sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Graspop Metal Meeting, 22.-24.6.2012, Dessel, BEL - Day 3 (23.6.) !

Lauantai-aamu alkoi suht mukavasti, taisin tosin torkuttaa kelloani oikein urakalla ja puhua ties mitä puoli-unissani. Lauantaina ei ollut niin paljon must have-bändejä, joten aloitettiin päivä oikein rattoisasti Breezerillä ja Smirnoffilla, Suomi imagoa on pidettävä ulkomaillakin pystyssä eli vodkaa aamupalalla siinä missä muut juovat appelsiinimehua ;)

Väpä ja Ira aamulla tsekkaamassa päivän ohjelmaa!
Väpä and Ira on the morning and checking the program of the day!


Juotiin onnemme ohitse ja ei ehditty nähdä koko Dear Superstaria :(
Lähdettiin Suskin kanssa hengailemaan alueelle ja katsomaan mm. Primal Fear ja ööö ... ainakin Trivium. Ja muutama muukin bändi varmaan siinä samalla! Ei tosin mitään tietoa että mitkä :D
Hengattiin meidän britti-vahvistuksien kanssa joilla oli mukana omat jekut ja vodkat - niiden ja "muutamien" roséiden jälkeen oltiin taas astetta paremmassa kunnossa, eli toisin sanoen en muista tarkasti päivän tapahtumia paitsi sen että oli ihan huippu hauskaa ja kreisiä menoa, vaikka ilma välillä enteilikin sadetta. Sekaisin kuin ne kuuluisat seinäkellot!
Triviumin muistan kyllä olleen ihan perkeleen kova, tuli taas vietettyä aikaa meidän crewn omassa pitissä ja kahden hengen wall of deatheissä ... ne jos mitkä vasta parasta oli!!

Jos mielii katsoa koko Triviumin shown, olkaapa hyvä ;Jos taas haluaa nähdä paremmin itse menoa siellä, suosittelen tutustumaan tähän videoon etenkin kohdasta 3:10 eteenpäin. FUCKING COOOOOL! \,,/ Arvatkaa vaan onko tuolla edes parasta olla festareilla?!

Triviumin jälkeen hengailtiin alueella ja lähdettiin Iran ja Väpän saavuttua kohti päälavaa ja megapaska-Megadethiä sekä Twisted Sisteriä, jonka ajaksi oli päästävä eturiviin. Voimistuneina drinksuistamme lähdettiin soluttautumaan yleisöön ja ennen megapaska-Megadethiä edessä oli n. kaksi, kolme riviä ennen eturiviä. Voi sitä turhautumista! Eikä edes megapaska-Megadethin aikana tullut sellaisia sopivia työntö-aaltoja takaapäin ( ... tsiiisus ... 0700-123123 linjalta haloo! ) ... joten piti siis "nauttia" itse keikasta. Ymmärrän sen että monikaan ei ehkä pidä musiikista mitä itse kuuntelen MUTTA kuka ihan oikeasti voi pitää Megadethiä jotenkin wouna ... joka ikininen helvetin biisi kuulostaa ihan samalta ja lavalla ei ole karismasta tietoakaan. Dave motherfucking shitty Mustaine vain nylkyttää vuoron perään kitaraansa ja mikki-ständiä ja heittää maailman tylsimpiä väli-spiikkejä. Että se siitä woun hohtoisesta Megadethistä. No, ainakin oli aikaa torkkua kun öisin oli parempaa tekemistä.

My girl Ira and I :)

Megapaska-Megadethin jälkeen iski pieni pelko eturiviin pääsystä kun ne ( ilmeisesti kuurot ) Megadeth-fanit eivät alkaneetkaan liikkua vaan jäivät jumittamaan siihen eturiviin. Päätin käyttää jokaisen oljenkorren ja vähän naisellisia avuja kysyessämme muutamilta herroilta ovatko lähdössä eturivistä. Olivathan ne!! Siinä sitten eturiviin päästiin ja lopulta muutamalla sujuvalla lantion liikkeellä ( liikehän lähtee aina lantiosta, rakkaat lukijani ) saatiin koko poppoomme mahtumaan eturiviin. Olihan siellä hieman ahdasta mutta eikös se niin ole että sopu sijaa antaa sekä ilmaiset push-upit ( as you can see? ) ?

