sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

ROCKHOLIC : New music videos!

* sorry only in finnish *

On taas putkahdellut ulos päivänvaloon niin uusia kuin vanhoja biisejä kera musiikkivideoiden! Tässäpä tämän hetkiset kymmenen uutta mielenkiintoisinta ja minua miellyttävintä tekelettä ^___^

1. Arch Enemy - War EternalAngela Gossow otti ja lähti, siirtyi bändin manageri-hommiin ja kuningattaren kruunu langetettiin mm. The Agonistista ja Kamelotista tutulle Alissa White-Gluzille. Nyt on kyllä osunut laulaja-valinta aika lailla nappiin! On kyllä kova viisu, en malta odottaa että näkee yhtyeen kesällä livenä. Se on niska poikki ja tädädädää pittiin mars.


2. Profane Omen - ResetUusi levykin on pihalla ja tässäpä levyn nimikko-biisiä videon kera! Kyllä muuten toimii. Olen seurannut yhtyettä vuodesta 2007 asti eikä ole vielä kertaakaan vastaan tullut huonoa kappaletta, huonoa levyä tai huonoa keikkaa. Kerta kaikkiaan super kova hyeena-jengi todellakin osaa asiansa.
Suomen ja erästä maailman parasta live-bändiä pääsee todistamaan mm. Nummirockissa tänä kesänä! Be there! Or be the idiot!


3. Amoral - BlueprintsKyllä nyt hemmotellaan suomalaisen musiikin kuuntelijoita! Amoralilta tullut myös uusin levy ulos ja tämä on yksi hieman proge-henkisemmän levyn tuotoksista. Kappale itsessään on kaunis ja musiikkivideon visuaalinen ilme on mielestäni myös melankolisen kaunis. Kontrasti Nikon aikaiseen musiikkiin on aika suuri, mutta uskokaa tai älkää - kaikki eri tyylit toimii käsittämättömän hyvin livenä! Tässäpä todiste taannoisesta Nosturin keikasta, tämmöinen fossiili-fani oli aivan pähkinöinä koko keikasta. Tsekkaa TÄSTÄ!
Itsehän olin niin fiiliksissä keikan jälkeen että menin niin lukkoon etten pystynyt edes tyyppejä kiittämään.
Ujo Simba 16. v otti vallan :D Sääli, koska oli yksi parhaimmista keikoista heiltä ikinä ja olisi kiva ollut saada kakistettua "kiitos" ulos suusta.


4. Stam1na - PanzerfaustNo joo, uusi levy ja tämä musiikkivideokin tullut ulos satoja valovuosia sitten mutta en ole ehtinyt sitä vielä hehkuttamaan täällä. APUAAA!
Biisi itsessään on taattua Stam1naa, uusilla mielenkiintoisilla viboilla. Kiva että bändi luo biisehinsä jotain uutta menettämättä kuitenkaan itsensä tunnistetattavuutta, kuitenkaan toistamatta samaa vanhaa kaavaa. Visuaalisesti videon minimalistinen henki iskee kuin nyrkki naamaan ja on erittäin kaunista katseltavaa. Samoin kuin nämä Lemin omat tuulimyllyt että puolialastomat suomalaismiesten vartalot.
Stam1naan pätee mielestäni sama kuin PO:n - kyseessä on yksi Suomen ja maailman parhaimmista live-bändeistä joka harvoin jättää ketään kylmäksi, niin keikalla, levyillä kuin biiseillä. Itselläni tapahtui pieni Stam1na-paussi Viimeinen Atlantis-levyn aikoihin, se ei mielestäni edelleenkään ole yhtyeen parasta antia, mutta muutenhan Sm3tana maistuu yhtä hyvin kuin juustokakku - suussa sulavan herkullista höttöä jota on pakko saada lisää. Huumetta! Addiktio! Johon ei taida olla parantavaa lääkettä!
En valitettavasti ole päässyt vielä kertaakaan todistamaan Stam1naa tänä vuonna livenä, mutta eiköhän asia tästä vielä korjaannu.


