keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

So grateful for all that I got from you. All that you've shared with me. All that I'm 'bout to become

Marraskuussa 2011 oli yksi elämäni ikimuistoisimmista päivistä. Moni blogia pidempään seurannut tietää että olen Amoral-fani jo vuosien takaa!
Beneath-levyn kuuntelu-tilaisuudessa kuulin pojilta ja eräältä herralta semmoisen paljastuksen mikä liittyi Amoralin keikkaan On The Rocksissa tuona maagisena päivänä, 11.11.2011 ;)

Katsokaa kui magee uus 'taustalakana' ;)

Homman nimihän oli tosiaan se että bändin ex-laulaja, Niko tulisi vetämään parit vanhat biisit poikien kanssa!!!
En hämmenny kovin helposti mutta tuo oli taas niitä tilanteita joissa jäädyin ihan 6-1. Eihän sitä otukaan kuin muutama vuosi odotettu, haha!

Samana viikonloppuna oli New Generation Superstars + Vanity Ink-kiertue, jolta rantauduin perjantai aamuna Tampereelta, kiertueen ensimmäiseltä keikalta, perjantaina tuli käytyä sekä Amoralin tällä legendaarisella keikalla että tsekkaamassa NGS + Inkit Bäkkärillä, ja lauantaina meidän kaikkien ihmeiksi suuntasimme TAAS Karjaalle kiertueen vikalle keikalle. Ei nyt pahalla mutta Karjaa on ihan perseestä :D


Ari kokee valaistuksen.

"Minulla on ryyppy-fiilis, hei ota minut kiinni ..."


NIKO!


Vähänlaisesti tuli räpsittyä kuvia mutta se lienee kertovan vain enemmän kuin hyvästä menosta. Amoralin keikalle OTR:n suuntasin Hannelen ja AOLC:n toisen osapuolen eli Niinan kanssa. Oltiin kuin tulisilla hiilillä koko päivä ja no koko iltakin. Koska ollaan malttamattomia ja tiedettiin että seottais kun Niko tulis lavalle niin kurkkailtiin setti-listaa koko ajan. Alku keikka meni semi sumussa ja hymyillen virne korvissa asti kun oli niin hyvä fiilis ja olin mun tyttöjen kanssa!
Sitten lopulta se kuuluisa H-hetki koitti ja luultiin että oltais päästy tästä hysteriasta muutaman vuoden sisällä eroon mutta eihän siitä mihkään pääse. Me vaan pidettiin toisiamme kädestä kiinni, naurettiin koska jännitys ei muuten purkautunut ja pidäteltiin itkua. Varmasti kovin tervejärkisen näköistä touhua!
Warpin alkaeassa ja kestäessä AIVAN LIIAN kauan, ainakin tämmöisessä tilanteessa jouduttiin aivan paniikin valtaan koska Nikoa ei näkynyt eikä kuulunut. Tietty sitten biisin loputtua ja Showdownin alettua ( tuttua ja turvallista old school kaavaa noudattaen hei! ) Niko vaan jostain pomppas lavalle, ja me kuulemma kiljuttiin. Kovaa, no anteeks :D
Ari jäi Nikon kanssa vetämään vanhat biisit ja se toimi mun mielestä ihan tajuttoman hyvin. Me oltiin yhtä isoa hymyä, vaikkakin mun juoma kaatuikin haha.
Mustaa valkoisella. HAHAA repikääs siitä. Vituttaako?!

Katsottiin että Showdownin jälkeen tulisi Mute, mutta kappas kummaa ei tullutkaan vaan Distract. Ei siinä mitään, molemmat superhyberhyviä biisejä mutta kun Muteen liittyy oma juttunsa ja se on vain paras ja muistoja tulvi mieleen kuin maaleja MM-finaalissa Ruotsin maaliin, niin me alettiin siinä vollaa ja kun ei alkanutkaan Mute niin meillä meni melkein puolet Distractista ohi koska meitä nauratti niin paljon oma hölmöytemme ... ei sille voi olla nauramatta ääneen. Muten oikeasti alkaessa ei edes itkettänyt enää vaan lähinnä nauratti! Ei sillä, oli ihan mahtavat kolme biisiä ikinä. Voi rakkaus.
Kiitos kiitos pojat olette vain niin parhaita!

