perjantai 4. heinäkuuta 2014

ROCKHOLIC ; Dimmu Borgir at Tuska Open Air 27.6.2014

En ole pitkään aikaan viitsinyt kuvata mitään keikkoja kun mun kamerani on nykyään semi huono, lähinnä siksi että siinä näytössä on se paljon parjattu epämääräinen musta läikkä. Nummirockissa se sitten pyöri vähän liikaakin laukun pohjalla ja nyt nuo kaikki nappulat ei toimi kunnolla. Hups. :P
Uuden kameran ajattelin hankkia viimeistään kesän lopussa, koska nämä muutamat Tuskassa kuvatut kuvat saivat mut taas uskomaan siihen että osaan jotain, kuvaaminen on kivaa sekä pienellä hienosäädöllä niistä saa muokatessa hienoja kuvia. Ajattelin hankkia päivitetyn version nykyisestä kamerastani, tästä olen tykännyt paljon ja sen pitää olla tuollainen hyvä / tarkka / tarpeeksi helppo käyttöinen / pieni / jne. sekä ehdottomasti EI järjestelmäkamera, koska haluan sen sisään keikoillekin.

Mutta nyt itse kuviin! Dimmu Borgir oli Tuskan pääesiintyjänä perjantaina, oli ihan törkeän loistava, Shagrath muisti meidät ( ÄÄÄÄÄ!!! ), vinkkaili silmiä ja lähetteli lentosuukkoja ja sen kaiken lisäksi onnistuin jotenkin räpsimään muutaman todella hienon kuvan vaikka itse sanonkin. :)
Children Of Bodomin eturivissä tuli sen verta vinhaa vauhtia riekuttua että unohdin kameran olemassa olon kokonaan, harmi.
Saattaa olla että se uusi kamera lähtee jo ennemmin tilaukseen, nämä kuvat ovat vain niin törkeän upeita! Nyt se kuuluisa palo keikka-kuvaamiseen syttyi jälleen. :D Että kun ärsyttää etten jaksanut kaivaa kameraa esiin Nummessa, erityisesti siellä Inferno-lavalla, koska siellä on aina ihan törkeän hyvät valot. Viime vuoden Sister Sinin kuvat on niiden ansiosta vielä upeempia! Ääääh. Tykkääkö joku muu näistä yhtä paljon kuin minä itse? Ainakin oli komea(t) kuvattavat! ;)


Translation ;

I haven't took lots of photos lately during the gigs, don't know why, maybe I just got so pissed off because my camera is pretty bad. There's some faults etc. and I have been too lazy to buy a new one. One special thing what annoy me is that black 'spot' what come to the pictures, it's somewhere in the camera's lens and it show up in every picture. :( But for some weird reason it's not in these ones haha! I wanted some memories of Dimmu Borgir in Tuska Open Air and I liked the lights so I thought I should take few photos and wish the best.

I think these photos turn out pretty well, I like them all so much! All the colors are beautiful and of course handsome models, hehe. ;)

2 kommenttia:

Scream for me!