perjantai 7. lokakuuta 2011

Give it a shot, let's see what you've got

Hejssan!

Ai että. Tasan yks päivä ja mun syysloma alkaa! Ja uskokaa tai älkää, olen lähinnä kauhuissani. Koska en oikein tiedä mitä tekemistä keksisin!
Mutta onneksi ystävät on olemassa sitä varten. Aateltiin toteuttaa pari photoshoottia Kylien kanssa ;)
Ja jottei elämä aivan tyystin tylsäksi kävisi niin onhan siellä muutama keikkakin tulossa ...

Viikonlopun suunnitelmat meni vähän uusiksi ... munhan piti mennä lauantaina katsomaan Poisonblackia mutta silmä päätti ettei mennäkään. Sitten ruotsalaiset päätti haluavansa meidät sunnuntaina Tampereelle ja sinnehän sitten piti pika-visiitti tehdä. Sister Sin kyllä rokkas ja kovaa! Ohoy!

Tiistaina oli vuorossa Amoralin uuden Beneath-levyn ennakkokuuntelu Bäkkärillä ... Juuri sopivasti olivat shotti-rallit ja muutama shotti 2€/kpl. Kohtalokasta, sanoisinko :'D


En ole tainnut blogin puolella pahemmin kertoa bändistä nimeltä Amoral ja etenkään siitä, mitä se mulle merkitsee ja niin edelleen. Lyhyesti sanottuna heeelveeetin paljon ja keikkojenkin suhteen ollaan kolmen kympin kriisissä, hyvää vauhtia menossa kohti keski-ikää! ;)
Olen myös näitä ns. old school-Amoral faneja joten, kyllä, olen kuunnellut kyseistä bändiä ennen Ari Koivusen liityttyä siihen. Ja kyllä, bändissä on ollut muitakin solisteja kuin Ari Koivunen. Ja muitakin biisejä kuin Year Of The Suckerpunch. AI NIIN! Se on bändi nimeltä Amoral, EI Ari Koivunen ja Amoral-yhtye.
Kiitos! :)
Tän bändin muutokset on mulle edelleenkin arka paikka puhua ja siitä ei tosiaan kannata alkaa puhumaan mun kanssa jos en satu olemaan hyvällä tuulella. Varsinkaan, jos aikoo avautua mulle aiheesta mistä mitä luultavimmin tiedän enemmän. Tai jos en tiedä niin ainakin se merkitsee mulle sen verran ettei kannata alkaa kukkoilemaan. Aika ihQua.
Se siitä. Jääköön tämä avautuminen tästä asiasta tähän suosiolla ennen kuin alan saada tappo-uhkauksia :D

Oli mukava nähdä poikia pitkästä aikaa ja etenkin ex-laulajaa Nikoa. Ai että, mulla on ollut niiiin kova ikävä Nikoa! Ja no okei, kaikkia muitakin bändiläisiä. Tunnustan. Ompa hurjaa :D
Oli myös kiva jutella kunnolla ja vaihtaa kuulumisia. Kiitos pojat! Ootte ihania.
Tiedätte kyllä itse kuinka lööööv ootte mulle ;D

IhQuimmat fani-tytöt Amoralin historiassa. PowerPuff Girlzz! Vain Niina puuttuu :'( Mutta kattokaa mitä me saatiin!!! :'D *lol*
The most sweetest fan-girls ever in the history of Amoral! PowerPuff Girlzz! Except Niina is missing. Buu!

Jaujaujau. Hail to BEER!

Bebebebebebebebeben :)

Jaa miltä se uusi levy sitten kuulosti?
Mun mielestä yllättävän hyvältä! Viime levyn ekan sinkun tullessa ulos olin varmaan seuraavat pari viikkoa monttu auki koska se oli niin erilaista kuin Amoral ennen. Tällä kertaa mukana on enemmän elementtejä ja tyylejä, eikä sitä mun mielestä voi kategorisoida tiettyyn musiikki-tyyliin, mitä nyt tietysti rock/metal laariin.
Toki on pakko old schoolina hehkuttaa mm. (Won't Go) Homea, joka on aivan paras. Kyllähän Arilta se örinä ihan mallikkaasti lähtee ;)
Ja jotenkin mun korvaan levy kuulosti enemmän Amoralilta itseltään kuin edellinen. Siksi se ehkä toimi mulla heti paremmin ... toki, viime levyn julkaistessa oli aikamoiset shokki-olotilat muutenkin.
Sanotaan viimeinen tuomio ehkä sitten kun levyn saa käsiin ja sitä ei kuuntele ihan niin into piukeena baarissa parin shotin ja lonkeron jälkeen ;) Haha!

