keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Riot, anarchy, bitches and booze

Niin se Turmion Kätilöiden keikka täällä koti kulmilla viime perjantaina ...
Aloiteltiin jonkun verran juomista kun oltiin poimittu Ira joukkoon, ja mentiin siihen Bar Sohon lähelle hengailemaan. Siinä lähellä on joku Nuorisokeskus tms, ja ymmärrän että ei saa kannustaa juomiseen ja blaa blaa, mutta mitä järkeä kyseenalaistaa meidän juomista siinä kulmilla kun kyseiset teinit jotka hengaa siellä nuorisoblaablaalla polttavat ties mitä siinä samoilla kulmilla? Eli polttaminen ok - juominen ei? Nyt ei tainnut mennä kaikki nallekarkit tasan ...

Anygays, lopulta päästiin baariin ja sehän oli aika täynnä. Tuli vaihdettua kuulumisia muutaman vanhemman tutun kanssa ja ängettyä eturiviin. Btw, en tajua miksi ihmiset maalaa niitä kammottavia corpseja naamoihinsa ... tai no siis, ei maalaa, vaan töhrää. Sen kun voisi tehdä hienosti ja siististi, mutta eeeeiiii ....

Eturivissä oli ahdasta jo reilusti ennen keikan alkua mutta ette voi arvata millaista se oli keikan aikana ... olen nähnyt TKn monta kertaa mutta mikään keikka ei ole ollut yhtä hasardi. Siis ihan oikeasti ... lyhyesti ja ytimekkäästi ; lavalla oli kolme järkkäriä että ihmiset pysyi pois lavalta ja muutenkin että järjestys (krhm ...) säilyi(si).
Siis, se nyt on päivän selvää että täällä keskellä ei mitään on juntteja, mutta en ois ikinä uskonut että näin juntteja ... siiiis, muutama esimerkki.
Mikä järki ihmisillä on kirjaimellisesti änkeä itsensä väkivalloin toisten ohi? Ymmärtäisin jos se 'jäisi' siihen eturiviin, mutta ei, on päästävä lavalle. WTF?!?! Ja ei riitä että pääsee eturiviin, sun pitää silti huitoa yms. muita ympärilläs ... huvin vuoksi? Häh? Ja kaiken huipuksi huudella säälittäviä uhkailuja ja näytellä keskaria bändille :D ja ei unohdeta että näitä känniääliöitä oli moooniaaa.
Mun vieressä oli tyyppi joka noudatti jokaista noista esimerkeistä, kaiken huipuksi se oli ns. normaali, eli ei mikään öriöri666 jee.

Itsehän en siedä että joku alkaa mulle ryppyilemään, mutta täytyy myöntää että tunteet vähän kuumeni ja meinasin aloittaa kunnon tappelun :'D Kaiken huipuksi järjestyksenvalvoja sanoi mulle että lennän kohta pihalle jos en rauhotu. "Ei se voi mitään että sitä työnnetään takaapäin". Oh really? Et sitten huomannu siinä lavalla seisoessas että se on se joka siellä työntää? Heiluu kun on niin kännissä eteen, taakse ja sivuille ... Eli se on ihan okei kännissä heilua ja lyödä ja huitoa toista, varsinkin naisia? OR NOT.
Minähän en järkkäriä kuunnellut vaan annoin samalla mitalla takasin kera New Rockien. Jätkälle respectiä siitä että ne potkut ei aluksi tuntunut missään, mitä ilmeisimmin! Hahaha!

No joo, yleisö oli ihan kreisi, Kylie katosi ekojen biisien aikana, Ira vaihtoi paikkaa monitorin kanssa, lennettiin vuorotellen lavalle/järkkärien päälle, loxit kävi lavalla ja millon missäkin, hopparit tunki eturiviin ja lavalle yms yms yms ... Oli ihan huippu-keikka silti, setti oli mitä parhain, uusia biisejä mukana kanssa!

Damagea tuli otettua tosiaan enemmän kuin piiiitkään aikaan ja niin kuin Ira asian ilmaisi "varmasti rankempaa kuin viis zumba-tuntia putkeen!" - komppaan.

Kätilöt mainitsikin keikan jälkeen että hekin olivat ihan ymmällään siitä miten kreisi yleisö täällä on, ja varmasti ei ollut yleisössä aina hauskaa mutta heillä oli ainakin hauskaa.
Mä en oikeastaan tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, mutta lähinnä vain keskityin kampeamaan itseni pois lavalta, bailaamaan, rähinöimään ja pitämään itseni pystyssä sekä nauramaan sille sekasorrolle - kaikki asiat olivat sula mahdottomuus melkein tehdä, mutta hengissä ollaan vielä!
Mitä nyt tässä on viikon aikana ilmestynyt loputkin mustelmat sääriin ... sääret on kauttaaltaan täynnä mustelmia. Kaipasin actionia elämääni - JA SITÄ TOSIAAN SAI MITÄ TILASI! :'D

Luonnollisestikkaan keikalta ei ole kuvia ... kuka pälli nyt tahallaan kameraa rikkois :D Yksi kuva on, jossa olen mm. keikan jälkeisessä euforiassa ja näytän suoämmältä, mutta ei anneta sen häiritä!
Saatat bongata jonkun tutun hemmon kuvasta, minun lisäkseni, sekä jonkun randomin. Se on muuten mullekkin täysi mysteeri kuka se on ...

Öri öri.

Kiitos tytöt, Ira ja Kylie, oli huippu hauskaa ja eritoten hullua! Kyllä täällä peräkylissä ne kreiseimmät bileet on. Tulkoon ken uskaltaa ... Cheers!

p.s. Harmi kun en ottanut asusta kuvaa, se oli kiva ja pitkästä aikaa jotain ihan muuta kuin yleensä ... pvc:tä päästä varpaisiin, niin ikkääs!

4 kommenttia:

 1. Keikoilla tosiaan näkee jos jonkinmoista mönkijää. En ymmärrä mitä järkeä on tulla keikalla ihan kaatokännissä remuamaan, koska tuskin seuraavana pvänä kamalasti muistikuvia tapahtuneesta on :P

  Mussa on joku idioottimagneetti, kerään nimittäin aina keikoilla kaikki tapellut + muut idiotismit puoleeni. Viimeeksikin RL:n keikalla jouduimme keskelle tappelua, kun kaksi jannua päätti tulla nujakoimaan siihen meidän keskelle. Ei hyvä ollenkaan!

  Harmi kun itse missasin TK:n viimeisimmän keikan Kuopiossa. No, ensikerralla sitten :)

  VastaaPoista
 2. Nanib ; No niimpä, toi on niin hyvä kysymys!

  Haha, sittenhän meitä on kaksi. Tosin mä usein olen tappeluissa osallisena/menen mukaan, koska mullehan ei ryppyillä :'D

  Voi ei! Ensi kerralla todellakin, oli niiiiiiiiiiiiiiiin hyvä keikka! ^^

  VastaaPoista
 3. Itsekkin tulistun aika helposti ja varsinkin jos satun olemaan humalassa :D Ihme etten useammin ole turpaani ottanut ^_^ Ja jos ei mukilointi auta, niin piikkari pohkeessa yleensä ajaa rettelöitsijät hiukkasen kauemmas ;)

  VastaaPoista
 4. Nanib ; Juu sama homma! :D
  Kyllä, piikkarista taikka New Rockista kun irtoo, ni johan hiljenee!

  VastaaPoista

Scream for me!