maanantai 10. lokakuuta 2011

Broken dreams never feel the rain

Olipas eilen pirtsakka keikka Amoralilta!
Ja näin piiiiiiitkästä aikaa Kylietä, mun rakasta ystävääni joka lähti toukokuussa Englantiin. Nyt vasta näin ensimmäisen kerran vaikka ollut Suomessa melkein kuukauden! Oli ihan huippu ilta :)

Halusin näin sunnuntai-yön kunniaksi jakaa teille mun uuden lempi-biisin. Musta tämä on yksi maailman kaikkeuden hienoimmista ja kauneimmista biiseistä, oon niin myyty tälle. Kuulin tän ekan kerran kesäkuussa kun levy julkaistiin ( thank God ne ei soittanut tätä livenä tai koko Ruotsi ois uponnu mun kyyneliin :D ) ja siitä lähtien tää kerta toisensa jälkeen säväyttää mut.
On niin hienoa nähdä kun joku oikeasti uskaltaa näyttää sen herkän puolensa ja kertoa näin 'raastavaa' tarinaa ( tsekatkaa siis lyriikat! ). Etenkin, kun kyseisen bändin muut biisit on toki myös rehellistä tavaraa mutta aivan eri asenteella kerrottuja tyyliin turpaan tulee kaikille jos et ole kiva mulle :D
Koen myös tietyllä tapaa samaistuvani lyriikoihin.

Nyt hipsin kuitenkin nukkumaan ja huomenna saakin nukkua pitkään kun on syysloma. Ai että! Hyvä yötä ja palaillaan huomenna :)Translation;
It was a great weekend and a great, fresh gig from Amoral on saturday!
I saw after a loooong time my dear friend Kylie, who spend the whole summer in her hometown, London, England. We had so much fun!


I wanna share now for the late sunday-evening one extremely great song with you babes.
I think this is one the most beautiful songs in the world and it have totally stole my heart. I heard this first time in june and after that it have touched me every single time when I have listened it.
It is just so great that someone have courage to write and release song like this, show the sensitive side of you. Specially if you're listening their other songs and this, there is little difference cause they're more like fuck you motherfucker-style songs :D

So check out the lyrics and of course the other songs from them. They rock!


Now I'm off to sleep and then I'm ready for the next week which is totally free from school for me. We have a holiday-week going on, yay! Good night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!