sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

The world is full of lovers - we don't need any more

Käytiin viime viikon lauantaina Espoossa, siskon luona.
Samalla käväistiin myös Kodin Ykkösessä (booring :D) sekä Isossa Omenassa (booring ...). Lähdin reissuun oikein kunnon Michael Monroe-hengessä, punainen nahkatakki ja bootsit päällä (oli mulla toki jotain muutakin ...), mutta kun näin kaupassa itseni peilistä iski totuus päin kasvoja. Näytin aivan kamalalta valaalta! Hyi helvetti, oikeasti. Hyvä etten hirttänyt itteäni siinä samassa niihin ale-lakanoihin.

Viime viikonloppu tosiaan ei ollut niitä parhaimpia ... Äärimmäisen turhauttavaa kun asiat ei etene niin kuin niiden haluaisi, mutta en ole luovuttaja tyyppiä.
Nyt onkin 2,5 viikon teho rutistus koska sitten on Trash Festit !!! (Tuskin mitään ihmeitä saa aikaan mutta ei kai se pahastakaan ole jos joku ilta vääntää mm. 400 vatsalihasta?)
Vuoden paras tapahtuma, näkee ihania ihmisiä (erityisesti erästä erittäin ihanaa >;D tittitittidii!) ja saa oikein luvan kanssa sekoilla koko rahan edestä. Oon odottanut tätä siitä saakka kun viime vuotiset Trash Festit loppuivat ja etenkin siksi että osaa tyypeistä ei nää kuin siellä. Tänä vuonna oon vielä viiaipii, hyvä me, vai mitä Reetta? ;)
Onko ketään lukijoista tulossa paikalle?

Tältä näyttää kun ei ehdi suoristaa/laittaa tukkaa eikä ole piirtänyt kulmakarvoja.
Ollaan toki myös hyvin vakavana.

Simba 5v.

Anyways, kun shoppailu-innokkuus valui kaivoon nopeammin kuin sadevesi ja toisekseen, ei se kauppojen tarjontakaan mitään järin houkuttelevaa ollut joten säästyipähän rahaa. Tosin, ostin jotain järin outoa. Roskiksen :D
Tässäpä niitä "hurjia" löytöjä joita Espoo minulle tarjosi. Shame on you ;)

Leopardi tennarit Seppälästä, 14,95€.

Tarvitsin piristystä ja löysinkin sitä ah niin rakkaasta Citymarketista, 4,95€.
Nora Robertsin loistava Morriganin risti-kirja, ei voi kuin suositella! Voisin kuitenkin sanoa että kirja on K-15 ;D
Pitänee hankkia loputkin sarjan kirjat, kyseessä trilogia.

Kalenteri, 2€.
Väliäkös sillä vaikka vuotta on mennyt jo vajaat 3,5 kuukautta, nyt voin vihdoinkin keskittyä siihen että tapahtumien/yms menojen sijaan en hukkaa päätäni.

Kyllä jokainen tyylinsä tunteva rokkari/mörkö omistaa tyyliinsä sopivan roskiksen.
Taisi keväinen aurinko sekoittaa pään, mutta roskis oli tosin 3€. Nyt olen ainakin tr00!

Tällä hetkellä pitäisi myös hakea kouluihin. Harmi sinänsä, että amiksiin voi yhteishaussa hakea vain viiteen kouluun (?) ... mulla taitaa olla tällä hetkellä vain kymmenen vaihtoehtoa? Go Simba, go ...

Rakas läppärini ja sen uusi taustakuva, yay.

Tähän loppuun vielä kevennykseksi pieni makupala siitä, millaista meno on Trash Festeillä. Tulevaisuuden Trash Fest kassamagneetti on tulossa, ja varmasti Lord Of The Lost lämppää meitä eikä me enää featata niitä ;D
Eli, olkaa hyvä, Lord Of The Lost feat. some weirdos (tunnetaan myös erittäin valloittavina naishenkilöinä) ja Lady Gaga-cover BAD ROMANCE!

Bongaa toki myös blogin hemaiseva ja humaltunut kirjoittaja ;)
p.s. Voi lääh, kun tuo yks on kuuma *sydämiä* !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!