torstai 15. marraskuuta 2012

I taste the end it's so close, there will be blood! There will be blood on our hands (you are nothing, you are nothing like us)

Tänään oli hyvä päivä. Suorastaan mahtava!
Töissä meni mukavasti, ollaan koitettu ottaa positiivisempi asenne ... meidän uusi mottomme onkin "Tää on maailman paras työpäivä!" :D Niin olikin, kaaduin puoliksi kaappiin ... ja sillä lailla.

Asia mistä kovin iloiseksi tulin töiden jälkeen ... oli, yllätys yllätys, kengät!
Mikään ei ole sen parempaa kuin kengät. On tyttöjä jotka rakastavat laukkuja, timantteja ja mitä lie mutta minä, minä se olen ehdottomasti niitä kenkä-tyttöjä!
Rakastan kenkiäni, niillä jokaisella on mm. oma tarinansa : jokaiseen pariin liittyy muistoja, niin onnellisia kuin surullisia. Mulla on tosin yksi paha tapa kenkien suhteen ... varjelen niitä vähän liikaakin. En aina uskalla käyttää niitä, vaikka käytettäviksi ne on tehty ja käytettäväksi ostettu :D
Mulla löytyy kirjahyllystä kirjojen lisäksi kenkiä ja ... kenkiä. Sekä plekuja, aahhhh plekuja. Joita on muuten aikamoinen kasa ...

Anyways, sen enemmän jaarittelematta itse asiaan.
Jaksoin vihdoin ja viimein hakea paketit postista. Ja olen mitä ylpein näistä ostoksista! En tiedä, muistaako monikaan kun tässä viime aikoina mainostin panostavani jatkossa kenkien suhteen määrän sijasta laatuun?
Niin ... ei tekonahkakengissä mitään vikaa sinänsä ole, löytyyhän niitä itseltänikin. Mutta aidoista materiaaleista valmistetut tuppaavat kuitenkin useimmin kestämään paljon pidempään, ja useimmiten laadukkaimmissa kengissä sen laadun tuntee ja näkee - kenkä istuu paremmin jalkaan, ja hetken käytön jälkeen aito nahka muokkautuu hieman jalassa, istuvan näin vielä paljon paremmin. On toki niitäkin tapauksia kun kallis merkki ei takaa laatua :D

Mua odotti yhteensä kolme pakettia. KOLME!!! Kuin joulu olisi jo nyt, ahh, ohh ja uhh ;)
Vielä paremmaksi mielen sai se, että näihin ei mennyt rahaa paljon ottaen huomioon materiaalit, merkit ja blaablaablaa. Mikään pari ei ollut ostettu täydellä hinnalla, päinvastoin ; roimasta alennuksesta, -50% alennuksella sekä puoli ilmaiseksi Goottikirppikseltä. Ja mikä parasta ja tärkeintä ; KAIKKI ... aitoa nahkaa. That's how I like it!!

SNEAK PEAK :
Semmoista. Jos joku haluaa leikkiä oman elämänsä C.S.I. agenttia, saa vapaasti arvuutella mistä voisi olla kyse ... ;)

p.s. Toinen blogini, musiikki-painoitteinen + ROCKHOLICC + omistaa nyt myös omat Facebook-sivut!! Tykkää kuvasta klikkaamalla! :)


p.s. My other blog, the one about music + ROCKHOLICC + have now also Facebook-page!! Check out and like by clicking the photo! :)

Translation ;

Today was a good day. I had nice time at work too!!
But after work ... the best part began.

I finally won my lazyness and went to Post to catch up the packages which were waiting for me ;)
3 packages, 3 pair of shoes. Woopsie doopsie!!
Actually, I don't feel myself so quilty because of these. I didn't buy any of them by the original price, they were from huge sale, -50% sale and from finnish internet flea market with a really cheap price. And they all are made of real leather so the quality is good, gonna last a long time and of course the shapes are perrrrrrfection.
I love every single pair of them, specially the high heels. They're fucking awesome, oh my!

Here's sneak peak photos of them ... who can be the best C.S.I. agent and sort out what might be the shoes? ;)

2 kommenttia:

 1. Tiedätkö, vaikka kenkiä ei tässä postauksessa kokonaan näkynytkään, niin sait tekstilläs miutkin innostumaan tilaamistas kengistä! :DD Miekin oon ehdottomasti niitä kenkätyttöjä, mikään ei todella voita sitä tunnetta kun saapi uudet ihanat kengät käsiinsä. :)

  Hieman hullaantumista taas viime aikoina, 3-4 paria tulossa tässä lähiaikoina miullekkin. :>> Kannattaa muuten tsekata Memberssin Nelly-kenkien ale, taitaapi vielä yhden päivän olla auki, mutta kivasti kenkiä löytyy- tilasin ittekkin kahdet tosi edullisesti! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiva kuulla! ;D Juu ei, en niin välitä käsilaukuista tai mistään muustakaan mitä naiset yleensä hypettää ... paitsi kengistä. THE love!!

   Ohh, ihania kenkiä olet kyllä shoppaillut (mitä olen stalkannut) ;)
   Tsekkasin sen Nelly-kenkien alen mutta päätin olla tilaamatta pitkin hampain mitään ... onneksi, kun tuli sitten tuo JC-ale :P

   Poista

Scream for me!