keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

You got a sticker in the back of your head, you're just a number in the hell of fame

Ruotsin matka meni oikein hyvin :) Matkasta lisää ( tourbook uu jeajea ) kunhan jaksan muokata kuvat. Ja ostin vihdoin ja viimein jotain arvontaa varten, från Sverige ;)

Tässä kuitenkin kirppari-löytöjä, joihin olen enemmän kuin tyytyväinen.Lahna-jalka, ah hah haa.

Sandaletit, olikohan nämä 10 €. Aika tyyriit kirppari-kengiksi, mutta käytön jälkiä ei pahemmin ole.
Merkkiä ei löydy mistään, mutta veikkaisin että nämä ovat Nelly.comilta, kovin ovat samanlaiset kuin ne siellä ja itse asiassa näitä saa tällä hetkellä Nellyn alesta :D
Katselin näitä vaikka kuinka kauan Nellyllä mutta en ole jostain kumman syystä tilannut. Ei onneksi edes tarvi!
Näillä on super-helppo kävellä vaikka korkoa löytyy, korkean platformin takia joka on päkiän alla :)
Toisaalta sen verta kiikkerät että en suosittele käyttämään festari-kenkinä jos eväsjuomana on kirkkaita. Iiih!


Perus mustat verkko-sukkikset, isommalla ''verkolla'' vaan, 3,90 €.
Mortician yms. kauppojen hintoihin verrattuna halvat, tosin näissä on haaroissa jo ammattova reikä... Laadusta en tiedä, mutta halvat olivat ja reikä sinne tai tänne, johan niitä muitenkin noissa riittää : DSuper-ihana kahvipannu, n. 3 €.
Keräilen kaikkia mustia astioita, niitä löytyy vielä suht pieni määrä mutta ostelen aina kirppareilta silloin kun jotain kivaa ja hyväkuntoista löytyy. Vielä kun löytäisi edullisesti kahvi- ja ruokalautasia sekä kahvi/tee-kuppeja ... olisin hyvin onnellinen. Pieni sisustus-hiiri mussa on :D


Leopardi-jakku/bolero, 10 €.
Jonkun mitä ilmeisemmin itse tekemä jakku, ja kynsin ja hampain tästä näin paljon maksoin mutta en ole törmännyt aikoihin leopardi-kuvioiseen jakkuun jonka kuvio olisi mieluinen. En siis osta kaikkea missä on leopardi-kuvio, sen pitää olla tietynlaista, ei mitään pilipali-kuviota, hah hah.
Kangas on jykevää ja jakku hyvin ommeltu, käyttämätön (ainakin moitteettomassa kunnossa) ja tietysti löytyy olkatoppaukset. Ihan mahtava :D


Leopardi-kangasta, 7,90 € ( en muista paljonko metrejä mutta aika paljon :D ).
Tämä oli nimellä ulkoilu-kangas, mutta se on vaan hyvä ettei mitään trikoota, vaan jämäkkää ja hieman kiiltävää kangasta. Yrittänyt olen etsiä jämäkkää leopardi-kuvioista kangasta esim. Eurokankaasta, mutta ei siellä ole mitään hienoja värejä ja hienon väriset ovat trikoota. Nyt pitäisi saada tehtyä korsetteja :P

Yritän tän viikon ajan säädellä blogin ( myös +ROCKHOLICC+:n ) ulkoasua sekä tehdä uuden bannerin. Katsotaan miten käy :)
Saatan myös säätää asetuksia niin että saadaan suuret kuvat kehiin. JES!

4 kommenttia:

 1. Oi noms!
  Mulle saa lahjoittaa palan tota leopardia, haluun leopvc-korsetin!

  VastaaPoista
 2. En tiedä mimmoiset mahdollisuudet sulla on käydä/tilata, mutta katselin joskus, että ikeasta löyty hienot mustat astiastot! :) Ja suhteellisen halvallakin.

  VastaaPoista
 3. Noi nellyn kengät on itseasiassa tosi kivat! ^^ Nellyn omalla sivulla nuo on kuvattu minusta hölmösti, ja ne näyttää siellä sellaisilta hirmuisilta kalosseilta.

  VastaaPoista
 4. Lumira ; Heh ;D Kantsii ettiä tommosia kirppareilta! Itselläkin siintää tulevaisuudessa leopardi/pvc-korsetti ;)

  Infected ; Aaaa, kiitti vinkistä! :)
  Haluisin sieltä myös sen mustan sängyn joka on kaikilla gooteilla, sen peilin ja ja ja ja! :D

  Grotesca ; Kiitti ^^
  Mäkään en sen takia uskaltanu niitä sieltä tilata ku näytti joltai ihme Hessu opo-kengiltä, mutta on ne luonnossa yllättävän kivat :)

  VastaaPoista

Scream for me!