keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

The more I know my mind, the more I leave you all behind.

Hemaiseva, mukavasti rupsahtaneen rusinoitunut loma-bloggaaja täällä hei!
Melkein vajaan kuukauden blogi-loman aikana olen ehtinyt käydä läpi henkisen aikuistumisen, hankkiutunut raskaaksi, hylännyt rock-musiikin kun se on ihan booooring ja ja ja blondannut hiukset sekä kestopigmentoinut kulmakarvani vaaleanruskeiksi.

Haha just kidding! ;P
This one is from 2008, when my dear friend did a make-up to me to look like a "normal" lady.

No ei nyt sentään !!! Jos joku päivä löydän itseni tuosta kuvauksesta niin hirtän itseni :D
Ei pitäisi varmaan vitsailla noin vakavilla asioilla tai käy vielä huonosti. En halua tehdä Seppoja :(

Olen aina naureskellut salaa niille vikisijöille ja vinkujille, jotka pohtivat sekä marmattavat kuinka bloggaaminen on nyt niiiiin out of control, ei pysty, ei jaksa, ei ketään kiinnosta ja elämä on yhyy niin vaikeaa tällä hetkellä ettei blogille jää aikaa tai kiinnostusta.
Koska pilkka löytää tiensä aina omaan nilkkaan, löysinkin itseni yhtäkkiä tämmöisestä tilanteesta. Hupsista keikkaa :D

Liidin ympäri ämpäri Suomea, festareita, rantoja ja kävin siinä välissä melkein joka päivä töissä. Oikein täydelliset burn outin ainekset koossa! No, eipäs leikitä vakavilla asioilla. Minkään moista burn outia ei ole missään vaiheessa ollut, ehkä lievää löyhkää siltä suunnalta mutta pääosin vain yleistä väsymystä mitä tämä kuumuus ja huonosti nukutut yöt tuottavat. Killerinä kakun päällä viimeisin seitsemän päivän työ-putki joka sisälsi myös Rock the Beach-festaroinnit sekä kampaajan. Heräsin kukon laulun aikaan ja menin melkein samoihin aikoihin nukkumaan, eli aivan omaa syytä koko väsymys loppujen lopuksi. Mutta koska valittaminen ja vinkuminen on kivaa, koen tarpeekseni avautua siitä :D

I hazzz the töötterö!

Tuon työ-putken jälkeen kyllä tuli tarpeeseen ne kaksi vapaapäivää. Sitten jaksoi taas paahtaa eteenpäin töissä!
Kai siinä tuli kesäkuussa jonkin sortin kesä-masennuskin, mistä lie voimansa kerännyt. Asiaa ei toki helpottanut se että ainoa koulu mihin hain, ainoa koulu mihin haluaisin tällä hetkellä ... en päässyt sinne. Jäi pisteestä kiinni. Olen halunnut sinne vuodesta 2010 asti, mutta kai se on tajuttava etteivät tämmöistä renttua sinne halua.
Vaikka en lannistu helposti, mutta kun on kyse asiasta joka on sulla verissä ja tärkeä, etkä pääse siinä itseäsi kehittämään vaikka tiedät olevasi siinä parempi kuin hyvä ... kyllä se ottaa koville. Itkuhan siinä pääsi. Mutta hei, voihan sitä olla muotisuunnittelija ilman virallisia papereitakin. Perkele!

Eilen oli jälleen yksi vapaapäivä, ja nyt on kolme iltavuoroa ja sitten vapaa viikonloppu jolloin tiedossa ei ole yhden yhtäkään festaria tai keikkaa. Mitä ihmettä! Samaa ihmettelivät koko perheeni, maailman 7. ihme on tapahtunut :D
No sitten pian sitä taas mennäänkin, käytän ensimmäisen palkallisen about 2,5 viikon lomani festareilla. Ehdin olla Suomessa hyvällä tuurilla ehkä 3 päivää :D Niiden kolmen päivän aikana pitäisi mahdollisesti myös pakata ja muuttaa.
- Etsin siis asuntoa Helsinki / Vantaa alueelta, yksiötä. Vuokra max. 600 €. -
Mahdoton tehtävä, mutta tätä hakemusta SAA ja PITÄÄ jakaa. Simba tarvitsee asunnon!!! En halua asua ojassa :D
Ottakaa yhteyttä jos tiedätte jonkun heinäkuussa tai 1.8. alkean vapautuvan asunnon.

