perjantai 25. maaliskuuta 2011

Wanted ; Nelly Trend - Mandy shoes

Nelly.comissa on ennenkin myyty Nellyn omalla merkillä esimerkiksi kenkiä, mutta vähän aikaa sitten he julkaisivat malliston merkillä Nelly Trend, joka sisältää vaatteita, asusteita sekä kenkiä. Nelly merkin alla kulkee siis nykyään ; Nelly Trend, Nelly Shoes, Nelly Beauty sekä Nelly Accessories.

Itselleni eniten nappasivat Nelly Trendistä kengät, vaatteet eivät ole ihan mua. Pisteitä kuitenkin erilaisesta ja rohkeasta mallistosta! Mallisto ei ole edes pahemmin hinnalla pilattu, vaan keskiverto hintaisia tuotteita, himpun verran enemmän hintaa, mutta kyseessä onkin erikois-mallisto. Kannattaa tsekata, Nelly Trend-mallisto.
Tässä muutama mitkä omaa silmää miellytti/jäi mieleen ;

Icon Dress.Nelly Trend - Icon Dress

Pliseerattu, pitkä NELLY TREND -mekko. Povella ja sen alapuolella laskoksia ja volankeja sekä topatut kupit. Haka- ja silmukkakiinnitys niskassa ja selässä. Piilotettu vetoketju takapuolella. Etupuolella halkio.
100% polyesteriä. Saatavana vain mustana.

Hinta ; 87,50 €


Musta.


Kirsikanpunainen.

Nelly Trend - Mandy shoes

Lakkavärjätyt NELLY TREND-wedget.
Säädettävä nilkkaremmi.
Korko 13,5cm
Korokepohja 5,5,cm
Synteettistä materiaalia.

Hinta ; 49,94 €

Itseäni erityisesti himottaisi nuo wedget, nimenomaan mustina ja pinkkeinä :P Niitä saa myös pastelli-keltaisena (tuote-selostuksessa sanotaan beige, mulle tulee ensimmäisen mieleen vaalean keltainen sorbetti :D) sekä kirkkaan keltaisina. Nappaako teille?

Siellä oli myös monia muita ihania uusia kevät kenkiä ... ;)

2 kommenttia:

  1. Ihailin noita kenkiä jossain mainoksessa, mutta taitaa olla korko ja hinta turhan korkeat omaan makuun, muuten oikein kivat.

    VastaaPoista
  2. Chastel ; Niin, vähän kanssa itseä pelottaa toi suht' huoma korko ... jos alennukseen tulevat niin sitten voisi harkita ;)

    VastaaPoista

Scream for me!