tiistai 23. heinäkuuta 2013

Get your Grave on!

Wuhuu, tänään 23. heinäkuuta fossiiliudun entisestään ja nyt ikää on tasan 23. vuotta !!! Hyvää syntymäpäivää MINÄ!!!
Iiiiiiiiks! 8D

Photo from the end of feb 2013.

Julmasti leikkasin Dïeetin Peterin pois tästä kuvasta että saan kaiken gloorian itselleni, haha.
Vielä en näe mitään sen erikoisempaa vanhenemisen merkkejä ilmassa, miljoona ryppyä ei ihan vielä hypännyt kasvoille ja rollaattorille ei liene käyttöä.

Kesälomakin alkoi eilen! Ensimmäinen palkallinen kesälomani ikinä vaikka ikää on vaikka muille jakaa :D
Olen ollut aina kesät töissä, niin toki nytkin, mutta mulla ei ole ikinä ollut mitään palkallista lomaa. Pakko hokea tätä kun on niin sairaan siistiä!

*dän-dän-däääääään-kesäloma*

Tosin, omalla tavallaan rentouttavasta lomasta kaukana. Huomenna lähdetään kohti Ruotsia, tullaan takaisin maanantai-aamuna. Sitten välipäivä ja mennään taas, kun suuntana on Saksa ja Wacken Open Air !!!
Ja sitten sunnuntai-yönä takaisin ja maanantaista keskiviikkoon olisi aikaa muuttaa uuteen asuntoon! Oon niin onnellinen että löysin ihan viime metreillä uuden asunnon, ihanan koirankopin. Musta tulee stadilainen, apuaaaa!!! Repee tästä onnesta muutakin kuin Levikset, nih! Viimeistään sitten kun torstaina alkaa taas työt kevyellä 6-17 vuorolla ... ei sekään tunnu kyllä tällä hetkellä missään, bring it on, Simba kestää!
Oon niin innoissani ja onnellinen ja kaikkea vaikka ois vielä kaikkia käytännön asioita huolehdittavana! Ja sitten tulevaisuus alkaa aina vain hahmottua selvemmäksi sumu-kiekuroiden keskeltä. Tai no, kai joku sanoisi seuraavia kuutta kuukautta lähi-tulevaisuudeksi, mutta mulle se on jo aika hyvin nähdä niin kauas. Mä niiiiiin menen Lontooseen viikoksi, pariksi vielä tämän vuoden puolella. Aaaaaaa!!

Ähh pitäisi varata, maksaa ja tulostaa 666 paperia liittyen Skutsi-matkaan. Sekä hoitaa nuo käytännön asiat uuteen asuntoon liittyen sekä ompelukoneeseen, koska seuraavan kahden viikon aikana en heilu Suomen kamaralla kuin juuri ja juuri kaksi päivää. Voisin haljeta jännityksestä! Idiotismilla ei ole rajoja kun hokee samaója asioita koko postauksen verran, good job!
Jee, hauskaa loppu-viikkoa kaikille lukijoillekin, minullakin on mitä parhainta seuraa ;


Että sillai, se olisi vähän niin kuin adios amiiiiiiiiigos! >: D
Nyt lopetan setä Keskiviikko 13:n kuuntelun ja ryhdyn toimeen.

p.s. En usko että olisin ikinä ennen tuhlannut yhteen merkintään näin paljon huutomerkkejä. Hups. Huutomerkki-varat huutaa kohta erroria! Noin, kerta vielä kiellon päälle hahaa!

Translation ;

Today is my birthday !!! Happy birthday me, Simba the ... ööömmm Queen! Now I'm officially 23 years old.
Nope, I don't feel any more clever than 10 hours ago or can't see super granny face when I look to the mirror. Great :D

I'm spending my rest of the week in swedish festival, Skogsröjet ~ Skutsi, and bands you can see from that poster below. Pretty good line-up, right? Also lots of friends coming from middle-Europe and of course from Sweden, can't wait to see them. I can smell some serious party business!

6 kommenttia:

  1. Hyvää synttäriä! ♥♥♥have fun!

    VastaaPoista
  2. Ooooi ihana elämä:)))<3 (olipa erittäin fiksusti ilmaistu o_O)
    Sä oot tosi kaunis, ihailen tollasia rohkeita, itsevarmoja, oman tien kulkijoita (friikkejä XD??). Harmi et Dïet joutu peruuttaa ton Skogsröjet-keikan:(.

    VastaaPoista

Scream for me!