Loppu keikka sujui loppuun oikein hyvin ja pojat vetivät musta yhden parhaimmista keikoistaan IKINÄ. Oltiin niin onnellisia ton jälkeen että ihme ja kumma kun ei leijuttu katosta läpi.
Jos heittäydytään tunteelliseksi niin jotenkin oon ollut perus-tasolla perus-onnellisempi tuon jälkeen, koska jotenkin nyt ympyrä sulkeutui, se tyhjä must aukko sydämessäni umpeutui ... blaablaa, eikun ihan oikeesti, toi merkitsi meille tosi paljon.

Vaihdettiin poikien kanssa pari sanaa ja jatkettiin siitä; Hannele kotiin, Niina kotiin ja minä Bäkkärille. Mulla nousi tunteet pintaan kävellessäni yksin loppu-matkan Bäkkärille ja soitin Kylielle itku kurkussa että "mä tuun pian, kai sä olet siellä jo!" :D
Olihan se siellä, ja me puhuttiin syntyjä syviä sohvalla ja itkettiin kun Vanity Ink soitti taustalla. Aika eeppistä hei! Mutta me ollaankin niin emoja että ihan ymmärrettävää.
NGS:n pojista osa oli ihan että mikä nyt on hätänä mutta selitin vaan että Amojen keikka oli mitä parhain ja ne oli tosi onnellisia siitä, vaikka toki pahoittelin niille etten kerennyt niitä Bäkkärillä nähdä.
Olen siis ilmeisesti edellis-iltana karaoke-laulannan yhteydessä ( vedettiin muuten Turmion Kätilöitä ja Teräsbetonia niiiiiin tunteella että aijai! ) avautunut Amoralista pojille ... hmm hyvä minä :D
NGS-kiertueella oli mukana tietty meidän perus tyttö-posse ;)

Oli kyllä taas yksi parhaista viikonlopuista elämässäni. On aina kiva tutustua uusiin ihmisiin, esimerkiksi NGS:n uudet tyypit Alex ( rummut ) ja Rik ( basso ) osoittautui ihan huippu mukaviksi ja tietty jotain random-baari tuttuja!
Tässäpä illan kuva saldoa Bäkkäriltä, hauskaa on todellakin ollut! Nikokin pääty lopulta Bäkkärille ja kuulin semmosen jymy-pommin jota luulin ensin vitsiksi mutta se osoittautuikin todeksi. Huh huh ;D

I and Rik from NGS :)

I and Juha from Vanity Ink ;D

... Cuz there's riot an emo in everyone!

Niko and I - the emos haha!

Alex and I :)
I and Aaron :)
Jaujaujau mathafakkers 666 yo!

I, Kylie, Jonna, Alex and Mirva :)
Lauantaina tosiaan suuntana oli Karjaa ja Pub Norris. Siellä oli muutama tyyppi meidän lisäksi, ihan oikeasti, siellä oli muuten aivan kuollutta kuin huopatossu tehtaalla mutta se ei onneksi menoa haittaa. Keikkojen aikana pääsi myös todistamaan erään keski-ikäisen miehen spagaatti-yrityksiä jotka suoraan sanottuna pelotti enemmin kuin huvitti/nauratti koska olin aivan varma että sen jalat sanoo vaan *KRÄKS* yhtäkkiä kuin semmoiset tikut. Mutta onneksi ei!

Keikan jälkeen oli hienot festari-meiningit kuten vika kuva antaa olettaa, paljon väliä onko marraskuu ja lunta maassa, festari-boogie on aina!

Don't know what's wrong with mah face ... bjuutiful Ira :)

Ruisrock-boogie!
Translation;

November 2011. One of the most waited days ever in my life was 11.11.2011 when Amoral's ex-singer Niko joined ''back to'' Amoral for few songs, and sang them with Ari. It was amazing! *love*

The rest of the days before and after I spent on the tour with my girls and watching New Generation Superstars and Vanity Ink. Was awesome as well, I just love all of them! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!