lauantai 31. maaliskuuta 2012

Koko elämähän on vain prosessi. Tämä elämä: myrkynvihreä, kusenkeltainen, mattamusta!

Viimeisimmästä blogi-merkinnästä on aika tasan tarkkaan 11 päivää aikaa, jos en aivan väärin muista.
Ja tasan tarkkaan sen päivän jälkeen on mennyt eräällä elämän osa-alueella niin pahasti metsään että nyt ollaan sen jännän äärellä että pitäisikö itkeä vai nauraa.

" Jos sä tahdot, sä tahdot pahaa. Sehän tässä on koko ajan selvää. Minä tiedän sen ainakin. "

Mitään en tässä maailmassa yhtä paljon inhoa kuin valehtelivia, harhaan johtavia ihmisiä. Omaa etuaan ajavia, toisten tunteilla leikkiviä kusipäitä. Ihmisiä, jotka käyttävät toisten hyväuskoisuutta ja hyvää sydäntä törkeästi hyväkseen, eikä heillä ole kanttia kertoa mistä hommassa on oikeasti kyse ellet itse vittu kysy. Jumalautavittuperkelesaatana.
Tuommoinen käyttäytyminen saa mut voimaan pahemmin kuin silloin kun olen vetänyt totaalisen överit ... perseet.

" Hän on aito sika, tuo ihminen. Tuollaisena ei minkään arvoinen. "

Kyllä, olen itsekin niitä jotka vähät välittävät maailman menosta ja tekevät mitä lystäävät joidenkin rajojen puitteissa mutta en koskaan, ikinä leikkisi tuolla tavoin kenelläkään tai kenenkään tunteilla.
Voisin olla asian kanssa sujut jos ... vetäisin tunnin turpaan, toisen huvin vuoksi, kolmannen muodon vuoksi, neljännen satuttamaan häntä yhtä paljon kuin hän minua, viidennen kun ei ole muutakaan tekemistä, kuudennen että saisi naaman varmasti uuteen uskoon, seitsemännen siksi että pää pyörisi vielä 666:n vuoden päästä, kahdeksannen siksi että kyseinen henkilö oppisi varmasti läksynsä, yhdeksäs kun ottaa vielä päähän ihan saatanasti ja kymmenes kaupan päälle. Huh!

" Vittu mitä paskaa, mun on pakko älähtää!
Vittu mitä paskaa, mun pää kohta räjähtää!
Kaikki mitä rakastat, on lihottavaa, moraalitonta tai laitonta. Alkoholi ei ratkaise ongelmia, mutta eipä kyllä vittu maitokaan.

Kukaan ei vastaa, mulla on paljon kysymyksiä. Leuka rintaan, ja kohti uusia petymyksiä! "

Haluaisin kirjoittaa aiheesta oikein kunnon tilityksen  mutta veikkaan jättäväni sen kuitenkin tekemättä, tämä blogi on julkinen ja vaikka lukijani ovat ihan mahtavia, stalkkaa tätäkin paskan jauhantaa yksi jos toinenkin biiiiaaaatch jotka voisivat käyttää kyseistä avautumista minua vastaan. Aikamoinen patti-tilanne, varsinkin kun rakastan kirjoittaa sarkastisia ja kärkeviä mielipide-tekstejä ... hmm. What should I do?
Taidan sittenkin vähän avautua, haa haa.

" Kuka tietää missä minä olen? Ei näy minusta puolikastakaan.
Helvettiä on tämä olevinaan, tämä jatkuva toipumisprosessi? "


Kun kyseisen paska-pommin viimeinen osa tipahti ison nenäni eteen viime lauantaina, voinen paljastaa että olen ollut jonkinlaisessa shokki-tilassa siitä asti mutta alan ehkä palata takaisin tähän maailmaan pikku hiljaa.
Niin, tämäkin teksti saattaa olla aika, miten sen nyt sanoisi, ailahtelevaa.
Alan pikku hiljaa myös palata takaisin omaksi itsekseni. Olen kaivannut entistä minääni, sitä joka vähät välitti ... ja meni fiiliksen mukaan. Eli toisin sanoen riekkui keikoilla viikot läpeensä ja jota oikeasti kiinnosti tämä vaatetus-ala.
Innostun hyvin helposti eri asioiden pohjalta ja 'unohdan' muut, omistaudun täysin tälle uudelle "mahtavalle" ( ainakin tässä asian yhteydessä painotan noita lainausmerkkejä! ) idealle.
Mutta ehkä tämmösiä shokki-hoitoja sitten tarvitaan herättelemään, että tajuaa mitä oikeasti haluaa uraltaan, elämältään ja mistä oikeasti välittää ja mitä tykkää tehdä. Silti mielestäni tämä hinta on vähän turhan kova.
Mutta ainakin alan palautua tästä shokki( =paskaaniskaan666kg )-hoidosta ja palautua ennalleni, eli kai se on niin että lopulta kaikki kääntyy parhain päin.

" Tää on paska maailma, mitä oikeen luulet?
Huudan haista vittu, haluun että kuulet! Näytän keskisormee, mä näytän keskisormee! "


Kun päästiin avautumisen makuun, niin täytyy sanoa että kyllä olen ihan tarpeeksi saanut paskaa niskaani viimeisten vuosien aikana mutta silti tuntuu että minä junnaan paikallani ja saan sitä paskaa niskaani samalla volyymillä vuodesta toiseen vaikka teen koko ajan parhaani ja paljon töitä unelmieni saavuttamisen suhteen.
Joten kysymys kuuluukin; millä oikeudella vain tietyt ihmiset ansaitsevat mm. kaiken? Varsinkin ne jotka syntyvät jo valmiiksi joku helvetin kulta- tai hopea-lusikka suussa tai vittu persreiässä?!
Veikkaan että homman nimi on siinä, että mitä kusipäisempi olet, sitä enemmän saat hyviä asioita elämääsi.
Mitä ystävällisempi ja välittäväisempi olet, sitä enemmän paskaa saat elämääsi.
Ei kuulosta ihan reilulta, vai?

