perjantai 20. joulukuuta 2013

Beyond darkness … beyond desolation … lies the greatest danger of all.

Oli sanomattakin selvää että korkkaan Legolas-mekon uusimman Hobitin ensi-illassa. Paikalla oli paljon jengiä, ja fiilis oli jotenkin vaan niin siisti!
Oli monia jotka olivat pukeutuneet hobiteiksi tai haltioiksi, sekä paljon tyyppejä jotka olivat pukeutuneet Thoriniksi, Thranduiliksi jne. Mun ehdottomat lempparit oli Sauronin torniksi pukeutunut henkilö sekä Musta Ratsastaja, etenkin toi jälkimmäinen oli niiiiiiin cool. Tosin, jotenkin se magia katosi kun näin sen leffan jälkeen ja se oli joku tosi simppelin näköinen tyttö ja puhui heleällä äänellä. Ei! Mustat Ratsastajat ovat pahoja, synkkiä, surumielisiä ja puhuvat kuiskauksin :D

Mua ei ole ehkä vähään aikaan jännittänyt läheskään niin paljon kuin silloin, kun valot sammuivat, kaikki odottivat henkeä pidätellen leffan alkua, trailerit ja mainokset alkaa, Hobitin traileri tulee ja koko sali raikaa riemun kiljahduksista. Ja sitten kun se itse leffa alkaa .... AKIJPFGP3ÅR9JÖSAÄ9JÖÄÄ. Parhautta!


Sorry shitty quality, I have took these by my phone.

Tässä naamaa ja hiuksia, mulla tuli kiire kuten aina!
Meikin tuhersin naamaan vähän turhankin hitaasti kun hiuksien laitolle jäi taas liian vähän aikaa. Mutta tulihan siitä aika pöyhee peruukki :D
Kiharat on edelleenkin Englannin reissun jäljiltä, alkaa vetelee pikku hiljaa viimeisiään yhyyyh.
Toisaalta olisin halunnut laittaa jonkun korun, mutta ei mulla oikein ollut mitään sopivaa ... ajattelin, että nyt saa tää peikko-peruuukki kelvata koruna.

Legolas - the one and only!

Vajaat kolme tuntia meni ihan silmänräpäyksessä, olisin voinut istua siellä mieluusti toiset kolme tuntia perään. En vaan saa Keski-Maasta tarpeekseni, janoan aina vain lisää kahta kauheammin.
Leffan jälkeen oli pakko mennä hiplailemaan isoja julisteita, ne Finnkinon tyypit katsoi mua aika paheksuvista kun en meinannut päästää tosta Legolaksesta irti. No sori heeeei!Ensi-ilta asu / the outfit of the premiere ;

Huppari / Hoodie - New Yorker
Legolas-mekko / dress - Black Milk Clothing
Saappaat / boots - DinSko


Oli ihan pakko käydä kourimassa myös Bardia, tottakai! Sexy laaaaaadyyyyy. Thranduilia ei ollut käsien ulottuvilla, mikä vääryys.


Niimpä niin, Niina ilmeisesti päätti tyytyä pitämään hauskaa tuon "lampaan" kanssa ;)

Translation ;

Me, my face, hairdo and the dress from the premiere of The Desolation of Smaug here in Funland :)

2 kommenttia:

Scream for me!