maanantai 16. elokuuta 2010

Piece of your Action

Tässäpä katsausta mun ale-saaliiseen :P



Äiti osti itselleen tuon raita-paidan mutta antoikin sen mulle. Ja ah toi takki! Se maksoi n. 12 euroa ja kyllä, olen syvästi rakastunut siihen. Molemmat Lindexistä.



Vasemman puoleinen toppi on Lindexistä ja toi malli on aivan ihana! Näyttää päällä tosi hyvältä ;) Noin 6 euroa. Ja siis ei, toi valkoinen toppi ei kuulu tuohon, mutta muuten tuo kuvio ei olisi erottunut.
"Mokkainen" biker-liivi on Seppälästä ja noin 8 euroa. En oikeasti ymmärrä kuka tuosta edes maksaisi täyttä kolmen kympin hintaa, tai no kyllä mä ostaisin jos rahaa ois kuin roskaa. Mutta eipä ole :D Kuitenkin, toi on tosi kiva!



Nämä molemmat on Nelly.comin alennuksista. Onlya ja Vilaa, ja kyllä VALKOISTA (iiks, silmiä häikäisee!) :D Kummatkin oli jotain kuusi euroa, jos en ihan väärin muista. Tuo "Who Cares"-teksti ei vois paremmin sopia muhun - yleisin vastaukseni lähinnä kaikkeen.. :D



Neulemainen, puhvi-hihainen pidemmän mallinen paita on Vilan ja tämä tais olla korkeintaan viisi euroa, äh, ei voi muistaa! Ja tuo verkkotoppi on Onlyn ja se oli ihan normaali-hintainen, 9 eur.



Tuommoisia hanskoja olen katsellut vaikka kuinka kauan !!! Ja vihdoinkin noi oli Seppälässä alennuksessa - 5 euroa :P Kynsilakka on Wild and Crazy-merkkiä, ja sävy on w69 silver bell, uuu ;D Käsikoru oli alennuksessa kolme euroa ja no oon niin vietävissä että kiikutin sen kassalle koska "IIKsiinäONniittejäIIK". Nämäkin Seppälästä.



Aurinkolasit taisi olla normaali-hinnalla Lindexistä, varmaan viiden euron kieppeillä ja korvikset noin kaksi euroa alennuksen jälkeen, myöskin Lindexistä. Ostin myös semmoisen ketju-kaulakorun alesta missä on kaikkea sälää ja se näkyykin tuossa Reckless Love-postauksessa :)



Ja lisää aurinkolaseja! En voi sille mitään, rakastan niitä ja kaikista kivoimpia ovat oudon malliset. Tosin, kaikki mun aurinkolasit on mustia.. oliskohan aika siirtyä värikkäämpiin?

Whatever, nämä kummatkin olivat kolme euroa Seppälässä. Noi pyöreät on ihan mahtavat!
Ja noiden toisten elegantti-vibat pilaa kyllä ihan totaalisesti nuo sangat jotka on pinkit ja niissä on sydän. Shit happens :D Mutta toisaalta noi on ihan jees :D



Ja sitten vielä perus verkko-sukkikset Seppälästä, huokeaan 90 sentin hintaan. Toi one size - ei kyllä kuulosta kovin hyvältä :D

Semmosta. Mitäs löytöjä te olette tehneet? :)

2 kommenttia:

  1. iiiiiihania löytöjä kyl oot tehny<3 mullekaikkinytjaheti plz;:O

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kantsii käydä vielä tsekkailees kaupoissa, sieltä voi löytyy todellisia löytöjä!
    Ja olen tyytyväinen että kerrankin en ostanut no kun on halpa-periaatteella vaan oikeasti semmoista, mitä tulisin käyttämään. Jee :D

    VastaaPoista

Scream for me!