keskiviikko 21. marraskuuta 2012

With every breath you take, you're dying

Päätin about viikko tai vähän aikaisemmin sitten aloittaa Säästö&Paasto-kuurin. Homman nimi on hyvinkin yksinkertainen ;
Säästö = säästetään palkoista mahdollisimman paljon ja käytetään rahaa vain tarvittaviin hankintoihin. Ylenpalttinen "mä haluan tän!" shoppailu jää tyystin sekä muut järkevät ja ei niin järkevät ostokset tarkan suurennuslasin alle.
Paasto = Roska-ruoka paikat boikottiin, vain äärimmäisissä tapauksissa. Ei ylenpalttista karkilla, jäätelöllä ja sipseillä mässäilyä. Kroppa ja mieli kiittää!
Elämää voi elää ilman mahdotonta rahan tuhlausta turhiin ja tarpeettomiin asioihin, tavaroihin, yms. Jostain asioista on luovuttava saavuttaakseen palan tai koko unelmansa! ;)

Näin. Ideani kuurin suhteen on mielestäni varsin hyvä eikä se ole läheskään niin dramaattinen kuin se antaa ymmärtää :D
Tulossa on paljon rahareikiä : ensi kesästä aion tehdä maailman parhaimman ( paljon festareita jne. ), ensi vuonna on niin paljon hyviä keikkoja ( muualla kuin Suomessa ), pitäisi jostain löytää edullinen mutta toimiva teollisuusompelukone että saadaan hommat rullaamaan, ja aivan ensimmäiseksi pitäisi hankkia uusi asunto, yksiö pääkapunkiseudulta n. 1,5kk aikana. A-p-u-a. "Ei sieltä mistä aita on matalin, vaan sieltä mistä sattuu eniten!"-motto toimii elämässäni paremmin kuin hyvin!

Kuin viimeinen nautinnollinen ateria, viimeinen narkku entisen elämäni arkkuun naulattiin tänään aamupäivällä.
Kaikkihan lähti siitä, kun eksyin eräälle sivustolle jossa oli/on Jeffrey Campbellin kenkiä -30/70% alennuksessa. Muutama pari suosikki-kenkiäni!! Jos olisin kunnon rahanainen, olisi sieltä lähtenyt ehdottomasti viisi paria mukaan. Ensin päätin olla tilaamatta mitään. Sitten päätin, että eipäs käykkään. Jos lempi-kenkäsuunnittelijani kenkiä on moisessa alessa, en voi sitä ohittaa Hardcore Superstarin mainostamalla "bag on your head"-tyylillä, sori nyt vaan Jocke rakas.

Kaiken pahan alku ja juuri on siis tuo eräs sivusto joihin tippuu meheviä tarjouksia vähän väliä. Siitä seuraavana onkin Oliver Sykes, ja siis, itsehän olen aivan syytön ;)
Eilen, 20. marraskuuta oli Olin syntymäpäivä!! Että oikein maukasta ja muhevaa synttäriä vain tulevalle aviomiehelleni :)

... and Simba's new husband. Hahahahaha!

Näin käy rakas, kun leikit mun hiusväreillä ;(
This is how it ends when you baby play with my haircolors ;(

Sitten mietin että ... S&P-kuurista huolimatta ... Olin syntymäpäivän kunniaksi voisi tilata yhdet kengät. Vain yhdet. Edulliset. Rakkautta ensisilmäyksellä hohkanneet kengät. Käytännölliset ja salaperäiset. Tavallisen mustan väriset mutta silti kiinnostavat. Korkeat muttei liian korkeat. Söpöt mutta samalla seksikkäät. Ei mitkä tahansa himpularimpula kengät vaan Jeffrey Campbellit! Jne. :P

Monia ihania kenkiä, malleja joita rakastan oli siis alessa. Oli alle ja yli sadan euron kaikki ne viisi paria joita himoitsin kuin ... Piggy D:tä konsanaan. Sitten tein päätöksen. Listasin asioita, joita erityisesti ensi vuodelta haluan ja odotan, ja päätin että yli sadan euron ei mennä. Ensi vuonna sitten, ha!
Päätin tyytyä Litoihin, koska ne olivat edullisimmasta päästä. Jokainen aito ja oikea bloggaaja tarvitsee parin aitoja JC:n Litoja, tai muuten et ole mitään!! ( Huomatkaa toki sarkasmi )
Kyllä, itsekin haluan NE surkean kuuluisat Litat joissa on berberassa kuorrutteena kasa niittejä ... mustana. Ja punaisena. Mutta nyt oli tarjolla vain mustia versioita jotka on snakeskin-matskua, eli se pinta on musta mutta käärmeen nahka-kuvioinen. Minullehan ei semmoiset kelpaa koska haluan vain ja ainoastaan ne mustana niin että ovat nahkaa. Verta, lihaa ja hevosiaaaaa you know?!
Päädyin kuitenkin nahka-markkinoilta aivan muualle, bordellon verenpunaisten verhojen katveeseen. Joskus elämässä kaipaa pientä bling blingiä ja joskus on myös hyvä leikkiä oman elämänsä Cheekkiä.
Nämä rakkaus pakkaukset ovat tulossa minulle :Ihan alkaa sydän läpättämään kuin ne kaikki ihanat ja söpöt rokki-miehet nähdessä kun näitä katsoo! :D
Sopivat vallan mainiosti synkkään JC perheeseeni, joka tietenkin kovin pian lisääntyisi uudestaan. Pure love, sanon minä. Pitäisi varmaan koittaa saman tien yrittää iskeä itse suunnittelijaa, saisi mukavia luontaisetuja siinä samalla ... hmm ...
Eikä näille edes jäänyt hintaa kuin semmoinen kiva kärpäsen paska. Rakastan edullisia löytöjä, ne on niitä parhaimpia ja niistä saa parhaimmat kiksit!

Sitten vielä eräs toinen asia.
Tästä tiedotan huomenna lisää mutta kertokoon kuva nyt enemmän kuin 1000 sanaa tällä kertaa!
Here's one other thing for tonight ... more info tomorrow.

TYKKÄÄ / LIKE
( Klikkaa ylläolevaa linkkiä tai FB-kuvaa! / Click the link or the FB-photo! )

Translation ;

Yesterday was Oliver Sykes birthday and I thought that it would be a damn good reason to order a new pair of shoes, haha!
I have made a deal with myself that I won't buy any unnecessary stuff and so in a loooong time, but then I saw a newsletter from one store which was/is having a Jeffrey Campbell shoes on sale, -30/70%!!!
I was thinking all the time "should I or not" but then I thought if I keep on thinking way too long time I won't get the pair what I want. There were five pair of JC shoes what I definitely want and need from JC but 'cause I'm not so moneymoney-woman I needed to choose only one pair, buuhuu. But it's better than nothing :)
So I finally ordered them this morning. Jeffrey Campbell Lita's in black glitter. Pure fucking love!

And yes, like the Facebook-page so we can get 100 likes and awesome competition where you can win lots of good and cool stuff!

All photos from Google.

2 kommenttia:

  1. Turmiollinen sivusto tuo, miekin oon löytännä tuolta yhtä sun toista! :D Kivannäköset kengät ostit. :>>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, välillä pakko pysytellä poissa sieltä vaikka kuinka houkuttelisi! Kiitos :)

      Poista

Scream for me!