keskiviikko 22. syyskuuta 2010

So you say, you don't remember

Tässäpä eräs mieluisa huuto.net hankinta elo - syyskuun vaihteesta ... :)

Eli tämmöinen Spikey Bra-"rintaliivit" :D


Tämmöiset kivat "rintsikat" sopivat hyvin mm. vyötärö-korsetin kanssa! (Josta tulikin mieleeni, että semmoisen ihan PERUS mustan pvc-vyötärö-korsetin voisi tehdä ...) Noi 'piikit' on oikeasti semmoiset kirkkaan neon-pinkit, en oikein nyt tiedä onko noissa missään kuvassa oikein sitä todellista väriä ... Mun mielestä nuo näyttää 'piikit' näyttää vähän semmoisilta esim. kermavaahto-koristeilta, mitä laitetaan kakkuun sen pursottimen (?!?) läpi :'D Ja noi on hauskan tuntusta silikonia, I guess ...

Sitten hankin joskus tässä lähiaikoina tämmöiset tavallista pidemmät mustat ripset Seppälästä. Niissä on jotain hopeaa 'glitteriäkin' seassa. Ai sanoiko joku glitter?! Mmmm, I love it!


''see it, want it, own it'' ...Pitäiskö laittaa toi lause deitti-hakemukseenkin?

Sitten sitä työnaamaa. Tai no okei, kävin lääkärissä tällä naamalla. Yleensä kampaan naamani tuolla lailla töihinkin, tosin yritän parhaani mukaan luomivärit häivyttää vähän kissamaisesti, etten näytä ihan babababandalta! Meoooww!Kiltti Simba ;)

Hmm, no onhan se vähän eri look kuin esim. noissa laiva-kuvissa, joissa heruttelin uutta tukkaa, mutta säästääpähän ainakin meikkejä JA aikaa, kun ei joka päivä tarvitse olla hottis Simba (haha, in mydreams!) :D Ja se on erittäin hyvä asia tämmöiselle EI aamu-ihmisille, jos jostain voi tinkiä aamuisin, että saa nukkua pidempään .. okei, meikkaan yleensä vasta bussissa :D "vielä voi nukkua 5 min ... toiset 5 min ... kolmannet 5 min jne kunnes VOI PERKELE ONKO SE KELLO JO NOI PALJO ?!?" Onneks on bussi jolla ei kulje hottiksia niin mäkin saan olla Frankestainin vaimo aina aamuisin.
Ja aikas hieno toi mun tukka, eiks se ollukkin niin että tämmöiset "liuku-värjätyt" tukat on nyt tosi in? :D

Oli pakko ottaa mun hienosta ilmoitustaulusta kuvia. Aina kun vituttaa/suruttaa/itkettää/ei naurata tarpeeksi, nostaa vaan nokan kohti sitä niin johan on parempi mieli ... tai hystreesisempi. You name it :DHmm ... olisin voinut, jos olisin jaksanut hakea tänään mun Ellos-paketin skoballa (hahahhahaa, VOI KYLLÄ! :D) mutta koska olen laiska ja kipeä tyttö, niin haempa sen vasta huomenna töiden jälkeen. Jos meen töihin ... Tekisi mieli mennä, en jaksa olla enää kotona päivääkään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!