5. Deathstars - All The Devil's ToysTähän unofficial video, koska biisi löytyy tällä hetkellä kaikkialta muualta virallisesti paitsi Youtubesta. Video lienee työn alla, sneak peekeistä päätellen ;)
Pakko sanoa että biisi on ihan TÖRKEÄ! Upea! Makea! Täydellinen! Aivan mahtava. Täydellinen korvamato, kertakaikkiaan bloody awesome.
Muistakaa että bändi on tulossa syksyllä keikoille Suomenkin kamaralle, mars sinne kaikki! Det ska bli jääävla roligt!


6. H.E.A.T. - A Shot At RedemptionAi että ne ruåttalaiset sitten osaa! H.E.A.T. on hitaasti mutta varmasti noussut omien rock-suosikkien joukkoon. Tarttuvat, hyvin paljon kultaiseen kasariin nojaavat suuret ja uljaat säkeistöt saavat väistämättä hymyilemään kuin hangonkeksi ja sitä alkaa huomaamattaan hytkymään biitin tahtiin. Koska se on yksinkertaisesti parhautta! Wau! H.E.A.T.ilta on myös uusi levy Tearing Down The Walls ulkona ja toivottavasti jätkät päätyisivät taas pian jonnekin lähelle keikoille. Viime kesän Skogsröjet-festareiden yksi parhaimpia vetoja oli ehdottomasti H.E.A.T. Jäätävän hyvä. Jävla bra! Kannattaa tutustua :)


7. blessthefall - Hollow BodiesNyt on taas niin kovaa kamaa emocore-osastolla että oksat pois! Clean-vokaalit ja örinät pelaa niin törkeen maukkaasti yhteen, että tästä saa ihan mahtavia kiksejä. Woohoo!
Kiva että videon visuaaliseen ilmeeseen on panostettu, vaikka itse videossa ei sen kummempaa muuta juonta soittavan bändin lisäksi ole. Itselle tuii ainakin vahvasti mieleen videopelit, eikä lainkaan huonossa valossa. Well done! Myöskin kesällä nähdään livenä - en jaksa mm. odottaa jeee!


8. The Pretty Reckless - Heaven KnowsItse olen viime aikoina ollut täysin myyty Taylor Momsenin johtamalle The Pretty Recklessille. Noitamainen taide-rokki on vain niin lumoavaa ja koukuttavaa, vaikkakin lieviä hipsteri-viboja on ilmassa.
TPR:n tyylin tuntien odotettavissa oli taiteellista ja provosoivaa menoa, ja sitähän ei tästä videosta puutu. Visuaalisesti mielestäni erittäin kaunis ja mielenkiintoisen idean omaava julkaisu.
Itse biisi toi ensimmäisenä mieleeni Queenin We Will Rock Youn mikä ei liene mikään yllätys, jos ottaa alun komppailut huomioon. Mistään säälittävästä kopiosta ei kuitenkaan ole kyse :)


9. SISTER - My EnemyBiisi ei ehkä ihan heti aukene, eikä video mutta väittäisin kuitenkin että kaiken sekamelskan pohjalla on ihan loistava biisi! Ja niin tarttuva biisi että pyörii päässä vielä nukkuessakin!
Toimii myös ihan törkeän hyvin keikoilla livenä. Simba approves! ;)
Ja onhan toi Jamien Samara-meininki aika sööttiä. Jävla söt! Jävla bra! Vi älskar borther ... ehmm vad?!


10. Motionless In White - Du Hast (cover)Nyt ollaan taas jännän äärellä kun bändi kopioi erästä Rammsteinin tunnetuinta ja suosituinta kappaletta. En ole mikään neitsyt mitä Rammsteiniin tulee, bändin olemassa olon on tiennyt tämmöinen vanha kääkkä kuin minä jo iät ja ajat, eikä tämä biisi alku epäilyjen jälkeen todellakaan ole mikään oikeusmurha. Päinvastoin! Saa tanssimaan vielä paremmin kuin alkuperäinen versio! Coveri kumartaa mielestäni sopivan paljon alkuperäiselle versiolle, eikä sitä ole lähdetty liikaa muuttelemaan tai kikkailemaan, mikä on mielestäni hyvä juttu. Meni suoraan party-soittolistalleni, nyt laitetaan jalalla koreasti unz unz unz.Löytyykö jotain sinun suosikkejasi? Inhokkeja?

2 kommenttia:

Scream for me!