Voitte siis olla 100% varmoja että täällä blogissa tullaan kertomaan tarinoita kyseiseen bändiin liittyen ja etenkin kiertue-matkoista. Aika lampsia tien poskeen ja liftata. Kuin ennen vanhaan! Aaaa!

Ja ihan vaan btw muutama sananen Ari Koivusesta ...
Voin myöntää että mulla oli hyvin paljon mielipiteitä/ennakkoluuloja valmiina kyseisestä henkilöstä kun jannu liittyi Amoraliin. Eikä me päästetty häntä helpolla aluksi. No, kenetpä AOLC nyt päästäisi haha.
Onneksi mielipiteet sai rauhassa heittää roskakoriin ja deletoida kokonaan koska Arista on paljastunut ihan mahtava tyyppi! Älkää tuomitko ja haukkuko ennen kuin tutustutte itse henkilöön/matskuun.
Eli jos A päädyt tätä postausta joskus lukemaan niin Lady Crew tykkää susta. Paljon. Noh, noh, menipäs nyt imeläksi ...

Väpä and Simba. After ufo-shots there were some ufos!

Translation;
There were on tuesday Amoral's new album, called by Beneath, pre-listening in Bar Bäkkäri.
Damn those cheap shots! Only 2€/each!


It was super nice to meet guys after a looooong time, specially the ex-singer Niko. I just fucking love these guys! Puss och kram for them, haha!
But what I think of the new album? Well, I like it! I think it's more Amoral than the previous one ... there's more styles and elements which make it moren sounding like Amoral, at least for me. And I specially like the song called by (Won't Go) Home, 'cause it remind me from the old-Amoral and it's never a bad thing! ;D
Can't wait for the tour and the gig on saturday! :)

-

Tässäpä pientä esimakua albumista, (Won't Go) Home ja Same Difference!
Albumin voi tilata TÄÄLTÄ ennakkoon, jolloin saa esimerkiksi sekä uuden paidan/topin että albumin nimmareilla mukavaan hintaan!
Ulkona 26.10.!





Here's two songs from the upcoming album, (Won't Go) Home and Same Difference!
You can pre-order the album from HERE, and you can get for example the new shirt/top AND the signed ( the whole band! ) new album for good price ;D
Release date: 26.10.!

Vitun Lady Crew kiittää ja kuittaa.

2 kommenttia:

 1. Ensinnäkin, kiitos kuvahaasteesta, se löytyypi Overload-blogista :D

  Mutta Amoralista piti sanomani. En oo perehtynyt musiikkiin sitten yhtään, mitä nyt Year of a suckerpunchin kuullut. Henkilökohtasesti kyllä tykkäilen sitten taas Koivusesta, joten aattelin, että vois ehkä kuunnella. Kuuntelinki noi sun linkkaamat ja hämmennyin SYVÄSTI. (Won't go) Home sai mut vaan istumaan aivan monttu auki ja hämmentelemään, eihän sillä örinällä voi olla MITÄÄN tekemistä Koivusen kanssa. Muistan kyllä, kun aikoinaan Aria dissattiin just siitä, että sen ääni on tylsä eikä oo mahdollista vetää monipuolisemmin. Mutta nyt kyllä veti täysin sanattomaks toi örinä. Toimi kyllä vallan mainiosti.

  VastaaPoista
 2. Lumira; Ole hyvä vain ;)

  Suosittelen perehtymään, etenkin vanhempaan, ylläri pylläri! :D
  Joo, kyllä mullakin oli monttu auki varmasti useamman sekunnin ja ihmisten ilmeitä on aina hauska katsoa keikalla kun se alkaa örisemään. Turkuun siis vaan ;)

  VastaaPoista

Scream for me!