torstai 13. lokakuuta 2011

Waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Mun piti tällä viikolla postata vaikka kuinka useasti, mutta täällä porukoilla tää netti ei oikein ota osakseen toimia niin eihän tästä hommasta meinaa tulla YHTÄÄN mitään! Perkele.

Mutta jottei menisi ihan harakoille tämä touhu, niin otetaampas lähempään syyniin se miten rakennan sen sotamaalauksen lärviini.
Itse en ole vuosi( kymmeniin ) meikannut meikkipohjaa ensin ja sitten vasta silmiä koska, tässä tulee Simban oikeasti viisas neuvo, mikäli luomivärit varisevat kasvoille/eyelineriä menee väärään paikkaan/yms ei tarvi pestä koko naamaa pois ja meikata sitä uusiksi. Lisäksi ihosta jossa ei ole meikkivoidetta/puuteria on huomattavasti helpompaa poistaa meikkiä kuin ne omaavasta ihosta. Korostan sanaa huomattavasti.
Lisäksi ainakin mulla toista silmää meikattaessa käsi osuu ja ottaa tukea naamasta joten eipähän lähde ne laastit käden matkaan kun ei niitä ole siinä ennen kuin on silmät valmiina.

Itse käytän sotamaalaukseeni seuraavanlaisia tököttejä;
Iho: Peitevoide/valokynä, meikkivoide, puuteri.
Silmät: Kajalia, muutamia eri värisiä luomivärejä, glitter-luomivärejä, nestemäistä eyelineriä, glitter-eyelineriä.
Kulmat: Huultenrajauskynää. Tässä vaiheessa saa ehkä hieman naurahtaa :D
Huulet: Huultenrajauskynää, huulipunaa, huulikiiltoa, huulirasvaa. Ihan sen mukaan, mikä mieli on.

Aloitan siis meikkaamisen siitä, että koitan parhaani mukaan peittää Peter Tägtrenmäiset silmäpussit joko peitevoiteella tai valokynällä. Tällä hetkellä jollain peitevoidepaskamönjällä koska ei ole rahaa ostaa valokynää :D
Sen jälkeen levitän meikkivoiteen; otsa, silmäluomet, silmänaluset. Sen jälkeen puuteria päälle ja sitten ollaan valmiita aloittamaan maalaus!

Muokkasin näitä kuvia toisella koneella ja on aika karua kamaa, tais mennä vähän överiksi tuo kontrastin/terävöittämisen kanssa mutta koitetaan elää sen kanssa.
Nyt näkyy siis ihohuokosia, meikkivoiteen rajoja ja kulmakarvojen alkuja. Sanokaas moi SImba-Frankesteinille!
Naaman värin muuttuminen loppua kohden punaisemmaksi selittynee samaan aikaan kuumenneesta suoristusraudasta joka muutti huoneeni saunaksi :D


Aloitetaan homma levittämällä kajalia alarajaukseksi, aina maun mukaan sitä on vähän vähemmän tai enemmän.Sen jälkeen sama homma yläluomelle ja kajalilla myös.
Tässäpä jälleen tämä juju minkä olen aiemminkin kertonut; perus-mustista, ei niin pigmenttisistä luomiväreistä, saa mustaakin mustemman kun laittaa kajalia alle.
Ja voin kertoa että pysyy luomilla, vaikka läpi illan baarissa, ja vielä kuulkaas seuraavankin illan jos niin haluaa!Sen jälkeen levitetään musta luomiväri. Myös alarajaukselle.
Tänä iltana tahdoin jo valmiiksi pohjalle mustaa luomiväriä jossa on vähän hohtoa, yleensä käytän ihan mattaa, mutta tällöimpä olin menossa humppaamaan.Sen jälkeen valkoinen luomiväri.
Yleensä läytän valkoisenkin luomivärin kanssa tätä samaa kikkaa, että kajalia alle, mutta nyt en sitä löytänyt joten oli pärjättävä ilman.


Tässä välissä voitaisiin häivyttää tuota alarajausta ja häivytyksen jälkeen vielä tummentaa sitä kajalilla ripsien tyvestä.


Sitten enemmän valkoista ( luomiväriä ) kehiin.


