lauantai 25. kesäkuuta 2011

And without you is how I disappear

Bongasin Nelly.comin alesta yhdet maailman ihanimmista kengistä!


Kyseessä on Jeffrey Campbellin kengät ja ...... Kayla shoesit!
Kengät tulivat kauniissa ja hauskassa paketissa, hieman perässä mun toista nelly.com pakettia. Olenhan jo tovin etsinyt niitä täydellisiä mustia ja nahkaisia wedgejä. Tällä kertaa näissä on mukana jokin juju, ja ne istuvat tyyliini mielestä kuin minttuviina käteeni! Hah hah.


Pohja on kokonaan vuorattu tuollaisilla kiiltävillä, pyöreillä 'niiteillä'. Materiaalina on aitoa mustaa nahkaa, nämä ovat myös käsin tehdyt. Eli kaiken järjen mukaan näiden pitäisi olla pitkä-ikäiset kengät kaikessa mukavuudessaan.
Aidon nahan ero tekonahkaan on huomattava, kuinka samettiselta aito nahka tuntuukaan! Se on myös pehmää, ja muotoutuu oman jalan mukaan ajan kuluessa ( ei niin merkittävästi että sen voisi ulkoa päin nähdä, tietenkään, mutta sisältä ) sekä ei ole niin kovaa ja jäykkää kuin tekonahka.
Hintaa näillä oli alennuksessa n. 99 €, oikea hinta satasen verran enemmän.Korkoa näissä on n. 10 cm, ehkä himpun verran yli. Plato on n. 2,5-3 cm. Platon ja koron suhde on hyvä, vaikka koron kaari saattaa näyttää oudolta ulospäin. Myöskin himpun verran ylöspäin nouseva kärki tuo mukavuutta.
Ja vielä kun raaskisi pitää näitä ulkona :'D Koskaanhan ei voi pelätä liikaa kenkiensä puolesta ...


Olen kauan jo ihaillut Jeffrey Campbellin kenkiä, etenkin näitä alternative-henkisiä, koska niissä on aivan omat ideansa ja henkensä.
Muita kenkä-suunnittelija/merkkejä suosikkeja ovat esimerkiksi Minna Parikka, Acne, Alexander McQueen, Vivenne Westwood, Dr Martens, ja vähän halvemmista esimerkiksi Nelly Shoes, jne.
Underground-merkeistä suosikkejani ovat Iron Fist, Pleaser, Demonia ( paska laatu kunniaan! ), Inamagura, Fantasy Shoes, jne.

Kellä muulla on himotus JC:n kenkiä kohtaan? :P

3 kommenttia:

 1. Mua aina vähä ärsyttää katella Nellyssä kenkiä kun koot loppuu kivoissa kengissä kesken:/!

  Kauniit kengät. :)

  VastaaPoista
 2. Vau vähä makeet! Varmaan kestää pitkään ku vaan jaksaa hoitaa ja tuntuuki varmaan hyviltä :) Noi näyttää ihan suomuilta, käheetä xD

  VastaaPoista
 3. DeadlyDame ; No se on kyllä totta ... mulla on 40/41 jalka ja silti jotkut 41:set on pieniä! :o

  Ja kiitos ^^

  Leena ; Thanks, mäkin tykkään :P
  Sepä se, pitää hoitaa niitä kuin omaa lasta XD On muuten joo aika suomuisen näköiset!

  VastaaPoista

Scream for me!