maanantai 28. huhtikuuta 2014

The pain looks good on You

Postauksia tulossa lisää myöhemmin tällä viikolla, mutta nyt pikainen vinkki kaikille! :)
Vinkkasin tästä jo Facebookin puolella mutta laitetaan itse bloginkin puolelle.

Osa underground jengistä saattaa muistaa gootti-rock bändi London After Midgnightin joka keikkaili ensimmäistä kertaa Suomessa vuonna 2008. Tänä kesänä LAM palaa vihdoin ja viimein takaisin Eurooppaan! Euroopan kiertue sisältää päiviä Saksassa, Englannissa, Venäjällä ja myös Helsingissä. Helsingin keikka on 26. heinäkuuta!

Kuva / photo : LAM's Facebook page

Keikka on Tavastialla ja tapahtuma on K-18.
Lippuja saa Tiketistä hintaan 22€ plus toimituskulut. Osta tästä!

Toivoisin mahdollisimman monen gootti-rockin ystävän ja bändin fanien saapuvan paikalle, myös pidemmän matkan takaa. Näin saamme tuettua bändiä sekä näytämme niin järjestäjille kuin itse bändille, että tämän kaltainen musiikki kiinnostaa meitä ja haluamme nähdä/kuulla lisää!
Mikäli matkustaa esimerkiksi VR:llä, saa juna-matkoja helposti ja edullisesti kun tilaa matkan ajoissa. Sama käytäntö lienee löytyvän monilta bussi-yhtiöiltäkin, joten suosittelen ottamaan niistäkin asioista selvää. :)
On turha valittaa jos ei viitsi nähdä vaivaa saapuakseen paikalle. On myös turha valittaa ettei mitkään bändit koskaan tule tänne, koska jos tarpeeksi ei ole kysyntää niin ihan luonnollista se on olla tulematta. ( Okei, valitan tästä itsekin mutta silti :D )
Nämä ovat kuitenkin aikalailla harvoja tilaisuuksia kun underground bändit USAsta asti tulevat tänne, joten pientä respectiä ja vaivannäköä asian suhteen, mikäli bändi on lähellä sydäntä.

Niin ja hei, minä olen pari päivää ennen tätä täyttänyt 24-vuotta joten juhlitaan samalla fossiilisoitumistani! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Scream for me!