sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Take my flesh from me and put it on display

Anteeksi tämmöinen hajanainen päivitys, koitan parantaa tapani! Se olkoon sitten uuden vuoden lupaus nro. 666.

Tämä viikko oli suoraan sanottua kuin sieltä kuuluisasta Esterin perseestä, perkeleesti koulu-hommia, stressiä, vitutusta, ja sitä rataa. Aletaan olla voiton puolella. Kävin hankkimassa tämän viikon kunniaksi itselleni uuden lävistyksen mutta siitä postauksen lopussa ;)

Mutta joo, laitetaas tähän joulukuun shobbailut. Meni pieni omaisuus HCSS-kiertueeseen mutta jotain rättiä tarttui matkan varrella mukaan!




Ihanaiselta Lady Grotescalta ostin tämän Iron Fistin Digiskull-lompakon. Olin enemmän kuin vähän suuremman ja tyylikkään lompakon tarpeessa. Tämä täytti molemmat kriteerit ja on vielä kaiken lisäksi helvetin coool! :)



Katselin tätä GT:n toppia aina liikkeessä käydessä ja kerran Sellossa tajusin että voihan perse, ei tätä ole siinä paikassa missä ennen ja koluttuani koko kaupan ei missään muuallakaan! Lopulta löysin viimeisen kappaleen jostain ale-rekistä, tosin kokoa XL mutta se oli puoleen hintaan ja saahan tämän nyt helposti saumurilla pienennettyä.
Etsin kivaa ja oikeanlaista käärmekuvioista toppia mun korkkareiden seuraksi, joissa tosiaan korko on käärmekuvioinen. Vielä himottaisi se Lindexin käärmekuvioinen toppi jonka selkäosa on ihan normi ... ohh.



Minäkin ostin Citydealin kautta Backstreettiin 60 € arvoisen lahjakortin. Kovasti teki mieli ostaa Iron Fistin kengät mutta raha-pulassa ollessa piti tyytyä ostamaan hiusväriä ( 4 purkkia ) sekä tämä Lip Servicen paita. Himoitsen saman sarjan legginsejä ja hametta! Aaaaah!
Tämä paita oli 30-35€, alennuksessa. En kyllä moisesta rätistä ikinä täyttä hintaa maksaisi, vaikka ihana onkin, ainakaan näillä "tuloilla" haha!
Ei muuten mennyt kuin ehkä 30-40 senttiä yli 60€. Koska olen mm. paras.
Pitänee alkaa tästä lähin ostaa noita hiusvärejä eBaysta sekä kokeilla kovasti kehuttua Special Effects:ä. Mistähän moista voi tilata suht halvalla ja helposti?

Laitetaan tähän samaan nyt nämä mitä ostin siltä HCSS-kiertueelta! Molemmat teepparit 20€/kpl.
Toki paljon muutakin olisin halunnut ostaa mutta maybe next time!




Kiertueen virallinen kiertue-paita OLI SAATAVA. Tämä on kivaa tavallista joustavampaa ja mukavamman tuntuista kangasta kuin bändi-paidat yleensä, en tosin muista onko naisten vai miesten mallia.
Kuva edessä kyllä näyttää ihan multa kiertueen jälkeisenä aamuna :D




Ja tarviiko tätä nyt sen kummemmin selitellä? Ilmiselvästi kyseisen paidan värien valitsija ajatteli mua suunnitellessaan, hah hah!
Tää on miesten mallia ja aika reilua semmoista, olisi ehkä pitänyt ottaa S-koko M:n sijasta ... no onneks ei oo mahdoton pienentää ja aion muutenkin näyttää saksia tälle!

HCSS-kiertueelta tarttui mukaan myös yhtä sun toista sekä Ammotrack-hikinauha ilmatteeks bändin pojilta yay!
Amoralia kun olin katsomassa joulukuun ekana viikonloppuna, löysin laukustani lauantaina Amoralin hikinauhan jonka mun on pitänyt ostaa tässä vajaat 5-6 vuotta. No hups! Tosin tällä hetkellä en oo varma missä se on :D

Ja tosiaan, se lävistys ... mulla on edelleen 100 € lahjakortti erääseen lävistämöön Malminkartanossa, mutta Helsinkiläisessä Kivun Kauneus-mestassa oli tämän viikon KAIKKI lävärit 30 €. Jos olisi ollut enemmän rahaa olisin rei'ttänyt vaikka ja mitä hah hah!

Tosiaan, päätin palkita itseni selvittyäni tästä kamalasta viikosta ( voin kertoa että ei ollut itku kaukana monena iltana kun tuli kotiin koulusta about kahdeksalta ILLALLA ... + muusta johtuva stressi/vitutus/huoli jne ) ottamalla lävistyksen, kun ihana Ira infosi mua tästä 'tarjouksesta'. Oon jauhanut iät ja ajat siitä kuinka haluaisin nänni-lävistyksen, mahdollisesti molempiin ... no ... Ira otti ensin industrialin ja sitten oli mun vuoro. Yhtäkkiä tajusin että nyt se oikeasti tapahtuu kun istuin siinä rinnat paljaana ja pihdit ja neula valmiina hommiin :D

En voi kuin suositella kyseistä paikkaa! Super mukavaa palvelua ja tietenkin oikein hyvää työtä! :)
Ira ja Kylie myös ostivat aikaisemmin Citydealin kautta 100€ lahjakortin samaan paikkaan ja ottivat tatskat jotka on MAGEAT, eli lävistys ja tatskapuoli - molemmat toimii paremmin kuin hyvin!

Translation;

Some of my shoppings from december '11. Plus the shirts what I bought from HCSS-tour.

I also took a new piercing yesterday!!! Now I have my new baby in my nipple :P

4 kommenttia:

  1. Ite odotin kaaauan et tuon Lip Servicen paidan hinta tippuis, ol nii hieno et pakko saada! Vähän oli kyllä pettymys ko sen käsiini sain, aikamoinen liru. :c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, se on kyllä totta että kangas on sangen lirua :( Silti himottaisi hameen lisäksi myös huppari!
      Toi +30€:n tuntui suht riistolta :D

      Poista
    2. No älä. Ei sillä etteikö huppari houkuttais itteäkin. :D Hinnat tosiaan laittaa vaan vähän puhalluttamaan..

      Poista
    3. Niin :P Juu älä, ei ihan se 60-70€ houkuta!

      Poista

Scream for me!