keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Keep those hair in shape

Tässä vähän perusteellisempaa postausta mun uudesta tukasta.
Otin toisesta värjäys-vaiheesta kuvia mutten toisesta, voi jee ... no saatte nähdä sitten vähän myöhemmin miten värjään nykyisen pään, kun pitää tämä blondata/värjätä (mustalla ja punaisella) uudestaan ennen Trash Festejä.
Tämä koittaa olla semmoinen step by step ja sitten tässä on lopputulos daadaa-tyylinen postaus. Kiitos ja anteeksi jo etukäteen.

Aluksihan mun piti vain värjätä juuri ja undercut punaiseksi, mutta, kyllästyminen pelkkään punaiseen iski JÄLLEEN. En usein syö sanojani paitsi silloin, kun sanon etten enää ikinä värjää mustaksi :D
Käytin mustana värinä sekä blondaus-värinä Elea-värejä, joita saa esim. Robinhoodista. Muistaakseni 4,90e/purkki. Ei ole hinnalla pilattu enkä huomannut että laatu olisi ollut sen paskempaa kuin kympin/yli kympin hiusväreissä, ja erityistä kiitosta saa värien mukana tulleet hoitoaineet. Kumpa niitä sais ostaa yksittäin :'D

(Väsynyt naama, levahtaneet meikit, likaiset hiukset ... from zumba.)


Lähtötilanne. Kaunis muutaman sentin juurikasvu. Undercut kasvaa suhteessa muihin hiuksiin nopeammin, sitä ei käsitellä lainkaan/se on paljon parempi kuntoista (silloin kun sitä on).
Lähdettiin blondaamaan koko pää, mutta vaain juurikasvu, koska tukka ei (ehh) ole missään maailman parhaassa kunnossa. Undercutia ei blondattu ollenkaan, koska tässä vaiheessa oli jo selvää että se värjätään mustaksi.

Huomatkaa toki kuuma värjäys-toppini.

Ja väri päässä, kuva otettu noin puolessa välissä vaikutusaikaa. Vaalensi tehokkaasti, voin suositella. Eikä tosiaan hiukset kärsinyt yhtään sen enempää kuin kalliimmissa väreissä ja kyllä, hiukset on vielä päässä eivätkä tippuneet.
Blondauksen jälkeen vedin päälle Directionsin kahta eri väristä punaista, Poppy Rediä sekä Pillarbox Rediä. Pillarboxia juureen ja muuten Poppya sekä siellä täällä sekaisin Pillarboxia ja Poppya.

Värjäilyä jatkettiin seuraavana päivänä sen mustan kanssa. En tarvinnut väriä paljon, joten säästin puolet seuraavaa kertaa varten. Genius!
Tosiaan, otsiksen alta, undercut sekä himpun verran tuon pidemmän reuhkan puolelta mustaksi. Siellä alla oli semmoista epämääräistä paska-punasta/ruskeaa/oranssia josta halusin kerta kaikkisesti eroon!
Tässäpä kuvia siitä, miten hiukset ovat yleensä töissä ja siitä, miten musta erottuu. Usein laitan undercutin 'piiloon', koska se vie aamulla paljon vähemmän aikaa kuin asetella hiukset niin hienosti että se näkyisi ... heh.
No joo on tosi kauniisti peitetty undercut :'D

Nyt kun tää undercutin puoleinen puoli on kasvanut jo aika pitkäksi on paljon kivempaa pitää hiuksia auki ilman lisäkkeitä.
Seuraavissa kuvissa ei hiuksia ole lainkaan laitettu ;


Voi pyhä helvetti noita latvoja :'D Heti tämän kuvan nähtyäni voitte arvata miksEN blondaa muuta tukkaa kuin juuret ja miksi ostin heti seuraavana päivänä hoitavan latvaseerumin ja käytän äitin puteloita epätoivoisesti :'D

Niinhän siinä kävi, ettei huomattu tuota pientä kohtaa pulisongin vieressä värjätä mustaksi, joten tällä hetkellä näyttää että mulla olisi epämääräinen pälvikalju :'D

Undercutia myös leikattiin, mutta koska en osaa käyttää isäni parranajokonetta enkä sanonut Kylielle että ottaa kampaaja-saksensa mukaan, niin sitten Simban aivot raksutti taas niin hyvin että kun talosta ei löytynyt kyseisellä hetkellä (ennen värjäämistä) kovin pieniä saksia, niin leikattiin sillä mitä oli se lyhyeksi :'D
"Leikkaa ne punaiset osat ainaki pois" oli käskyni ja värjäyksen jälkeen vielä vähän viimeistelyä. Ei lainkaan hassumpaa, itse vielä viimeistelin ja saksin rankalla kädellä. Samalla leikkasin myös ennen mustalla värjäämistä otsatukan.
Aion kyllä käydä ajamassa sen lyhyeksi ihan kampaajalla ennen TF:jä, on meinaa aika epätasainen tällä hetkellä, mutta onneksi sitä ei huomaa helposti.

Tässä näkee vähän tuota otsista tarkemmin.

Näin kamalalta se undercut-thing näyttää ei laitettuna :D

Nyt on jo parempi ;)

Ja sitten vielä kuvaa hiuksista kiinni.
Nää näyttää itseasiassa tosi kivoilta kiinni mutta harmi että mun mammutti-otsalle ei tee oikeutta se ettei mulla ole otsatukkaa, no kaikkea ei voi saada.
Varoitus myös pienoisesta alastomuudesta, minä se hengailen kotonani niin alasti kuin haluan, perkele :D Enkä harrasta sensuureja, sori.Ja tässä näkyy paremmin se musta osia alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!