Simba, Ira, Väpä and Suski :)

The one and only : Dee Snider!!


Twisted Sister oli ihan timanttisessa kunnossa, kuten olettaa saattoi viime kesäisen Kotkan Meripäivillä nähdyn shown perusteella!!
Koko yleisö, monta monta tuhatta, oli ihan messissä ja show oli ihan mieletön. Sitä on hankala kuvailla, niin tunnetta kuin koko showta ilman näkemättä sitä! Hieman alempaa löytyykin videota biisistä We're Not Gonna Take It:sta!
Kylkiluilla tuntui välillä olevan vähän ikävää sekä joskus pelkäsin hampaideni puolesta kun crowdsurffaajia tuli ( joku ehkä muistaa viime vuotisen pienen onnettomuuteni ... ) mutta pääosin eturiveily sujui oikein hyvin. Ja ihan muutama hyvä kuva tuli napattua :) Vaikkakin pääosin nautin keikasta.
Meistä tuli myös napattua muutama kuva, olkaapas hyvä :

Fiilisteltiin ilmeisesti oikein antaumuksella ... muutaman muun kanssa. En tiedä miksi Suski näyttää noin kärsivältä :D
Our amazing front row-feelings by someone during the show. Suski look like she's suffering :D

Push-upeista päivää. Ilmeisesti toi mun vieressä hengannut John Lennon sai mut näyttämään noin krapulaiselta ...
Don't know why I look like I'm having the worst hangover ever ... or maybe it's 'cause of the John Lennon next to me?


Twisted Sisterin keikasta löytyy muutamia videoita Youtubesta, joista näkee kuinka superia meno maailman isoimmilla festareilla on. Niistä näkee kuinka monta ihmistä siellä oikeen oli messissä ja sen yleisen fiiliksen!!
Sitten voi jokainen ihan rauhassa miettiä, maksaako riisto-hintoja Suomessa keskinkertaisista esiintyjistä ja suorastaan kämäisissä paikoissa sijaitsevista festareista vai lähteekö Eurooppaan näkemään MONIA bändejä ja suuria nimiä samalla hinnalla ( + lennot ), paljon parempaan paikkaan, festareille jossa homma toimii ja paskamainen ilmapiiri on vain kaukainen pieni tuulen henkäys. Niimpä niin.
Tässäpä yksi video jossa vähän wouta kehissä ( saatat bongata tuttuja naamoja ) :Että niin. Oli se vaan parhautta helvetin isolla P:llä!!!

Twisted Sisteristä jatkettiin matkaa Marquee I:n katsomaan ... Dimmu Borgiria. Tosin, käytiin hakemassa vähän roséa siinä välissä. Miitattiin meidän uusin crew-member eli Marcel, meidän oma saksalainen corpse-poika :D
Otettiin se kaula-kettingistä mukaan kuin talutettava koira ja zombailtiin tiemme Dimmu Borgirin pittiin. Oli muuten taas menoa ja meininkiä riittämiin!


*________*

Ohoyyyy, I'm over here.On se vaan niin perkeleen kuuma. Damnnnnn >: D
Shagrath is just so fucking hot!!

En oo oikein koskaan lämmennyt Dimmu Borgirille tai sen kaltaiselle musalle, mutta nyt jostain kumman syystä Belgian yössä se kuulosti ihan mukiin menevältä ja Shagrath oli maailman kuumin mies :''D
Ja sitten kävin kuin huumaantuneena crowdsurffaamassa ja näyttämässä vähän paljasta pintaa Shagrathille, se oli tosin vahinko ... vai oliko?! Haha ... en itseasiassa muista oliko se vahinko vai ei, joka tapauksessa, ei se mua eikä ketään muutakaan näyttänyt haittaavan!

Dimmut siis veti kelpo shown ja pittikin pyöri oikein komeasti kuin se kuuluisa puolukka tiedätte-kyllä-missä.
Visuaaliseen ilmeeseen oli panostettu ja vaikka kuinka toivoin Shagrathin lopettavan kiusaamisen ja repivän tuon läpinäkyvän hörsylän päältään, sitä ei koskaan tapahtunut >: ( Muuten, positiivinen yllätys!!

