perjantai 2. maaliskuuta 2012

Remember me? I'm everything what you can't control

Postailen huomenna lisää ja alan purkamaan postaus-jonossa olevia meeega-postauksia kun voimia vihdoin ja viimein löytyy jonkun verran. Mun viikonloppu suunnitelmissa on tällä kertaa vain itseni parantelua, katsellaan toki jos vaikkapa lauantaille osuisi joku hyvä keikka :P

Tältäpä nykyisin näytän, hiukset ovat kasvaneet mutta niille pitäisi näyttää saksia kun sain vihdoin ja viimein mun pidennykset. Jotka muuten ei ole platina-blondia nähneetkään mutta luulempa ettei noita tarvitse ennen punaisen kanssa läträämistä blondata ... ajattelimpa myös osan ns. säästää ja jatkossa värjätä esim oranssiksi, pinkiksi tai mustaksi että sais sitten kivoja raitojakin sekaan! Tai jotain.

Sain tänään postissa myös sen the takin jota olen metsästänyt pari vuotta, ai jumalauta kun se on IHANA!
Laitan kuvaa siitä heti kun saan tämän lääväni siivottua, eli huomenna on lähinnä siivous-talkoot. Jippijaijei!
Muuten, haluaisin alkaa syömään jotain vitamiini-pillereitä, mutta en jaksa ottaa 666 sataa pilleriä erikseen. Kukaan osaa suositella vitamiini-pillereitä joissa on mahdollisimman monet ja tärkeät vitamiinit/omegat sun muut paskat samassa ja on suht edullinen hinnaltaan/per purnukka?


Why so serious?


Simba 2012.

Niin siis on mun hiukset oikeasti kasvaneet jonkun verran mutta oon taas tupeerannu niitä jonkun verran niin ei ihan parhaiten erotu :P
Ja oon uskaltautunut käyttämään tuota Sugarpillin punaista luomiväriä entistä enemmän ns. perus-baari meikissä, se musta/harmaa/valk alkaa olla jo aika nähty ... samoin olen joskus käyttänyt lilaakin glitteriä!
Pitäisi löytää tuommoinen ns. perus-luomiväri lilana, mutta kun olen niin kranttu lilan suhteen että katsellaan löytyykö tätä neitosta tyydyttävää sävyä mistään!
Ja en voi muuta minäkään kuin suositella noita Sugarpillin luomivärejä, pigmenttiä löytyy ja toimii oikein hyvin.
Meikki-gurut hoi: Ovatkohan ne glitterisetkin ja jauhemaiset luomivärit yhtä hyvää tavaraa? Ja nimenomaan se että ne EIVÄT varise helposti pois?
Jos niin voisi laittaa tilaukseen tässä joskus.

Translation;

This is what I look nowdays ... a bit longer hair, just should decide what kind of cut I would do for them, cuz I finally got my extensions!!!
This weekend I start to post more of the gig-trip/etc-posts, I finally feel better and ready to tell some awesome adventures to you! :)

4 kommenttia:

 1. Itse käytän MineVittiä:

  http://www.valioravinto.fi/minevit

  Löysin sitä luontaistuotekaupasta, hintaa oli purkilla noin 6-7e. Purkissa on 90 tablettia ja monipuolisesti vitamiineja ja hivenaineita:

  "Yhdestä tabletista saa D-vitamiinin lisäksi hyvät annokset A-, C-, E-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7- ja B12-vitamiineja, foolihappoa sekä magnesiumia, sinkkiä, seleeniä, kromia ja mangaania."

  Aika mainos tuli kommentista. :D Omegaa tuo ei kyllä näytä sisältävän ikävä kyllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kuulostaa ainakin hyvältä eikä ole hintaansa nähden paha :)

   En ole varma onko omega edes kovin tarpeellista mutta kuullut siitä jauhettavan :'D

   Poista
 2. Sugarpillin irtoluomarit saattavat kyllä varista siinä laittamisvaiheessa, mutta sitten kun ovat naamassa kiinni niin pysyvät kyllä hienosti. :) Itse tosin käyttelen pohjustajan päälle kuten kaikkia luomivärejä, tosin ennemminkin siksi että värit eivät hiihtelisi luomivaossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiitos avusta :)
   Itse en ole koskaan pohjustajaa käyttänyt, mutta ehkä voisi kokeilla kun osa luomiväreistä tosiaan katoaa ihan jonnekkin muualle kuin pitäisi ... :P

   Poista

Scream for me!