perjantai 4. huhtikuuta 2014

The answer you will find in your Grave

Sairaslomalla on hyvä ottaa kuvia, joita on pitänyt ottaa jo vaikka kuinka kauan. Sain vihdoinkin otettua kuvia näistä MAKE-UP STORE:n huulipunista ja täytyy todeta ettei minusta kyllä ikinä tule kosmetiikka-bloggaajaa. Huh :D
Pyydän jo valmiiksi anteeksi kuivahkoa ihoa ja huulia.Huuleni au naturel.
Pelkkä Black Orchid.
Ei löytynyt punaan sopivaa rajauskynää niin rajasin sitten mustalla kajalilla huulet :D Blogger saattaa falskata väriä vähän, mutta tuollainen kiva munakoison värinen puna.
Saisi varmasti vielä vähän syvemmän värin mikäli laittaisi pari kerrosta lisää tai jotain.
Huulikynä Merlot + Black Orchid.
Ensimmäisessä kuvassa siis pelkkä Merlot, jonka jälkeen taputtelin vähän Black Orchidia päälle. Saisi tummemman/lilemman sävyn mikäli laittaisi tuota lisää tuohon päälle mutta jätin sen tällä kertaa suht vähäiseksi.
Huulikynä Merlot + Black Orchid + Vamp matte.
Ehdottomasti suosikkini! Tämän mukainen järjestys toimii mielestäni paremmin kuin Merlot + Vamp + Black Orchid, vaikka ei niillä kovin näkyvää eroa ole. Juuri täydellisen sävyinen verenpunainen a.k.a. Vampire!
Varmaan tämän sävyinen huulipuna joltain merkiltä löytyy, mutta tähän hätään semmoista ei ole löytynyt joten täytyy vähän kikkailla :P

Omasta mielestäni nämä huulipunat että huulikynä/huultenrajauskynä ovat pigmentiltään erinomaisia, samoin hinta-laatu suhde. Sopivat käyttää erikseen mutta toimivat yhdessäkin vallan mainiosti! Myös punien mustat hylsyt ovat upeita.
Pitää ehdottomasti alkaa käyttämään huulipunaa useammin! :D

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan väriset huulipunat tekee mieli mennä ostamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ja ei voi kun suositella, hinta/laatu-suhde näyttäisi olevan kohdillaan ^^

      Poista

Scream for me!