" Pitää olla hullu ettei sekoo, kyllä se siitä vielä vituiks menee, lyödäänkö vetoo? "

En suostu siihen että joku ihminen pilaisi pitkäksi aikaa elämäni. Veisi elämän-haluni mennessään. En suostu nyhjöttämään sängyn pohjalla ja itkemään silmiä päästäni viikko kausia. En ole niitä, jotka selviäisivät tämmöisesta paskasta nyhväämällä kuukausi-tolkulla zombina päivästä toiseen päivä-rutiineinaan herätys-koulu-kotiin-nukkumaan-herätys-koulu-kotiin-masistelua-nukkumaan-jnvitune.
Olen selviytyjä-luonne, vaikka sattuu ihan perkeleesti en anna kenenkään viedä kivoja asioita multa. Varsinkaan kun kyseinen henkilö(t) eivät ole sen arvoisia!
Joten mitkä on homman nimi?
Simba lähtee keikoille ja päättää ettei kukaan bastardoo tosiaankaa vie multa mitään, ei edes elämän pieniä iloja. Onneksi mulla on ihania ystäviä ja läheisiä ympärillä! Muuten saattaisinkin olla enemmän kuin puoliksi jalka haudassa :D
Ja onneksi oon Elixian jäsen nykyään, täytyy purkaa tää suunnaton raivo, viha, pettymys ja paha olo johonkin hyödylliseen, ja mikäs sen parempaa kuin oman kroppansa kiduttaminen eli suomeksi sanottuna treenaus. Tulee niin paljon parempi olo, kokonaisuudessaan. Reeniä, horo reeniä!!!

" Et eksynyt sarjamurhaajaan parkkeeraamaan autoon, et uponnut suonsilmäkkeeseen tai metsänpeittoon.
Sekoituit kai tiimalasissa ihmismassaan, tyhjenevään puolikkaaseen.
Jänteet jätelaatikkoihin, järki kylmäkaappiin. "


Tosiaan, viime viikonloppuna tuli tsekkailtua vähän sleazea ja rokkia Bäkkärillä.
Torstaina tuli laitettua Tavastia palamaan kera Stam1nan.
Kuin yllättäen mua siunattiin tänään 20€:lla, ja sen voisi toki käyttää johonkin hyödylliseen kuten laskujen maksamiseen tai ruoan ostamiseen, mutta koska isäni on juuri sopivasti huomenna menossa Lahteen asioille aion suunnata sinne moikkaamaan rakasta ystävääni Hannelea ja tsekkaamaan Stam1nan toistamiseen tällä viikolla!
Aion tästä edes noudattaa tämän kuvan ohjeita, ja lopettaa ( ainakin vähentää.. ;> ) angstaamisen. Ei sillä että voisin ikinä hyljätä kuumat emo-pojat, oon aina valmis kuumiin viiltely-hetkiin kuumien, tatuoitujen emojen kanssa ;D


Tämän hetken kulutetuimpia biisejä ovat Stam1nan Puolikas Ihminen, Apulannan Vääryyttä!!1! ja Kahdesta Pahasta Molemmat sekä Petri Nygårdin Paska Maailma, koska ne kaikki vain sopii tähän tilanteeseen niin hyvin, haha. Onhan niitä monia muitakin mutta olkoon nämä esimerkit.
Kappaleiden välissä olevat sitaatit onkin törkeästi pöllitty näiden biisien lyriikoista :P
Muuten Apulannan uusi levy, Kaikki Kolmesta Pahasta, ei kuulosta lainkaan hassummalta!

" Siis eheydy! Siis eheydy ennalleen!
Eheydy uupuu puolet, eheydy tai yksin kuolet! "


Ehkäpä mä lähden tästä nukkumaan ja valmistautumaan huomiseen, kun pitää tehdä mm. 666 asiaa mitä tulee tulevaisuuden suunnitelmiin ja koittaa saada tää naama ihmisen näköiseksi huomista keikkaa varten.
Saa nähdä jääkö tämä teksti tänne koskaan pysyvästi :D
Nyt kun olen päästänyt sisäisen emoni esiin ja antanut hänen kertoa asiansa toivon etten ole ainut jolta joskus menee hermot ja tuntuu siltä että koko maailma on sua vastaan?

Translation;

Hey you, yes, you.

See ya in Heaven or Hell, and you can be sure that I won't feel any mercy muahaha!

4 kommenttia:

 1. Paska Biatchit kyttää aina. Niitä ahdistaa kun joku uskaltaa sanoa vastaan ja sohaista. x) Mutta ymmärrän sinua, minulla on myös aina samanlainen tunne välillä ja tekisi mieli mottaista jokaista vastaantulijaa naamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta! Oma elämä taitaa olla niin vitun tylsää että pitää käyttää se ylimääräinen aika toisten kyttäämiseen ja paskan puhumiseen!

   Tietyllä tapaa hyvä kuulla että jollain muulla samoja fiiliksiä :D
   Pitäisi varmaan ainakin omalla kohdalla jotain vihan hallinta kurssia harkita mutta taidan tyytyä tuohon hemmetin Elixiaan tällä hetkellä :D

   Poista

Scream for me!