torstai 9. syyskuuta 2010

Close-Up Båten 9.-10.9. (8.-11.9.)


Toivon mukaan olen tällä hetkellä jo turvallisesti Helsingissä. Kuvituksena ohessa otoksiani Crashdïetin kesäkuun Suomen keikoilta.

 Oma ohjelmani lyhyesti tänään keskiviikkona on ollut seuraava ; herätys, pakkausta, stressausta, n. klo:12:00 kotoa lähtö Porvooseen, n. klo: 12:25 Porvoon Työkkärissä hakemassa työelämävalmennus-sopimusta, takaisin keskustaan Seppälään kirjoittamaan se, takaisin Työkkäriin allekirjoituttamaan sopimus, takaisin keksustaan bussille kaiken toivon mukaan kaikkien tärkeiden tavaroiden kanssa.


Sen jälkeen matka jatkuukin bussilla kohti Helsinkiä, vielä tätä kirjoittaessa en tiedä menenkö suoraan Kamppiin vai jäänkö jo Iralla.
Keskustassa tapaamme Maijun ja sitten yhdessä satamaan.
Laiva lähtee noin viiden, kuuden aikoihin kohti Tukholmaa.


 Olemme torstai aamulla KUUDELTA Tukholmassa, ja siellä pitäisi koomata ilta kuuteen asti ... Sen jälkeen taas laivaan ja sitten alkaakin CLOSE-UP BÅTEN !

Simon CruZ

 Ollaan perjantaina illalla joskus kuuden jälkeen takaisin Tukholmassa. Paluu matkalle lähdetään vähän vaille kahdeksan paikallista aikaa. Ellen mene Martinin kanssa naimisiin :D

Eric Young

Ollaan aikaisin aamulla Turussa, ja sieltä pitäisi suunnistaa takaisin Helsinkiin ja Iran luo VÄHÄN lepäämään. Mahdollisesti blondausta, voimista riippuen.
Valmistautumista illan KAHDELLE keikalle.

Martin Sweet

Illalla Vanity Ink Boobhillissä ja sen jälkeen äkkiä juosten The Circukseen katsomaan Reckless Lovea! Tämän jälkeen mahdollisesti baariin. Loppujen lopuksi Iralle tai jonnekin missä on jatkot tai sitten samalla idealla paitsi että nukkumaan.

Peter London

Sunnuntaina olen toivottavasti jossain vaiheessa kotona ja TERVEENÄ, koska maanantaina olisi eka työpäivä, jänskättää. Pitäisi mennä myös ilmoittautumaan Autokouluun.


Huh huh, ajatus tästä loppu viikosta ehkä jopa hirvittää MINUA, koska kurkkuni on alkanut taas kettuilemaan. Kuulostan pubiruusulta ;) Mutta minä aion nauttia TÄYSIN (eli siis aika pienin) RINNOIN ja pitää huuuurjan hauskaa. Tehkää te samoin. Kuunnelkaa MINUN neuvojani (ja ottakaa mallia elämän tavastani) ja elämänne on varmasti tapahtuma rikasta ja hauskaa, mahdollisesti myös hieman unen puutteista.

Halataan taas kun tavataan, beibet!

2 kommenttia:

Scream for me!