Ja harmaata perään, ettei valkoisen ja mustan kontrasti olisi niin voimakas ja kiireessä helpompi häivyttää harmaan kera.Sitten häivytellään. Ja todetaan että silmä näyttää ihan ryppyiseltä linnulta kun se on kiinni :D
Tässä välissä myös lisätään ENNEN häivytystä glitter-luomivärit, mustaa mustan päälle ja pelkkää glitteriä valkoisen päälle.Vuorossa eyelinerit. Ensin mustalla perus-rajaus ja sen perästä aletaan kikkailla mustalla rajaus alarajaukseen ( sekavaasekavaa ) ja hopealla glitter-eyelinerillä ylös ja silmän sisänurkkaan.


Noin ikkääs!


Sitten aletaan ollakkin aika valmiita. Puuttuu kulmat, ala-ripsistä ripsari ja ylä-ripsistä irtoripset.
Silmän verestys kertonee, että tässä vaiheessa otettiin se astetta isompi siideri/ouzo-huikka.


Kulmienkin tekoon mulla on omat keinoni.
Ensin piirrän siis valmiille pohjalle ( se meikkivoide + puuteri ) ( huulten )rajauskynällä kulmat, jonka jälkeen tuputtelen päälle puuteria. Tämän jälkeen levitellään valkoista luomiväriä tai glitter-luomiväriä puuterin päälle, että varmana kulmaluut loistaa kilpaa valojen kanssa. Sitten piirretään kulmat vielä uusiksi puuterikerroksen päälle.
Pysyy muuten uimassakin, myös sukeltaessa, voin kertoa ;)


Ripsarit vain ala-ripsiin, jonka jälkeen irtoripset ylä-ripsiin. Yleensä laitan ne tosin vasta baarissa, koska mulla tulee aina hirveä kiire :D

Tämän jälkeen meikataan naama loppuun, eli perus-setit meikkivoide + puuteri ja jos aikaa jää, niin poskipunaa. Tällä kertaa ei.
Huulipunaakaan en tällä kertaa laittanut saatikka kiiltoa kun piti juosta pää kolmantena jalkana bussiin :D
Se jos mikä ei ole kovin kivaa kun asut 4. kerroksessa, sulla on jalassa 15cm korkkarit ja tajuat että bussi menee kahden minuutin päästä.

Sen jälkeen suoristetaan hiukset, saksitaan vähän otsista, pöyhitään hiuksia ja voilá!
Anteeksi puolialastomuuteni, puin kyllä vaatteet päälle ennen baariin lähtöä :DReady to paaartyyyyyy! ;)

Miten musta tuntuu että musta ei olisi ikinä kosme-bloggaajaksi ... muista puoliakaan yleisten meikki-tarvikkeiden nimiä saatikka kunnolla missä järjestyksessä mitäkin teen esimerkiksi silmä-meikissä. Se vain tulee niin selkärangasta että laittaa omankin pään pyörälle kun alkaa sitä tarkemmin katsoa :D

5 kommenttia:

 1. Diudiu, tykkään liikaa sun kulmista, kun ne on niin ihanan överit, olematta kuitenkaan kamalat. Eli siis ne on oikeen malliset eikä mitään puoleen väliin otsaa vedetyt kaaret. Ja väri, toimii!
  Yhyy, miksen ite osaa laittaa naamaani mitenkään päin järkevän näköseks? xD

  VastaaPoista
 2. Kaikki tekee aina omalla tyylillään meikkinä :) Tää oli kyllä tosi kiva postaus! :) Ja vitsit noissa vikoissa kuvissa näytät tosi nätiltä ja sun hiukset on ihanat <3

  VastaaPoista
 3. Tätä pitääkin kokeilla, vähän erilaiset mustat luomet kuin yleensä piristää :)

  VastaaPoista
 4. wow mitkä hiukset!

  VastaaPoista
 5. Lumira; Kiitos beibe!
  Hehe, jebou, vaikkakin välillä eli aika usein saan itsekkin melko isot JeffreeStar/dragqueen-vibat :D
  Sun naamassa ei ole mitään minkä takia se ei muka olisi järkevän näköinen ;)

  Leena; Jep, se on totta! Kaikki keinot on sallittuja, hehs ;D
  Kiitos, kiva kuulla että tykkäsit :)
  Kiitos paljon, ihana! <3

  Katzu; Kokeile ihmeessä! :D :)

  Anonyymi; Kiitos!

  VastaaPoista

Scream for me!