOA. Ainakin viikon hehee. Muuten kesä menee pääosin töissä tai toivottavasti hengailen ystävien kanssa jossain silloin tällöin.
En ole vielä päättänyt menenkö 11.6. Zombie Walkiin vai South Parkiin katsomaan Bullet For My Valentinea! Oliko pakko siirtää walkin päivää ... -_-
Jatkaa tatuointeja sekä toivon mukaan nähdä ystäviä. Koitan olla katkeroitumatta liikaa, olen ravannut festareilla vuosikausia ja rakastan niitä palavasti mutta yhtä palavasti rakastan Uutta-Seelantia. Sekä ei näillä festareilla ole mitää super hyper huippua joka aiheuttaisi samanlaista sekoamista kuin Zombie, en meinaa pysyä nahoissani kun vain ajattelen että NE TULEE TÄNNEEEEEEEE!!!!
Huh ehkä ehdin ensi kesänä sitten festaroida, katsoo mitä säästötili näyttää, jos on rahat hyvin koossa Uutta-Seelantia varten niin mikä jottei, jos ei niin ... Orli hei, vippaa pari( kyt ) donaa! :P


Tässä kesän ja syksyn menoja :

30.5. Hollywood Vampires, Gröna Lund, SWE -> Tästä lisää myöhemmin!!

11.6. Zombie Walk TAI Bullet For My Valentine South Parkissa, Tampereella
18.6. Combichrist & Lord Of The Lost, Circus, Helsinki

2.7. Toxic Rose, Bar Bäkkäri, Helsinki - Tuskan jatkot, EHKÄ

14.10. Rob Zombie, Berliini, GER
17.10. Rob Zombie, Lontoo, UK
21.10. HMH 10 - Profane Omen juhlakeikka Virgin Oilissa OU JEEEEEE!
28.-29.10. Wednesday 13, Lontoo, UK

Before and after the gig.

Shiiit ... miten musta tuntuu että lokakuun suhteen mun pomot ei kamalasti innostu näistä suunnitelmista hehee. Sitä suuremmalla syyllä pitää puurtaa nyt kuukaudet etukäteen niin on ansainnut vähän vapaata.
Ai niin ja Entwinekin keikkailee syys- ja lokakuussa. Huikeeta!
Zombien keikat on vielä aika pienissä paikoissa, ainakin niiden mittapuulla, en malta odottaa!!!! Luottokortti vain vinkui ja vikisi kun ostin presalesta lippuja noille keikoille!!
Kirjauduin ties mille sivuille ihan vain siksi että saisin presale-koodin eikä tarvitsisi taistella "normaalien" ihmisten kanssa lipuista hehee - ovela Simba. Opin ainakin vähän saksaa, kun luulin ettei sivua saa käännettyä englanniksi joten täytyy tässä sitten täyttää tiedot tällä mitä on. EN MALTA ODOTTAA NÄHDÄ PIGGY D:TÄ!!!! Okei koko bändiä tietenkään mutta hei PIGGY D. !!!!!

Niin ja mun synttäreinä ajattelin pitää lähipiirille ... naamiaiset! No onkos tullut Halloween, näin kesän keskelle ... ;P Olen jo suunnitellut asunikin! Ja meikin. En ole koskaan cossannut ketään mutta nyt aion tehdä naispuolisen version muahahahahahaa.



Corey Taylor aka Coreyoda our lord and savior julkaisi keikan Lontooseen 9.5. mutta vain pari viikkoa ennen itse tapahtumaa, mietin jo että menisin mutta tietenkin lippujen myynti sivusto jumahti ja vaikka mulla oli liput ostoskorissa niin sivu sekosi enkä saanut niitä.
Istuin sitten keikasta seuraavana päivänä ottamassa Slipknot-aiheista tatskaa hieman katkerana hehe.
Mutta kyllä tää piristi hieman kun lisäsin kuvan siitä Twitteriin ja huomasin että COREY OLI TYKÄNNYT SIITÄ!
Kävin ihan kaikki samat fiilikset läpi kuin esim. niiden meet & greetissä helmikuussa eli tuntuu että paskoo, oksentaa, kusee ja pyörtyy samaan aikaan.


Tiedetään, että sen nick Twitterissä ei ole ehkä se tutuista tutuin Corey Taylor mutta se on SE.
Selvisin kuitenkin ehjin nahoin töihin ton jälkeen. Huh!


Olen myös pitänyt asiallisia paitoja, kuten yllä olevasta kuvasta näkyy.

Mutta kertokaa mitä suunnitelmia teillä on?
Haluan tietää! Antakaa mun elää ja festaroida teidän kautta!

5 kommenttia:

  1. Tampere Metal Meeting on ainoo festari minne tänä kesänä on mahdollista ja huvittaa luut raahata ~:) Hellfest jää edelleen haaveeksi.. hymyilyttää toi paita, aivan mainio :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ( Toki yksi festari, Steelfest 2016 on jo eletty)

      Poista
    2. Parempi tuokin kuin ei mitään! Itseä myös houkuttaisi käydä joskus Hellfest:ssä :)
      Kiitos, se on kyllä mahtava!

      Poista
  2. Ite oon menossa South Parkkiin kaheks päiväks, en malta oottaa et nään Bullet For My Valentinen ekan kerran!

    VastaaPoista

Scream for me!