Mitäs muuta .... en ole varma kerroinko täällä, mutta pääsin teoriasta läpi ja pystyin aloittamaan ajo-tunnit lentokentällä. Pääsin kuin pääsinkin inssistä läpi ja nyt sitä on ajeltu vajaat pari viikkoa kentällä ... on muuten helvetin hektistä touhua, etenkin ruuhka-aikaan :D Toisaalta, ihan kivaakin.
En ole myöskään nähnyt otsistani viimeiseen 1,5 viikkoon kun ei sitä pysty töissä pitämään vaan pitää laittaa panta joka päivä, tulee hikoiltua niin paljon että näyttäisin vielä jonkun sortin veripäältä jos antaisin enemmän mahdollisuuksia punaiselle hiusvärille lähteä kävelemään.
Nyt kesäisin meillä on koneissa niin kuuma, pääosin 30-40 + asteisia eli KUUMA. Ei se aina ole mitään herkkua, eikä 11h päivien jälkeen paljon naurata konetta avata tai salilla kyykkiä kun on sen verta loppu. Kylmä suihku ensin ja ehkä tuntee olevansa vielä elossa :D

Positiivisia uutisia kuitenkin tähän loppuun ;
Olen tässä viime aikoina taas löytänyt sen kadonneen inspiraation blogin suhteen ja koitan ottaa tämän asian, jälleen kerran, vähän rennommin ettei tunnu siltä että tämä tukahduttaa mut. Mä rakastan mun blogia, mun omaa rakasta sähköistä päiväkirjaani johon pitää raapustaa lukemattomia, melkein unohdettuja seikkailuja sekä uusia retkiä.
Mä myös pidän valtavasti teistä lukijoista, te ootte ihan mahtavia tyyppejä. For real :)

Ja jotta siirappisuus olisi käsin kosketeltavaa, en voi ikinä koskaan tarpeeksi kuvailla kuinka paljon rakastan muuan yhtyettä nimeltä Stone Sour sekä Corey Tayloria.
Jos ja kun Panteraa sekä Nirvanaa ei lasketa ( kun niitä ei ole enää olemassa ) , olen nähnyt vihdoin ja viimein kaikki lempi-bändini koskaan livenä ja tavannutkin suurimman osan niiden henkilöistä.

Stone Sour at Rock the Beach 26.6.2013.
Pure fucking Love.

Stone Sour oli jotain mahtavuutta Rock the Beachissa, yksi ehdottomasti parhaimmista keikoista tänä vuonna ja ikinä.
Tiedättekö kun on bändejä jonka biisit kertoo samaa tarinaa kuin sun elämäsi on? Samoja aatteita mitä sulla on? Samoja kokemuksia, niin hyvässä kuin pahassakin, mitä sulla on? Osaa pukea sanoiksi kaikki ne tunteet, vihasta rakkauteen, mitä tunnet?
Sitä Stone Sour on, sen ne osaa, tekee tyylillä ja tunteella sekä on yksi niistä harvoista bändeistä jonka jokaiseen biisiin voin samaistua. Täydellisyyttä, kaikessa mahdollisessa.

Ja vikana hyvänä uutisena tähän vielä se, että saatiin lennot Wackeniin tilattua. Huh! :')
Nyt vielä kun saa sen kämpän niin kaikki olisi joten kuten hyvin ... heeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!


Translation ;

I'm BACK. Finally!!! >: )

2 kommenttia:

 1. pelästyin aluks et oot oikeesti raskaana :DD
  missä oot muuten töissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no ei sentään! :D
   Olen töissä lentokentällä.

   Poista

Scream for me!