Dimmujen jälkeen jatkoimme matkaa muutaman rosén voimin pääkallo paikallemme ja katsomaan Limp Bizkittiä, joka ensin meinattiin jättää välistä MUTTA olihan se katsottava!

666

Chris, Simba and Marcel! :)

Suski, Chris, our moshpit-area, Marcel and some dude :D

Limp Bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzkit!

Limp Bizkitin aikana oli pääosin päällä niin epämääräiset moshaus tanssit että on suoranainen vääryys että niistä ei ole mitään todisteita. Monesti myös harrastettiin taloa, eli yksi meni maahan makaamaan ja kaikki menivät sen päällä ja niin meistä tuli korkea kerrostalo, oli hurjan hauskaa!! Ja tuli valssattua ja tanssittua hitaita Suskin kanssa etenkin Behind Blue Eyesin aikana :D
Fridayn kanssa terrorisoitiin muita festarijoitsioita ja näyteltiin boobseja kaikille, hahahahaha.

Lavaltakin löytyi jos jonkin moista kadun tallaajaa, paras oli ehkä toi Marilyn Manson vibainen menkka-beibe! En sen kummemmin tiedä kuka se bändistä on kun edes bändiä sen pahemmin kuuntele mutta ihan jees keikan veti, paljon paremman mitä odotin. Fiilis oli enemmän kuin katossa!!Limpparit ( ahahahah I'm so funny! ) soittivat myös covereita ja silloin kun pärähti ilmoille Nirvanan Smells Like Teen Spirit meijän crew melkein räjähti kappaleiksi!!!
Se oli vain niin parasta, NIIN PARASTA. Hypittiin, tanssittiin kaikki yhdessä, ja nautittiin elämästä. Raaaarrrh voi parhautta, en kestä, en osaa kuvailla sitä paremmin. Ei sanat riitä!
Mä en tuntenut jalkojani hetkeen kun olin tuon pomppimisen lisäksi pomppinut jo koko päivän, mutta onneksi tunto palasi :DVikana biisinä soi Rollin' jonka aikana lavalle lipui naikkosia enemmän kuin sinne melkein mahtui. Pojat yritti saada meidätkin sinne mutta oltiin auttamattomasti liian kaukana ( yli puolen välin iiiiiiisosta kentästä ) että no chances, valitettavasti. Muuten siellä oltais oltu enemmän kuin varmasti :D

Lauantainakin jatkettiin Limp Bizkitistä Metaldomeen bailaamaan hetkeksi, laittamaan jaloilla koreasti ja siemailemaan roséeta niin kuin aikuiset tekevät, hah hah haa. Oli ihan mahtava päivä, once again!!

Translation ;

Day 3 out now!!

Today weren't so many bands at must have-list so we could start our day with Breezer and Smirnoff haha!!
Then we continued our way at some time during the day to the area with Suski and checked for example Trivium!! Which was ... FUCKING ACE!! Check out the video btw!

I don't remember what other bands and booze we checked before Twisted Sister except shittiest-shit-ever aka Megadeth. We watched them about 4th or 5th row 'cause we wanted to get front when Twisted Sister would play. So, you gotta kind a suffer a bit for some goodness, I say ... heh.
Luckily that shittiest-shit was finally over and it was time for waaaaiiiiting and finally for Twisted Sister which were a TOTAL KILLER!! Fucking loved the show, check out also the videos. The feeling, the show ... everything just pure rock'n'roll, and the whole atmosphere in the audience, I fucking love this festival!!

After that we checked Dimmu Borgir. I usually don't like that kind of music but for some reason we found ourselves from the Dimmu's moshpit and finally I found myself of crowdsurffing during some show which ended pretty nicely, heh, Shagrath saw some finnish boobies. Woopsie!! But for fuck sake, how fucking hot that man can be?!
Anyway, I blame that damn rosé-beer.

After Dimmu we went to buy more rosé and watch Limp Bizkit. Which were a LOT better what I excepted, they rock it out pretty well!! Or at least the company were so great and we had so good times with our massive crew that we enjoyed every second :)

After Limp Bizkit we went to party and drink a bit more to Metaldome!! Once again one fucking awesome day at Graspop, and we were more than ready for the last day :P

2 kommenttia:

Scream for me!