maanantai 27. syyskuuta 2010

Dry the rain

Hello-ou!

Voi voi mikä päivä ... En saanut yöllä mitenkään nukuttua, kun stressasin erinäisiä asioita mm. tänään alkanutta autokoulua, podin ikävää jne. No aamulla puoli kahdeksalta "pirteänä" (ja pirteähän tarkoittaa tässä tapauksessa perseeseen ammuttua karhua ;) ) ja ei kun nokka kohti 9:10 bussilla töihin. Onneksi Kylie, ihana tyttö johon tutustuin Reckless Loven Porvoon keikalla sopi treffit kanssani töiden jälkeen, kyllä piristi mukavasti! Menin sitten viideltä köhimään autokouluun, ja siellä taisi kostautua se vösymys ... nauroin melkein jokaiselle "paskalle" läpälle ...ehh, no mutta kun musta semmoinen paska läppä/vahingon ilo on vaan krhm hauskaa, etenkin väsyneenä :D Ja se nyt ei tietenkään ollut mitään uutta että toiset katsoivat kieroon. Mä olen jo tottunut siihen! No problemos!

Tässäpä kuitenkin seuraavaksi erään paidan tuunaus. Paidan alkuperä on Seppälä, miesten puoli ja hintaa taisi olla 4 euroa! Lisä-kustannuksia se ei teettänyt, koska niitit löytyivät omasta takaa ;)

Ja hei, epämääräinen teksti/kielenkäyttö (uulalaa!)/you name it, by 5 tunnin yöunet + melkein 10h pituinen päivä. Kiitos ja anteeksi.

Aloitus ...

... kukapa olisi uskonut että Seppälän paidassa lukee "reaper"? XD

Helmassa, kauluksessa ja hihoissa oli tämmöinen "hei, päälläni on kaksi paitaa"-idea ...

... mutta halusin ne pois.

Cut ... just cut it off ...

... och kaulus också.

Ja ettei nyt aivan laihaksi paita jäisi niin niittiä kehiin ...

... eli olkapäihin. Vähän uutta, koska yleensä tungen niitä JOKA paikkaan. (Noh, en nyt ihan joka paikkaan ... Simba, käyttäydy!) Mutta m´pientä vaihtelua! Ei sillä etteikö olisi mieli tehnyt laittaa muuallekkin ... :D

... Det vad det!
Valitettavasti en jaksanut ottaa kuvaa silloin muinoin tästä päälläni, enkä myöskään tänään, mutta eiköhän tämä tule näkymään täällä vielä ;)

Miten teidän maanantai meni?

7 kommenttia:

 1. håhååå! Ostin samanlaisen paidan exälle. oh those memories.

  VastaaPoista
 2. Plaah eilinen meni kyllä iha jotenki ohi.. niinku tääki päivä xD Oon iha pihal kaikesta. Hieno paita tuli, otapas kuva kun se on sun päälläsi.

  VastaaPoista
 3. Dark-Whisper : Oh nice :D Oon siis ihaku exäs! Omg!

  Leena : Ai ... hyvin vai huonosti? :D Pihalla on hyvä olla. Maailma on paska paikka :D
  Kiitti! Otan varmasti :)

  VastaaPoista
 4. Aii, no se on sitten tietenkin vähän paskempi juttu. Täytyy vaan pitää kiinni siitä punaisesta langasta. You can do it <3

  VastaaPoista

Scream for me!