torstai 11. heinäkuuta 2013

Oh, don't be so distracted. I can tell you where the story ends ... my Hell is a terrible case but I'll give you all Hell first!

Toukokuun lopussa oli jälleen Se aika vuodesta kun koulunsa kunnialla läpi päässeet saivat olla juhlien sankareita ja me muut pullanaamat saimme hyvän tekosyyn ahtaa herkkuja naamaan kaksin käsin.

Rakas ystäväni Ira valmistui myös koulusta, voi että kuinka olenkaan hänestä ylpeä! Siinä on oikea rotunaisten rotunainen! ;)
Sain onneksi vaihdettua perjantaisen vuoroni, ja pääsin näin valmistautumaan sekä juhlimaan oikein antaumuksella.
Juhlistettiin Iraa kaveri-porukalla Iran uudella kämpällä, tarjolla oli siis hyvän juoman ja ruuan lisäksi oikein hyvää seuraa. Sekä uusi lemppari-tuttavuus; vodka-nallekarkit!! Nams, että ne oli hyviä.

Illan hämärtyessä porukka hajaantui ; osa kotiin, osa baareilemaan, osa töihin. Me muutamat jatkoimme matkaa Bäkkärille, tuli siellä tanssittua hyvän musiikin tahdissa ( ROB MOTHERFUCKING ZOMBIEEE!!! Ja Henkka on paras DJ :D ) sekä nautittua ystävien seurasta. En edes nauttinut kamalasti alkoholia, hyvä Simba.
Seuraavan päivän työpäiväkään ei tuntunut niin ankealta kun oli takana niin mukava ilta ystävien parissa :)


Party Look for 31.5. ;

Päivän asu / Outfit of the day ;
Hiuspanta / Hair accessory ; Tiia Vanhatapio By Seppälä
Sulka-korvakoru / earring ; Claire's, London
Korut / jewellery ; eri kaupoista / from different shops
Mekko / dress ; Gina Tricot, sale
Vyö / belt ; Gina Tricot
Kengät / shoes ; DinSko, second hand ( ei näy kuvassa / can't see in the pic )

Minulla oli yllä joskus muutama vuosi sitten Gina Tricotista ostettu punainen leopardi-kuosinen ( haha surpriseeeeee ) mekko.
Olen itse sitä hieman modannut, mekossa oli aiemmin tyköistuvan yläosan jatkeena tulppaani-mallinen helma. Voitte vain kuvitella kuinka epä-imarteleva sellainen on vartalolle, jossa on kapea vyötärö ja leveä lantio :D
Joten purin helma-osan irti, käänsin toisinpäin -> kappale oli leveämpi toisesta reunasta joten laitoin sen helmaksi ja kapeamman ompelin takaisin yläosaan kiinni, sopivasti rypyttäen niin että saumat osuivat kohdalleen ja rypytys oli tasaista.
Nyt mekko näyttää paljon paremmalta päälläni sekä peitti sopivasti kaikista herkuista turvonneen mahani lievällä kello-helmallaan :P

Muutenkin tykkäsin tuon illan asusta, hiuksista ja meikistä. Tunsin itseni pitkästä aikaa kauniiksi :)

Translation ; 

My very dear friend Ira graduated from her school in the end of may and this was my party-outfit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!