keskiviikko 7. marraskuuta 2012

I never played by the rules and I never really cared. My nasty reputation takes me everywhere!

Yhh. Olen kipeä! Juuri kun siunaantui kahden päivän vapaa pitkään, pitkään aikaa niin BAM! ja eiköhän vain nenä ja silmät vuoda sekä kurkussa kasvaa elämää suurempi helvetillinen kaktus. FML.

Lepohan tunnetusti auttaa parhaiten flunssaan mutta koska en pysty nukkumaan ( kiitos yskän ... ja noh kaiken tämän paskan! ) päätin kirjoittaa teille 80-luvun bileiden asustani. Huomenna sitten lisää itse meiningeistä :)


Anyways, 80-luku merkitsee monelle yllättävän erilaisia asioita, päällimmäisenä itsellä mielessä jäätävän kireät trikoot, neon-värit, nahan venyminen ja paukkuminen, Bratz-nukkejen päitä isommat hiukset, koru röykkiöt, niitit, pitsit, paljetit, huivit, leopardi-kuvio jne.
Mulle itselleni 80-luku on aina ollut kiehtova ja inspiroiva - rakastan yli kaiken 80-luvun glam- ja sleaze rock bändejä. Joten mulle ensimmäisenä tulee mieleen Mötley Crüe, Poison, Skid Row jne.
Joten päätin että olen sinä iltana Sinna Sixx! ;)

Tosin, mitään valtavaa harppausta oman mukavuus-alueeni yli ei tullut hypättyä koska tää meininki on ihan mua itseäni 24/7 :)
Ainut asia mikä vähän arvelutti olivat nuo housut ... ne ovat paksumpaa tekonahkaa, eli periaatteessa ei legginsit mutta sitten taas periaatteessa niissä on kuminauhavyötärö. Itsehän en siedä legginsejä housuina, en kestä sitä kalsareiden läpi paistavaa berberaa enkä voi hyväksyä sitä että ihmiset pitävät legginsejä yhtä vapaasti kuin housuja. Annettakoon tämän avautumisen jälkeen niitata viimeinen naula arkkuuni koska periaatteessa syyllistyin itse samaan. Periaatteessa en :D

Simba with Poison-drink ;)


Hiukset tupeerasin pitkästä aikaa oikein kunnolla kohti korkeuksia! :)
Niiden ja ihanien, punaisten nilkkurien ansioista mun kokonaispituus kengän pohjasta korkeimmalla keikkuneeseen hiussuortuvaan oli varmasti hyvin lähellä kahta metriä ... haha.
Mietin asuni nopsasti edellis-iltana. Mun vakio-topit nykyään kaikkialle on perus-leopardin värinen toppi tai QoD:n puna-musta leopardi-toppi. Ne oli vähän nähtyjä joten ... valitsin topiksi JC:n punaisen version, josta on itseasiassa myös mekoksi, tällä kertaa toimitti kuitenkin topin virkaa.
Kenkinä ekaa kertaa ulkona ulkoitetut Nellyn kuolattavan kuumat punaiset, tekonahkaiset Becky-nilkkurit. Hyvät jalkaan mutta vaatii totuttelua kävellä koska korko on vähän jännästi kannan alla niin paljon että välillä tuntuu kuin ei olisi korkoa lainkaan.

Housujen virkaa toimittivat paksumpaa tekonahkaa olevat housut ( joista tapani mukaan jo aikaisemmin yllä valitin ... ), ovat kiiltävät ja piukeat eli 80-luvun henkeen nahka paukkui ja venyi haha!
Sisällä baarissa ( ja Saijalla ) päällä oli myös H&M:n alusta vuosia sitten hankittu hapsuinen nahkatakki-unelma sekä päheät niiteillä kuorrutetut tekonahka-kynsikkäät.
Paljon koruja kaulaan ja ranteisiin, sekä lantiolle keikkumaan rakas panosvyö. Oikeaan korvaan sujautin valtavan risti-korviksen tehostamaan undercutia ... joka ajeltiin Saijan koiralle tarkoitetulla trimmerillä. Hätä ei lue lakia! :D

Pidin asustani, vaikkakin päivän moodiksi sattuikin "yhyy olen niin ruma, läski ja kamala" ... yritä siinä sitten olla tosi cool ja rock. No mutta, kyllähän se siitä sitten iloksi muuttui :)Risti-korvis / cross-earring : Gina Tricot
Hapsu-nahkatakki / Leather-jacket with details ( in pics 1 and 2 ) : H&M
Kaulakorut / necklaces : Seppälä, Lindex, second hand, etc.
Toppi / top : JC, second hand
Panosvyö / bulletbelt : Second hand
Huivi lanteilla / scarf on hips : Random
Housut / trousers : Gina Tricot
Kengät / shoes : Nelly, malli / model Becky
Nahkatakki / leather-jacket ( in pics 3 and 4 ) : Seppälä, second hand

Breezer ... well ... from the boat ;)Ja naamaa vähän lähempää.
Kuten kuvasta huomaa, vaikka laitan omiin ripsiini ripsaria, ne on silti ihan OLEMATTOMAT. Sen takia käytän aina irtoripsiä jos lähden jonnekin, usein baariin mentäessä tosin laitan ne vasta itse baarissa kun tulee aina niin kiire kuten nytkin :D

Muuten meikissä ei ollut mitään kummallisempaa kuin Nikki Sixx-viivat, joista toinen on hieman eri paikassa kuin toinen, kiitos ensimmäisessä kuvassa näkyvän Poison-drinkin heh heh hee.
Sekä punaiset huulet, en ole viime aikoina kovin usein huulia punannut ... tiedä sitten miksi, ihan kivaltahan se näyttää :)

Huomenna sitten enemmän itse bileistä, koitan nyt saada unta jos vaikka pystyisi vielä huomisesta vapaapäivästä nauttimaan! Rock rock!

Translation ;

My look and outfit for the 80's party at 11.10.2012 which were in On the Rocks-bar here in Helsinki!
I will wrote more and post pics of the party later, here's just my look ;)

For me 80's is thight leggins and pants, leopard-print, shiny fabrics, belts, lots of jewelry, leather, intresting details in every part of a human, Skid Row, Mötley Crüe, Poison and so on.
So it was pretty sure for me to dress up like ... well me :D
I love 80's style, specially this glam rock-inspired style and I definitely love the most of 80's the glam- and sleaze rock!!

I decided to be Sinna Sixx, me with some Nikki Sixx-lines ;)
Anything not so special except those lines ... they're not including my daily outfits haha. I liked a lot of this outfit, it was nice to dress-up well and feel myself as me in this.

I'm pretty sick at the moment, that's why I'm posting so late cause I can't sleep :(
I have to try now it again, I have still one day off tomorrow and I wanna do something else than sleeping even though resting help the best for flu ... I just hope this shit go away very fast!!
Will post more of these party later, until that, keep on rocking \,,/

2 kommenttia:

Scream for me!