keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Get your hands dirrrty

Seuraavaksi hieman operaatiosta "let's make Simba (again) redhead".


VAROITUS !!! En tämän takia viitsinyt meikata JOTEN MEIKITÖN SIMBA BONGATTAVISSA. En ota vastuuta traumoista. (ja se, joka on muka sitä mieltä että nainen on kauneimmillaan ilman meikkiä, voi katsoa tätä pärstää, ja todeta olleensa wayyy too wrong!)

Lähtötilanne on seuraavanlainen ; pääosin mustia osioita tukassa, punainen iso "raita" tehosteena. Musta värjätty viimeksi kesäkuun alussa, kolme kertaa tämän vuoden aikana. Punainen ollut päässä since lokakuu 2008, viimeisin värjäys kerta viikolla 34. Tyvikasvu eli oma väri tumma, lähes musta.

Tässäpä lähtötilanteesta kuvia. Siilin kävin eilen saksimassa kaverin luona.
Toisinaan olen hyvinkin miesmäinen ...

... Monsieur Simba.

Ensin ajattelin että jätän jotkut osat 'mustiksi', mutta mitä sitä turhaan kaunistelemaan.

Tarvikkeina olivat seuraavat ; Schwarzkopf Blonde L1++ - väri, värjäys suti, hanskat (eivät pakkauksen mukana tulleet, ne on ihan paskoja) sekä klipsi.
 


Muista aina suojata pinnat!

Paketin sisältä paljastuivat ne perus jutut ; emulsio-aine, vaalennusaine, vaalennusjauhe sekä hoitoaine ja tietenkin käyttöohjeet.


Ei kun sekoittelemaan ja väriä päähän.
Itselläni kesti aika kauan värin levityksessä, koska sudin niin tarkkaan jokaisen osion ja tyven.
Juuri värjäyksen jälkeen.


n. 10 min ennen pesua.


Juuri pesun jälkeen.N. 5 min pesun jälkeen kammattuina.Aika cool silmäpussien peitos-yritys ;D
N. 20 min pesun jälkeen.Muutama tunti operaation jälkeen. Nämä vikat kuvat on otettu ''kylmässä'' valossa, mutta uskokaa tai älkää, tuo osa mikä oli jo valmiiksi punaista, on nyt hattaran vaaleanpunainen :D Hmph, miksei koko tukastani voinut tulla sen väristä .. Ja niin kuin näkyy, tässä tukassa on tällä hetkellä MONTA eri väriä :D ... ja se näyttää jokaisessa valossa erilaiselta.

Lopputulokseen olen semi-tyytyväinen. Järkevänä ihmisenä olisin tehnyt esimerkiksi viime viikon alussa värinpoiston ja toisen viikon lopusta.. No, aina ei voi ajatella järjellä. Mielestäni blondaus onnistui ihan kohtuu hyvin, ottaen huomioon kuinka käsiteltu ja värjätty hius on. Väri ei siis ollut värinpoisto vaan VAALENNUSVÄRI, eli käytännössä tavallista vahvempi blondi-väri. Voin suositella, oli vähemmän vahvan tuoksuinen kuin olisin kuvitellut ja hiukset ovat blondauksen jälkeen paremmassa kunnossa kuin oletin.


Nämä blondaus-jututhan ovat ihan ihmis kohtaisia, toisille sopii joku tietty ja toisille joku toinen. Itse kuitenkin omaan herkän hiuspohjan ja paljon käsitellyt hiukset - tämän tyylisille hiuksille voin suositella, sen kuitenkin sanon että jopa minun tukkaani EI riittänyt YKSI purkki. Myöskin sen sanoisin että jos ihan tummasta haluaa esim. punaiseksi värjätä, suosittelisin tekemään operaation vähintään KAKSI KERTAA. Väristä tulee samantien kirkkaampi ja on paljon helpompaa blondata kusen keltaisen paskan ruskeaa kuin epämääräistä punaista, koska punaisessa on paljon enemmän pigmenttiä.

Valmiista tukasta olevia kuvia tulette näkemään VASTA sunnuntaina, kun palaan laivalta. Ja juu, en tosiaan aio jättää tätä tämmöiseksi, vaan shokkiväriä päälle! :D

Mun piti tehdä teille ajastuksella Wacken-postaukset, mutta koska jahkailin ja munailin pakkaamisen suhteen (joka ei ole VIELÄKÄÄN valmis), en ehtinyt tehdä niitä kokonaan :(
Huomiselle on kuitenkin tuossa pieni sneak peak viikon tapahtumista ...

Palaillaan kuitenkin viimeistään sunnuntain, beibet!

p.s. OLEN PUNAINEN!

4 kommenttia:

 1. Mulle tehtiin 3-4 värinpoistoa kun halusin kirkkaanpunaisen otsatukan :D ja siltikin se oli oranssi ennen punaista väriä. Itse käyn aina kampaajalla tekemässä blondauksen, koska noi kaupan tökötit ei oo tarpeeksi tehokasta myrkkyä mun päähän :D

  VastaaPoista
 2. 9% peroksidi on aika jees. sillä saa valkosen tukan :D

  VastaaPoista
 3. Sulle ois palkito mun blogissa! ^^

  VastaaPoista
 4. Mistress Mystral : Ohhhoh, no se kyllä vaatii aikamoisia keitoksia sitten, sun tukkas meinaan ;D En ois kestänyt jos just ennen laivaa ois tullu joku ihan gammottava väri ja ees shokkiväri ei ois mitenkään tarttunut siihen ... :D

  Nani : Oooh siistii 8D Tahtoisin!

  Vampiric : Oi kiitos !!!

  VastaaPoista

Scream for me!